Απαλοιφή στοιχείων σε άσκηση C

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
athina1993
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 16 Ιαν 2011 22:48

Απαλοιφή στοιχείων σε άσκηση C

Δημοσίευση από athina1993 » 16 Ιαν 2011 23:49

Αρχικα ειμαι καινουρια στο φορουμ και θα ηθελα να με συγχωρεσετε αν κανω καποιο λαθος στο post.
Προσπαθω να φτιαξω μια συναρτηση η οποια να δεχεται εναν μονοδιαστατο πινακα Α(10 θέσεων) και να απαλειφει απ΄αυτον ολες τις συνεχομενες επαναληψεις του ιδιου αριθμου.
π.χ Αν Α={1,2,3,3,3,4,5,6} να τον κάνει {1,2,3,4,5,6}.

Προσπαθησα να το κανω χρησιμοποιώντας μια while και μέσα σ' αυτην ενα if το οποιο συγκρινει το καθε στοιχειο i με το επομενο στοιχειο i+1 αλλα δεν μπορεσα να βγαλω καποιο αποτελεσμα. Μπορει να με βοηθησει καποιος?

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Απαλοιφή στοιχείων σε άσκηση C

Δημοσίευση από virxen75 » 17 Ιαν 2011 02:06

δείκτες έχεται κάνει?
δυναμικούς πίνακες?

στείλε και το κώδικα που προσπάθησες.

athina1993
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 16 Ιαν 2011 22:48

Απαλοιφή στοιχείων σε άσκηση C

Δημοσίευση από athina1993 » 17 Ιαν 2011 12:58

Δεν εχω κανει δεικτες και δυναμικους πινακες.Ειναι απαραιτητοι για την ασκηση? Αμα ειναι θα ψαξω να βρω κανενα παραδειγμα δυναμικου πινακα.

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Απαλοιφή στοιχείων σε άσκηση C

Δημοσίευση από virxen75 » 17 Ιαν 2011 13:20

στείλε τον κώδικα που προσπάθησες έστω και λάθος για να σου απαντήσω με κώδικα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες