Πρόβλημα με uppercase

Ας μάθουμε πως να κάνουμε τις σελίδες μας με στιλ. Τα Cascading Style Sheets είναι ο τρόπος για να το επιτύχουμε.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SoUpEr_PiLaS
Δημοσιεύσεις: 428
Εγγραφή: 07 Δεκ 2007 22:37
Τοποθεσία: Αθήνα, Νίκαια
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με uppercase

Δημοσίευση από SoUpEr_PiLaS » 13 Φεβ 2011 22:21

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται....!
Πήρα ένα template για wordpress και του κάνω μερικές αλλαγές για να μπορέσω να το προσαρμόσω σε μία σελίδα που θέλω.

Από όόόόόόλα τα αρχεία .css που έχει έχω αφαιρέσει την γνωστή εντολή:

Κώδικας: Επιλογή όλων

text-transform:uppercase;
Παρ' όλα αυτά κάποιοι χαρακτήρες συνεχίζουν να εμφανίζονται "Ε'ΤΣΙ" αντί για "Έτσι".

Το template έχει και επιλογή εναλλαγής ανάμεσα σε χρωματισμούς (διαφορετικά css)
υπάρχει περίπτωση να πρέπει να το αφαιρέσω και από τα άλλα css αρχεία; Χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ το ένα.

Επίσης σε κάποια αρχεία .php του template (theme) υπάρχουν η "εντολές" του τύπου:

Κώδικας: Επιλογή όλων

Line 3806: 				var nodeCheck = part = isXML ? part : part.toUpperCase();
	Line 3863: 			return curLoop[i] && isXML(curLoop[i]) ? match[1] : match[1].toUpperCase();
	Line 3971: 			return "button" === elem.type || elem.nodeName.toUpperCase() === "BUTTON";
Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει; Κι αν ναι... τι θα πρέπει να το κάνω; Διαγραφή; Ποιο κομμάτι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με uppercase

Δημοσίευση από cherouvim » 14 Φεβ 2011 11:49

Δες με το web developer toolbar ή το firebug το συγκεκριμένο κείμενο από που παίρνει αυτό css rule ή αν είναι γραμμένο έτσι μέσα στο HTML.

Απάντηση

Επιστροφή στο “CSS - Cascading Style Sheets”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες