drop down list με χρήση της class.FastTemplate.php3

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
panagiotisdiam
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 06 Ιούλ 2006 16:45
Τοποθεσία: Athens

drop down list με χρήση της class.FastTemplate.php3

Δημοσίευση από panagiotisdiam » 07 Φεβ 2011 11:36

Καλημέρα σε όλους
Προσπαθώ εδω και ημέρες να περάσω με την βοήθεια της class.FastTemplate.php3
data απο μια MySql database σε ενα tpl αρχείο που εχω φτιάξει.Ενώ όλα μου περνάνε κανονικά αντιμετωπίζω πολυ μεγάλο πρόβλημα ωστε να εμφανίσω μια drop down list με <select> tags στο συγκεκριμένο template.Συγκεκριμένα ενώ έχω ενα query που δίνει τρεις εγγραφές απο το select που κάνω στο template μου εμφανίζεται μόνο η τελευταία εγγραφή.
Οποιος νομίζει ότι έχει κάτι να μου προτείνει θα τον ακούσω με ενδιαφέρον.
Ευχαριστώ πολύ[/b]

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

drop down list με χρήση της class.FastTemplate.php3

Δημοσίευση από vassilism » 07 Φεβ 2011 14:21

panagiotisdiam έγραψε:Συγκεκριμένα ενώ έχω ενα query που δίνει τρεις εγγραφές απο το select που κάνω στο template μου εμφανίζεται μόνο η τελευταία εγγραφή.
Έχεις τεστάρει ότι το query δίνει τα σωστά αποτελέσματα?
Αν το query δίνει τα σωστά αποτελέσματα, τότε έχεις κάνει κάποιο λάθος στον τρόπο που τυπώνεις τη select. Με array την τυπώνεις?

Δεν νομίζω πως παίζει κάπιο ρόλο το template.

panagiotisdiam
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 06 Ιούλ 2006 16:45
Τοποθεσία: Athens

drop down list με χρήση της class.FastTemplate.php3

Δημοσίευση από panagiotisdiam » 07 Φεβ 2011 14:51

Για αρχή να σε ευχαριστήσω για την απάντηση
το select μου δίνει σωστό αποτέλεσμα και συγκεκριμένα τις τρεις εγγραφές τις οποίες και θέλω να περάσω στο template.θα σου δείξω παρακάτω τα 2 αρχεία μπας και μορέσουμε να βγάλουμε άκρη.To θέμα είναι οτι όταν κάνω assign την μεταβλητή $temp παρακάτω στο template Περνάει μόνο η τελευταία εγγραφή απο το query.Το echo("$temp"); το κάνω και μόνο γαι να βεβαιωθώ οτι παίρνω όλα τα αποτελέσματα απο τη βάση μου
Ευχαριστώ

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!-- Template&#58; page.tpl -->

<html>
<head>
    <title>&#123;PAGE_TITLE&#125;</title>
</head>

<body>

<h1>&#123;PAGE_TITLE&#125;</h1>
<hr>

<form>

<select  name="league">
&#123;LEAGUES_MENU&#125;

</select>

</form>

</body>
</html>

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?PHP 
include&#40;"./config.inc.php"&#41;;
	include&#40;"./functions.php"&#41;;
include &#40;"./class.FastTemplate.php3"&#41;; 

$con=mysql_connect&#40;$dbServer, $dbUser, $dbPass&#41;
			or exit&#40;"Cannot connect to database"&#41;;
			
			mysql_select_db&#40;"franchise",$con&#41;;
		mysql_query&#40;"SET NAMES 'GREEK'",$con&#41;;
		
		  
			


$TPL = new FastTemplate&#40;"."&#41;; 

$TPL->define&#40;array&#40;"index" => "page.tpl"&#41;&#41;; 


$TPL->assign&#40;"&#123;&#123;PAGE_TITLE&#125;&#125;", "My FastTemplate Test"&#41;; 
 
$result2=mysql_query&#40;"select CompanyBranch from companies where CompanyCode=100",$con&#41;;


    while&#40;$row2= mysql_fetch_array&#40;$result2&#41;&#41;
	&#123; 
	
        $temp = "<option value=\"".$row2&#91;"CompanyBranch"&#93;."\">".$row2&#91;"CompanyBranch"&#93;."</option>";
echo&#40;"$temp"&#41;;

			
        $TPL->assign&#40;"&#123;LEAGUES_MENU&#125;","$temp"&#41;; 

$TPL->parse&#40;"&#123;main&#125;","index"&#41;; 
&#125;




$TPL->FastPrint&#40;&#41;; 

?>

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

drop down list με χρήση της class.FastTemplate.php3

Δημοσίευση από vassilism » 07 Φεβ 2011 15:19

Προφανώς κάτι υπάρχει στην class που δουλεύεις και το εμποδίζει.
Για ποιό λόγο θες να τραβάς τα δεδομένα σου με αυτό τον τρόπο και όχι κανονικά?

panagiotisdiam
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 06 Ιούλ 2006 16:45
Τοποθεσία: Athens

drop down list με χρήση της class.FastTemplate.php3

Δημοσίευση από panagiotisdiam » 07 Φεβ 2011 15:38

Όταν λές φίλε μου κανονικά τι εννοείς?
Μηπως να μην χρησιμοποιήσω teplates και απλά να ζητήσω να φορτώνει μια html ενσωματώνοντας μέσα σε αυτήν τον Php κωδικα?


panagiotisdiam
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 06 Ιούλ 2006 16:45
Τοποθεσία: Athens

drop down list με χρήση της class.FastTemplate.php3

Δημοσίευση από panagiotisdiam » 07 Φεβ 2011 16:10

θα το δοκιμάσω αν το κάνω έτσι
και θα προτιμούσα να σινεχίσω να δουλέυω με templates μιας και το αρχείο που έχω είναι αρκετά μεγάλο και θα γίνει λίγο μπάχαλο
Σε ευχαριστώ πάντως

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

drop down list με χρήση της class.FastTemplate.php3

Δημοσίευση από ThyClub » 07 Φεβ 2011 16:22

Wrong way

Κώδικας: Επιλογή όλων

$temp = "<option value=\"".$row2&#91;"CompanyBranch"&#93;."\">".$row2&#91;"CompanyBranch"&#93;."</option>"; 
Right way

Κώδικας: Επιλογή όλων

$temp .= "<option value=\"".$row2&#91;"CompanyBranch"&#93;."\">".$row2&#91;"CompanyBranch"&#93;."</option>"; 

panagiotisdiam
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 06 Ιούλ 2006 16:45
Τοποθεσία: Athens

drop down list με χρήση της class.FastTemplate.php3

Δημοσίευση από panagiotisdiam » 07 Φεβ 2011 16:46

Απίστευτο !!!!
Είσαι ο σωτήρας μου
Δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω
Έχω φάει αμέτρητες ώρες.

Τώρα μου φτιάχνει κανονικά την drop down list αλλά μου βγάζει το εξής error

Notice: Undefined variable: temp in C:\wamp\www\EVEREST\page.php on line 33

αυτό μόλις βάζω την τελεία στην $temp

Σε ευχαριστώ πολύ

Άβαταρ μέλους
Khronos
Δημοσιεύσεις: 754
Εγγραφή: 11 Δεκ 2006 14:43
Τοποθεσία: Ηράκλειο

drop down list με χρήση της class.FastTemplate.php3

Δημοσίευση από Khronos » 07 Φεβ 2011 16:49

Πρέπει να δώσεις αρχική τιμή στο $temp.

$temp = '';

panagiotisdiam
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 06 Ιούλ 2006 16:45
Τοποθεσία: Athens

drop down list με χρήση της class.FastTemplate.php3

Δημοσίευση από panagiotisdiam » 07 Φεβ 2011 17:06

αυτό ήταν
Επιτέλους λύση.
Παιδιά ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ όλους .Κόντευα να τρελαθώ

Σας ευχαριστώ πολύ

thanks freestuff

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

drop down list με χρήση της class.FastTemplate.php3

Δημοσίευση από ThyClub » 07 Φεβ 2011 17:09

at your services ;)

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης