Πρόβλημα με το menou

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Aggelos13227
Δημοσιεύσεις: 58
Εγγραφή: 31 Μαρ 2010 14:18

Πρόβλημα με το menou

Δημοσίευση από Aggelos13227 » 19 Ιαν 2011 19:05

Καλησπέρα σας,

έχω το εξής πρόβλημα με το site που φτιάχνω. Το μενού που είναι αριστερά έχει υπομενού τα οποία όταν πάω πάνω στην κατηγορία για να ανοίξει τα υπομενού πάνε κάτω από το flashaki :( μήπως γνωρίζετε πως θα φαίνονται κανονικά?
Ξέχασα να βάλω λink το site είναι www.k2net.gr

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aggelos13227 την 19 Ιαν 2011 20:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με το menou

Δημοσίευση από dimsis » 19 Ιαν 2011 20:08


Aggelos13227
Δημοσιεύσεις: 58
Εγγραφή: 31 Μαρ 2010 14:18

Πρόβλημα με το menou

Δημοσίευση από Aggelos13227 » 20 Ιαν 2011 00:54

Ευχαριστώ πολύ δουλεύει κανονικά

Aggelos13227
Δημοσιεύσεις: 58
Εγγραφή: 31 Μαρ 2010 14:18

Πρόβλημα με το menou

Δημοσίευση από Aggelos13227 » 03 Φεβ 2011 11:26

Τελικά έχω ακόμα πρόβλημα τώρα όταν μπαίνω με Internet explorer και πάω στο menou το φλασάκι σβήνει. και όταν φύγω από το μενού επανεμφανίζετε. Στο fire fox και στο google chrome εμφανίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μήπως γνωρίζετε τι ρύθμιση πρέπει να κάνω?

Μάλλον κάτι φταίει με την συμβατότητα του joomla με τον Internet explorer...

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με το menou

Δημοσίευση από EneMe » 03 Φεβ 2011 15:53

Tώρα που το είδα είναι offline.

Με τα λεγόμενά σου είναι καθαρά θέμα εμφάνισης του flash και όχι του joomla ή του template.

Ένα flash μπορεί να εισαχθεί και με div αλλά και με εξωτερικό αρχείο .js

Δεν θυμάμαι πώς γίνεται ακριβώς όμως...

Aggelos13227
Δημοσιεύσεις: 58
Εγγραφή: 31 Μαρ 2010 14:18

Πρόβλημα με το menou

Δημοσίευση από Aggelos13227 » 03 Φεβ 2011 17:42

EneMe έγραψε:Tώρα που το είδα είναι offline.

Με τα λεγόμενά σου είναι καθαρά θέμα εμφάνισης του flash και όχι του joomla ή του template.

Ένα flash μπορεί να εισαχθεί και με div αλλά και με εξωτερικό αρχείο .js

Δεν θυμάμαι πώς γίνεται ακριβώς όμως...
Τώρα είναι on line αν το ανοίξεις με Internet explorer και πας στο μενού θα ανοίξουν υποκατηγορίες , όταν ανοίγουν οι υποκατηγορίες το flash εξαφανίζεται

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με το menou

Δημοσίευση από dimsis » 03 Φεβ 2011 18:00

Αυτό που αναφέρεις γίνετε από τον κώδικα javascript που χρησιμοποιείς. Ίσως από το switchOffAutoHideShow function που καλείται μέσα στο όλο μπάχαλο...
To jscook menu που χρησιμοποιείς έχει τρόπο πάντως να μπαίνει πάνω από flash http://jscook.yuanheng.org/JSCookMenu/a ... flash.html

Aggelos13227
Δημοσιεύσεις: 58
Εγγραφή: 31 Μαρ 2010 14:18

Πρόβλημα με το menou

Δημοσίευση από Aggelos13227 » 03 Φεβ 2011 18:34

dimsis έγραψε:Αυτό που αναφέρεις γίνετε από τον κώδικα javascript που χρησιμοποιείς. Ίσως από το switchOffAutoHideShow function που καλείται μέσα στο όλο μπάχαλο...
To jscook menu που χρησιμοποιείς έχει τρόπο πάντως να μπαίνει πάνω από flash http://jscook.yuanheng.org/JSCookMenu/a ... flash.html
το virtuemart χρησιμοποιώ είναι όντως μπάχαλο... δεν κατάφερα να το βρω... μήπως φταίει η μη συμβατότητα με τον ie και θέλει καμία ρύθμιση το css?

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με το menou

Δημοσίευση από dimsis » 03 Φεβ 2011 21:07

Δεν νομίζω πως είναι από CSS, γενικώς αυτή είναι μια συνηθισμένη τεχνική που γίνετε με Javascript ειδικά για τον IE σε μενού, ώστε να κρύβονται τα flash movies γιατί διαφορετικά επεφταν από πίσω... είναι τακτική πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι.
Αν το απενεργοποιήσεις από την javascript θα πηγαίνει πίσω από το flash movie.

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με το menou

Δημοσίευση από fiskilis » 11 Νοέμ 2011 22:46

Aggelos13227 έγραψε:Ξέχασα να βάλω λink το site είναι www.k2net.gr
spammerακο; ε spammerακο!
πιος ο λογος που προσπαθεις με spam να βρεις πελατες; εεεεε;;;;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης