Positions σε joomla 1.6

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

Positions σε joomla 1.6

Δημοσίευση από EneMe » 19 Ιαν 2011 11:33

Στο joomla 1.5x προσθέταμε ένα ?tp=1 και βλέπαμε πού είναι τα positions στο template.

Στο 1.6 πώς μπορούμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο;

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Positions σε joomla 1.6

Δημοσίευση από manolism » 19 Ιαν 2011 12:18

Το ίδιο είναι. Απλά από τη διαχείριση των templates έχεις τη δυνατότητα να το απενεργοποιήσεις. Νομίζω ότι default είναι ενεργοποιημένο.

Άβαταρ μέλους
Giannis78
Δημοσιεύσεις: 1334
Εγγραφή: 11 Οκτ 2005 12:45
Τοποθεσία: Assigned by DHCP
Επικοινωνία:

Positions σε joomla 1.6

Δημοσίευση από Giannis78 » 19 Ιαν 2011 13:06

ναι είναι ΟΝ
WebHosting Services
http://www.intechs.gr

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

Positions σε joomla 1.6

Δημοσίευση από EneMe » 19 Ιαν 2011 14:18

Ευχαριστώ!!!

Έβαλα το joomla από το panel της εταιρείας και το είχε στο off.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης