Οταν η αρχική δεν πατάειεπάνω στο αρχικο domain

Search Engine Optimization, Search Engine Positioning, Τρόποι προώθησης των σελίδων μας

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, SEM Moderators

Απάντηση
Ioannis_BG
Δημοσιεύσεις: 43
Εγγραφή: 24 Απρ 2010 02:03
Επικοινωνία:

Οταν η αρχική δεν πατάειεπάνω στο αρχικο domain

Δημοσίευση από Ioannis_BG » 05 Μαρ 2011 13:11

Γειά σας έχω δεί κάποια sait που η αρχική τους σελίδα δεν πατάει επάνω στο domain name πχ η σελίδα:
http://teiserron.gr που βγαίνει στη http://teiserron.gr/index.php?action=forum

ή έχω δεί άλλη που η αρχική τους βγαίνει στο www.domain/joomla

Πιστεύετε ότι υπάρχουν επιπτώσεις στις μηχανές αναζήτησης από κάτι τέτοιο;

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27630
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Οταν η αρχική δεν πατάειεπάνω στο αρχικο domain

Δημοσίευση από cordis » 05 Μαρ 2011 20:18

φαντάζομαι ότι θα είναι με 301 redirect οπότε δε θα έχεις πρόβλημα.
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Ioannis_BG
Δημοσιεύσεις: 43
Εγγραφή: 24 Απρ 2010 02:03
Επικοινωνία:

Οταν η αρχική δεν πατάειεπάνω στο αρχικο domain

Δημοσίευση από Ioannis_BG » 05 Μαρ 2011 22:46

Αυτό δηλαδή;

Κώδικας: Επιλογή όλων

<HEAD> 
<META HTTP-EQUIV="refresh" content="0;URL=http&#58;//www.new.com/new.htm"> 
<META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW">
<TITLE>Page has moved</TITLE> 
</HEAD>
στα link στα άλλα sites , πρέπει να μπαίνει το αρχικό domain ή το τελικό της ανακατεύθυνσης.

Eυχαριστώ για την απάντηση Adm.

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27630
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Οταν η αρχική δεν πατάειεπάνω στο αρχικο domain

Δημοσίευση από cordis » 05 Μαρ 2011 23:02

για 100% σιγουριά βάλε κάτι τέτοιο σε ένα PHP

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
Header&#40; "HTTP/1.1 301 Moved Permanently" &#41;;
Header&#40; "Location&#58; http&#58;//www.new-url.com" &#41;;
?> 
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Ioannis_BG
Δημοσιεύσεις: 43
Εγγραφή: 24 Απρ 2010 02:03
Επικοινωνία:

Οταν η αρχική δεν πατάειεπάνω στο αρχικο domain

Δημοσίευση από Ioannis_BG » 06 Μαρ 2011 00:56

το site που λέω έχει αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>

<head>

 <meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=iso-8859-7">

</head>

<link rel="Shortcut Icon" href="/favicon.ico">

<script language="JavaScript" type="text/JavaScript">                        
    
window.setTimeout&#40;"window.location.href='http&#58;//www.χχχχχχχχχχχχ.gr/joomla'",1&#41;;
</script>

Δεν είναι τόσο σωστό;

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27630
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Οταν η αρχική δεν πατάειεπάνω στο αρχικο domain

Δημοσίευση από cordis » 06 Μαρ 2011 02:45

με javascript δεν είναι και τόσο καλό...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανές αναζήτησης & SEO”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες