table border και άλλα προβληματάκια, μόνο στον explorer

Ας μάθουμε πως να κάνουμε τις σελίδες μας με στιλ. Τα Cascading Style Sheets είναι ο τρόπος για να το επιτύχουμε.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
heavyaris
Δημοσιεύσεις: 295
Εγγραφή: 15 Απρ 2008 21:31

table border και άλλα προβληματάκια, μόνο στον explorer

Δημοσίευση από heavyaris » 20 Φεβ 2011 12:58

Καλησπέρα, στην παρακάτω φώτο, ή αριστερή είναι του mozilla και η δεξιά του explorer (win7). με κόκκινο έχω μαρκάρει τα σημεία που δεν εμφανίζονται σωστά.

θα ήθελα να ρωτήσω, τι μπορώ να κάνω, ώστε να φαίνονται και στον explorer σωστά;
ο σύνδεσμος της ιστοσελίδας είναι: http://bit.ly/f2ZH5s
ευχαριστώ.
Συνημμένα
css.jpg

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

table border και άλλα προβληματάκια, μόνο στον explorer

Δημοσίευση από dva_dev » 20 Φεβ 2011 14:05

Σε IE9 φαίνεται χωρίς τις γραμμές πάντως.

heavyaris
Δημοσιεύσεις: 295
Εγγραφή: 15 Απρ 2008 21:31

table border και άλλα προβληματάκια, μόνο στον explorer

Δημοσίευση από heavyaris » 20 Φεβ 2011 14:12

και το πινακάκι?
ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

table border και άλλα προβληματάκια, μόνο στον explorer

Δημοσίευση από dva_dev » 20 Φεβ 2011 15:01

Και το πινακάκι εντάξει είναι.

heavyaris
Δημοσιεύσεις: 295
Εγγραφή: 15 Απρ 2008 21:31

table border και άλλα προβληματάκια, μόνο στον explorer

Δημοσίευση από heavyaris » 22 Φεβ 2011 09:28

διόρθωσα στον 8 το livescores όμως το πινακάκι δεν εμφανίζει τα δεξιά border.. μέχρι στα 160px πλάτος του πίνακα εμφανίζονται, μετά χάνονται (πρέπει να είναι 300px)..

heavyaris
Δημοσιεύσεις: 295
Εγγραφή: 15 Απρ 2008 21:31

table border και άλλα προβληματάκια, μόνο στον explorer

Δημοσίευση από heavyaris » 22 Φεβ 2011 09:38

ο κώδικας του πίνακα είναι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

 echo "<div id=\"box2\">";
 echo "   	<table class=\"Mytables\" width=\"300\" border=\"0\" cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\" style=\"text-align&#58;left;\">";
 echo "	<tbody><tr class=\"Mytables2\">";




echo "<td class=\"Mytables2\"  style=\"background-image&#58;url&#40;images/fillergreen.jpg&#41;;  background-repeat&#58;repeat-x; color&#58;#ffffff\"colspan=\"3\">Αρθρα για μη συνδρομητές</td></tr>";


 if &#40; mysql_numrows&#40;$result&#41; &#41;// ean exei epistrafei apotelesma ektelese thn while
		&#123; 
		while &#40; $row = mysql_fetch_array &#40; $result &#41; &#41;//enw uparxoun apotelesmata, ektelese ta parakatw&#58;
				   &#123; 	$date_for_show =strtotime&#40;$row&#91;'date_show'&#93;&#41;;$date_for_show_echo = date&#40;'j/n/Y',$date_for_show&#41;;	//GIA NA FAINETAI ELLHNIKH HMEROMHNIA
					    $date_inserted =strtotime&#40;$row&#91;'date_inserted'&#93;&#41;;$date_inserted_echo = date&#40;'j/n/Y',$date_inserted&#41;; 	//GIA NA FAINETAI ELLHNIKH HMEROMHNIA
								
						echo "<tr class=\"Mytables2\"  colspan=\"2\">";
						echo "<td  class=\"Mytables2\">".$date_for_show_echo."</td>";
						echo "<td class=\"Mytables2\" ><a href=\"guests.article.instant.read.php?id=".$row&#91;'id'&#93;."\">".$row&#91;'title'&#93;."</a></td>";
						echo "</tr>";
				   &#125;
						
		&#125;

echo "<tr  class=\"Mytables2\"><td  class=\"Mytables2\"colspan=\"3\"><a class=\"orange\" href=\"guests.article.calendar.php\">Περισσότερα σχόλια...</a></td></tr>";
echo "<tr  class=\"Mytables2\">";
echo "<td  class=\"Mytables2\"colspan=\"3\"><a class=\"orange\" href=\"guests.article.calendar.php\">Περισσότερα Bet-Time Stories...</a></td>";

echo "</tr></tbody></table></div>";
και το css:

Κώδικας: Επιλογή όλων

table.Mytables, td.Mytables2
&#123;
border-color&#58; #424822;
    border-style&#58; solid;
	
	
&#125;
table.Mytables
&#123;
	border-width&#58; 0 0 1px 1px;
	border-spacing&#58; 0;
	border-collapse&#58; collapse;
	color&#58; #FFF;
	font-size&#58; 12px;
	font-weight&#58; bold;
	font-family&#58;Arial, Helvetica, sans-serif
&#125;

td.Mytables2
&#123;
	margin&#58; 0;
	padding&#58; 4px;
	border-width&#58; 1px 1px 0 0;
&#125;
ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

table border και άλλα προβληματάκια, μόνο στον explorer

Δημοσίευση από fafos » 22 Φεβ 2011 17:24

mhn vazeis styles sta <tr>
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

table border και άλλα προβληματάκια, μόνο στον explorer

Δημοσίευση από korgr » 22 Φεβ 2011 17:29

και βάζε την php μέσα στην html
Όχι την html μέσα στην php (echo)

Άβαταρ μέλους
Sermac
Δημοσιεύσεις: 363
Εγγραφή: 26 Σεπ 2007 21:08

table border και άλλα προβληματάκια, μόνο στον explorer

Δημοσίευση από Sermac » 20 Μαρ 2011 02:14

Φρόντισε να δίνεις:

Κώδικας: Επιλογή όλων

table &#123;
    border-collapse&#58;collapse;
&#125;
και να ορίζεις borders στα κελιά ή στον πίνακα, όχι στις γραμμές. π.χ.:

Κώδικας: Επιλογή όλων

th, td &#123;
    border-bottom&#58;1px solid #C00;
&#125;
korgr έγραψε:και βάζε την php μέσα στην html
Όχι την html μέσα στην php (echo)
+1
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “CSS - Cascading Style Sheets”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες