Έχω πρόβλημα με τον chrome browser

Γενικά θέματα και ερωτήσεις σχετικά με τα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, video και ήχου.

Συντονιστές: Super-Moderators, Graphics Moderators

Απάντηση
aimonas2000
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 08 Οκτ 2007 14:06

Έχω πρόβλημα με τον chrome browser

Δημοσίευση από aimonas2000 » 21 Ιαν 2011 16:02

Kαλησπέρα σας

Έχω ένα πρόβλημα με τον chrome browser σε κάτι αρχεία που έχω βάλει mp3.
Συγκεκριμένα όταν ανοίγω την σελίδα με τους browser internet.explorer+mozila τα αρχεία ακούγονται κανονικά όταν όμως την ανοίγω με τον chrome browser τότε όλα τα αρεία ξεκινάνε να παίζουν ταυτόχρονα χώρις να κλικ στο βελάκι που εμφναίζεται απο τον κώδικα embed src...
Αν πάτε σε αυτήν την σελίδα
http://www.aimonas.com/index.php?option ... &Itemid=61
με τον browser chrome της google θα καταλάβετε τι εννοώ..

Άβαταρ μέλους
nackgr
Δημοσιεύσεις: 1444
Εγγραφή: 22 Ιαν 2006 20:02
Τοποθεσία: Αθηνα
Επικοινωνία:

Έχω πρόβλημα με τον chrome browser

Δημοσίευση από nackgr » 21 Ιαν 2011 17:00

αυταααααααααααα...
e-Byte.gr
Dafuq.gr

aimonas2000
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 08 Οκτ 2007 14:06

Έχω πρόβλημα με τον chrome browser

Δημοσίευση από aimonas2000 » 22 Ιαν 2011 22:11

Έβαλα αυτόν κώδικα αλλά δεν έκανε τίποτα .
<OBJECT ID="MediaPlayer" WIDTH="192" HEIGHT="190" CLASSID="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
STANDBY="Loading Windows Media Player components..." TYPE="application/x-oleobject">
<PARAM NAME="FileName" VALUE="videofilename.wmv">
<PARAM name="autostart" VALUE="false">
<PARAM name="ShowControls" VALUE="true">
<param name="ShowStatusBar" value="false">
<PARAM name="ShowDisplay" VALUE="false">
<EMBED TYPE="application/x-mplayer2" SRC="videofilename.wmv" NAME="MediaPlayer"
WIDTH="192" HEIGHT="190" ShowControls="1" ShowStatusBar="0" ShowDisplay="0" autostart="0"> </EMBED>


Όταν πάω στο chrome δεν εμφανίζεται καθόλου το video ενώ εξαφανίζει το
<EMBED TYPE="application/x-mplayer2" SRC="videofilename.wmv" NAME="MediaPlayer"
WIDTH="192" HEIGHT="190" ShowControls="1" ShowStatusBar="0" ShowDisplay="0" autostart="0"> </EMBED>

Απάντηση

Επιστροφή στο “επεξεργασία εικόνας, video & ήχου - γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης