Redirect σε σελίδα.

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
ibizakias
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: 23 Απρ 2008 11:34

Redirect σε σελίδα.

Δημοσίευση από ibizakias » 15 Ιαν 2011 13:30

Καλησπέρα σας. Πως μπορώ όταν ένα flash intro τελειώνει να με πετάει αυτόματα στην ιστοσελίδα που θέλω; Ευχαριστώ!
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Giannis78
Δημοσιεύσεις: 1334
Εγγραφή: 11 Οκτ 2005 12:45
Τοποθεσία: Assigned by DHCP
Επικοινωνία:

Redirect σε σελίδα.

Δημοσίευση από Giannis78 » 15 Ιαν 2011 14:44

στο google βρήκα αυτό

onEnterFrame = function() {
geturl("http://www.tolinksou.gr/path");
}
stop();
WebHosting Services
http://www.intechs.gr

ibizakias
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: 23 Απρ 2008 11:34

Redirect σε σελίδα.

Δημοσίευση από ibizakias » 16 Ιαν 2011 14:17

Ότι παίζει, παίζει. Το θέμα είναι ότι μπαίνει σε λάθος frame. Εγώ το βάζω στο τέλος του intro αλλά αυτό στα μισά περίπου πάει και μπαίνει. Προφανώς κάτι κάνω λάθος το οποίο και ψάχνω!
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Redirect σε σελίδα.

Δημοσίευση από korgr » 16 Ιαν 2011 16:28

ibizakias έγραψε:Ότι παίζει, παίζει. Το θέμα είναι ότι μπαίνει σε λάθος frame. Εγώ το βάζω στο τέλος του intro αλλά αυτό στα μισά περίπου πάει και μπαίνει. Προφανώς κάτι κάνω λάθος το οποίο και ψάχνω!
Το πιο απλο είναι να βάλεις στο τελευταίο keyframe του intro το:

Κώδικας: Επιλογή όλων

geturl("http://www.tolinksou.gr/path");
stop();

ibizakias
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: 23 Απρ 2008 11:34

Redirect σε σελίδα.

Δημοσίευση από ibizakias » 16 Ιαν 2011 19:30

Το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα. Στο τελευταίο keyframe στο layer συγκεκριμένα που έχει το background έβαλα τον κώδικα αυτό αλλά τίποτα. Μήπως πρέπει να το βάλω σε κάποιο άλλο layer;
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Redirect σε σελίδα.

Δημοσίευση από korgr » 16 Ιαν 2011 20:50

Μήπως έχεις την AS ορισμένη ως AS3? 8)

ibizakias
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: 23 Απρ 2008 11:34

Redirect σε σελίδα.

Δημοσίευση από ibizakias » 16 Ιαν 2011 21:43

Όχι είναι στην επιλογή Actionscript 1.0 & 2.0 Μήπως πρέπει να επιλέξω ένα από τα δύο;
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Redirect σε σελίδα.

Δημοσίευση από korgr » 17 Ιαν 2011 11:50

ibizakias έγραψε:Όχι είναι στην επιλογή Actionscript 1.0 & 2.0 Μήπως πρέπει να επιλέξω ένα από τα δύο;
Όχι μια χαρά το έχεις.
Δες αυτό που σου επισυνάπτω για την λογική.
Πρέπει να το τρέξεις ή online ή από local server!
Αν το τρέξεις τοπικά με διπλό κλικ, δεν θα εκτελεστεί σωστά λόγω ρυθμίσεων ασφαλείας.
Συνημμένα
demo.rar
(4.2 KiB) Μεταφορτώθηκε 164 φορές

ibizakias
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: 23 Απρ 2008 11:34

Redirect σε σελίδα.

Δημοσίευση από ibizakias » 17 Ιαν 2011 12:23

Το έχω δοκιμάσει και αυτό. Δηλαδή σε ξεχωριστό layer να είναι τα actions. Βασικά είναι στημένο ως εξής: Είναι χωρισμένο σε scene 1 και scene 2. Στο scene 1 είναι το loading και στο scene 2 το υπόλοιπο flash intro. Σε ένα από τα τελευταία frame έχει το εξής actionscript:

Κώδικας: Επιλογή όλων

gotoAndPlay("Scene 1", 2);
Σκέφτομαι μήπως το επιρρεάζει αυτό.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Redirect σε σελίδα.

Δημοσίευση από korgr » 17 Ιαν 2011 12:35

Δυστυχώς δεν είμαι fun των σκηνών οπότε δεν ξέρω. Τις θεωρώ περιττές...

ibizakias
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: 23 Απρ 2008 11:34

Redirect σε σελίδα.

Δημοσίευση από ibizakias » 17 Ιαν 2011 12:38

Ίσως να φταίνει το actionscript που έχει στο τέλος. Θα το ψάξω περισσότερο. Ευχαριστώ για την βοήθεια σου.
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες