Εικόνα μπροστά από τον flash

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dj_kostas_pro
Δημοσιεύσεις: 210
Εγγραφή: 10 Οκτ 2007 16:54
Τοποθεσία: Πιερία

Εικόνα μπροστά από τον flash

Δημοσίευση από dj_kostas_pro » 25 Ιαν 2011 12:22

Αυτός είναι κώδικας που έχω στο header για την εικόνα που θέλω να εμφανίζετε μπροστά από το flash object

Κώδικας: Επιλογή όλων

<style type="text/css">
<!--

div.logo input &#123;
     background&#58;url&#40;/logo.png&#41; no-repeat;
     width&#58; 298px;
     height&#58; 30px;
     border&#58; none;
     top&#58; 0px;
	 left&#58; 115px;
     position&#58; absolute;
     z-index&#58; 5; 
&#125;


-->
</style>
Και αυτός είναι ο κώδικα στο body για την εικόνα και το flash object

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div class="logo"><INPUT type="submit" name="logo" value=""></div>

        
<object classid="clsid&#58;d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="400" height="326" id="utv431140">

<param name="flashvars" value="autoplay=true&amp;brand=embed&amp;cid=3595525&amp;v3=1"/>
<param name="allowfullscreen" value="false"/>
<param name="allowscriptaccess" value="false"/>
<param name="movie" value="/viewer.swf"/>
<param name="wmode" value="transparent">

<embed flashvars="autoplay=true&amp;brand=embed&amp;cid=3595525&amp;v3=1" width="400" height="326" allowfullscreen="false" allowscriptaccess="always" id="utv431140" name="utv_n_356585" src="/viewer.swf" type="application/x-shockwave-flash" /></object>
Ψάχτηκα στο Google και είδα κάποιοι που έβαζαν <param name="wmode" value="transparent"> και έτσι εμφανιζόταν η εικόνα μπροστά αλλά σε εμένα τπτ τι κάνω λάθος ή τι παρέλειψα
Ευχαριστώ
Όλοι ζούμε κάτω από τον ίδιο ουρανό, αλλά δεν έχουμε όλοι τον ίδιο ορίζοντα.

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Εικόνα μπροστά από τον flash

Δημοσίευση από korgr » 25 Ιαν 2011 12:55

to wmode πρέπει να το βάλεις και στο embed

Άβαταρ μέλους
dj_kostas_pro
Δημοσιεύσεις: 210
Εγγραφή: 10 Οκτ 2007 16:54
Τοποθεσία: Πιερία

Εικόνα μπροστά από τον flash

Δημοσίευση από dj_kostas_pro » 25 Ιαν 2011 12:57

Thanks ειχε κολλησει το μυαλο μου.
Όλοι ζούμε κάτω από τον ίδιο ουρανό, αλλά δεν έχουμε όλοι τον ίδιο ορίζοντα.

nkast
Δημοσιεύσεις: 137
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2009 20:31
Επικοινωνία:

Εικόνα μπροστά από τον flash

Δημοσίευση από nkast » 25 Ιαν 2011 12:57

Τη παράμετρο πρέπει να τη βάλεις και στο embed tag.
Κάποιοι browser διαβάζουν το <object> tag ενώ άλλοι το <embed>. Μπορεις να μάθεις περισσότερα στο google αν ψάξεις για 'how to embed flash' ή κάτι παρόμοιο.
(προσοχή το άρθρο να είναι πρόσφατο και όχι απο τα 90' ! )

Ο προτεινόμενος τρόπος για να ενσωματώσεις flash (για να είσαι σύμφωνος με τα web standards) είναι τα nested objects. (δηλαδή ένα <object> μεσα σε <object>, χωρίς <embed>) Σε συνδυασμό πολλές φορές με το SwfObject.

Χρησιμοποίησε την παρακάτω σελίδα για να παράγεις σωστό flash embeding κώδικα.
http://www.bobbyvandersluis.com/swfobje ... index.html

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες