UPS βρήκαμε, τώρα τι;

Περιοχή για τους Mac και τα MacBook

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

UPS βρήκαμε, τώρα τι;

Δημοσίευση από EkLekTos » 18 Ιαν 2011 19:25

Τελικά δεν μπήκα στον κόπο να αγοράσω (βλ. εδώ), μου έδωσε ένας φίλος ένα UPS APC 650 που θα κάνει για το iMac.. Όλα οκ μέχρι εδώ...
Έλα όμως που δεν συνδέεις πρίζα πάνω στο UPS αλλά σούκο καλώδιο και πρέπει να βρω αρσενικό σουκο που να καταλήγει σε πολύπριζο έτσι ώστε να συνδέσω στο πολύπριζο το iMac. Βρήκα κάποια στο eshop αλλά ήταν θηλυκά και καταλήγανε σε πρίζα...
Που μπορώ να βρω τέτοιο φίλοι μου freestuffites; :D
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3197
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

UPS βρήκαμε, τώρα τι;

Δημοσίευση από CyberCr33p » 18 Ιαν 2011 19:30

Σε όλα τα καταστήματα πληροφορικής που έχουν και καλώδια. Επίσης θα χρειαστείς και ένα άλλο καλώδιο για να το συνδέσεις στο iMac για να κλείνει όταν δεν έχει μείνει πολύ μπαταρία.

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

UPS βρήκαμε, τώρα τι;

Δημοσίευση από EkLekTos » 18 Ιαν 2011 19:37

CyberCr33p έγραψε:Επίσης θα χρειαστείς και ένα άλλο καλώδιο για να το συνδέσεις στο iMac για να κλείνει όταν δεν έχει μείνει πολύ μπαταρία.
Τι εννοείς; Αφού αν βγάζει σε καλώδιο πρίζας μπορώ να το βάλω σε πολύπριζο και μετά να συνδεσω στο πολύπριζο το imac.. Σε μπέρδεψα; :P
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3197
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

UPS βρήκαμε, τώρα τι;

Δημοσίευση από CyberCr33p » 18 Ιαν 2011 19:56

Το UPS μπορείς να το συνδέσεις με USB στο iMAC ώστε όταν δεν έχει απομείνει πολύ ώρα στη μπαταρία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος να κάνει shutdown το iMAC.

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

UPS βρήκαμε, τώρα τι;

Δημοσίευση από EkLekTos » 18 Ιαν 2011 21:30

Τελικά αυτό που χρειαζόμουν ήταν αυτό Εικόνα
ευχαριστώ... :)
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3197
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

UPS βρήκαμε, τώρα τι;

Δημοσίευση από CyberCr33p » 19 Ιαν 2011 00:52

Εάν θέλεις να συνδέσεις και άλλες συσκευές ναι.

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

UPS βρήκαμε, τώρα τι;

Δημοσίευση από EkLekTos » 20 Ιαν 2011 01:00

Δεν έβγαινε διαφορετικά το συγκεκριμένο, μόνο με 3+ πρίζες.. Για λόγους ασφαλείας το βγάζουν σε πολύπριζο..
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

UPS βρήκαμε, τώρα τι;

Δημοσίευση από EkLekTos » 21 Ιαν 2011 21:39

Τελικά και αυτό που μου δώσανε ήταν χαλασμένο, μου έκλεινε το mac μόνο του κάθε 2 λέπτα.. Πάλι καλά δεν μου το έκαψε!!!
Πήγα και αγόρασα καινούργιο της APC ακριβώς αυτό..
Εικόνα
Έκανε γύρο στα 110ευρω με ΦΠΑ.. Πολύ καλό φαίνεται και υποστηρίζει και mac.. Έχει ethernet σε USB και σου λέει σε πόση ώρα θα κλείσει, αυτό που μου έλεγε ο φίλος μου ο CyberCr33p.. :)
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “Mac & MacBook”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης