εχω βρει εγω ενα super domain σε com

ζητάτε υπηρεσίες σχετικά με την κατασκευή σελίδων; (design, web hosting, graphics, web programming).

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
pimpogio
Δημοσιεύσεις: 1080
Εγγραφή: 28 Δεκ 2010 14:08

εχω βρει εγω ενα super domain σε com

Δημοσίευση από pimpogio » 03 Φεβ 2011 17:34

εχω βρει εγω ενα super domain σε com εχω και το project μισοετοιμο σε κωδικα και δεν εχει κανει κανεις κατι παρομοιο στον πλανητη απλα εχω προβλημα στο hosting σε υπολογιστικη ισχυ δηλαδη ενας c2d κανει 5-8 λεπτα να εξυπηρετησει 1 ατομο και ειναι και σε java οποτε θα παει στο θεο to hosting.
bandwidth/ram/disk δεν χρειαζετε μονο cpu.

Ειναι δυνατο project αλλα δεν εχω λευτα για hosting.

Εχει κανεις ιδεα που μπορω να βρω hosting με τετοιες
προδιαγραφες φτηνα ? δηλαδη να μην μου χρεωνει την cpu πανακριβα ?

Άβαταρ μέλους
adiaforosgr
Δημοσιεύσεις: 1339
Εγγραφή: 19 Ιούλ 2004 17:52
Επικοινωνία:

εχω βρει εγω ενα super domain σε com

Δημοσίευση από adiaforosgr » 03 Φεβ 2011 19:45

pimpogio αν έχεις τόσο βαριά εφαρμογή με χρήση από 1 άτομο που μάλιστα έχει και προοπτικές μην την βγάλεις καν public.

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

εχω βρει εγω ενα super domain σε com

Δημοσίευση από Cha0s » 03 Φεβ 2011 19:57

Μπορείς να το ξαναγράψεις σε PHP και να παίξεις και σε VPS με 10 δολάρια το μήνα :D

Αναρωτιέμαι τι υπερασπιζόσουν στο άλλο τόπικ περί java και επιδόσεις :P
5-8 λεπτά χρόνο αναμονής δεν είχαμε ούτε πριν 15 χρόνια με Pentium στα 133 :lol:

pimpogio
Δημοσιεύσεις: 1080
Εγγραφή: 28 Δεκ 2010 14:08

εχω βρει εγω ενα super domain σε com

Δημοσίευση από pimpogio » 04 Φεβ 2011 14:46

ειναι stereoscopic 3D κατα καποιο τροπο επεξεργασια... σε php θελει πολυ περισσοτερο χρονο γιατι δεν νομιζω να υποστηριζει threads η php...
Δεν ειναι database εφαρμογη ειναι desktop εφαρμογη αλλα ελεγα να την βγαλω στο web
και να παιζει server side.

Δεν ειναι θεμα java οτι ειναι αργη ειναι θεμα επεξεργασιας οτι θελει cpu resources..
και σε c/c++ την ιδια ωρα θελει..

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

εχω βρει εγω ενα super domain σε com

Δημοσίευση από cherouvim » 04 Φεβ 2011 16:52

Cha0s έγραψε:Αναρωτιέμαι τι υπερασπιζόσουν στο άλλο τόπικ περί java και επιδόσεις :P
5-8 λεπτά χρόνο αναμονής δεν είχαμε ούτε πριν 15 χρόνια με Pentium στα 133 :lol:
Όπως είπαμε και στο άλλο topic, δεν έχει σχέση η γλώσσα με την οποία το έγραψε.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο pimpogio ή έχει λύσει το πρόβλημα με αργό τρόπο, πχ με O(n2) συμπεριφορά ή λύνει πολύ δύσκολο πρόβλημα. (Ή και τα δύο).

Αν πιστεύεις οτι η Java κάνει πιο αργά από άλλες γλώσσες τους υπολογισμούς, Ι/Ο, web request/response processing ή το database access σε βαθμό που να δικαιολογεί γενικώς και αορίστως τα 5-8 λεπτά χρόνου αναμονής τότε δώσε περισσότερες πληροφορίες.

pimpogio
Δημοσιεύσεις: 1080
Εγγραφή: 28 Δεκ 2010 14:08

εχω βρει εγω ενα super domain σε com

Δημοσίευση από pimpogio » 04 Φεβ 2011 19:29

καμμια σχεση με java απλα οταν απο 2D κανεις μετατροπη κατι σε stereoscopic 3D θελει καποια επεξεργαστικη δυναμη και ο χρονος που χρειαζετε εχει σχεση με το μεγεθος την αναλυση την ποιοτητα του τελικου αποτελεσματος κτλπ.
Φυσικα αμα ριξω την ποιοτητα μειωνετε ο χρονος...
Δεν ειναι παραλογος ο χρονος για desktop εφαρμογη
ειναι μαλιστα και μικρος θα ελεγα.
Απλα απο οτι καταλαβα αυτο δεν κανει για web εφαρμογη... θα δω μπας και γινετε σε applet. Αλλα απο οτι θυμαμε τα applets εχουνε καποιους περιορισμους ασφαλειας ..
Δεν επιγομαι να το κανω εχει μελλον ακομα το 3D μεχρι να γινει mainstream ...

Αυτο το προβλημα βεβαια για να λυθει δυναμικα και σωστα δεν φτανει ουτε 50πυρινος επεξεργαστης ασε που δεν υπαρχει και λυση μεχρι σημερα εστω και σε θεωριτικο επιπεδο
paper.

Η λυση που εχω εγω ειναι static / fixed απλοικη και μπακαλικη...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση Υπηρεσιών διαδικτύου”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες