request

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
gorgoro
Δημοσιεύσεις: 98
Εγγραφή: 13 Δεκ 2010 14:14

request

Δημοσίευση από gorgoro » 10 Μαρ 2011 13:44

παιδια καλημερα θελω την βοηθεια σας εχω φαει ενα κολημα

κανω μια εφαρμογη σε php και θελω να φιλτραρω στο url του broswer μου to localhost/PHPNew/categories.php?menu=1 αυτο που θελω ειναι να φιλτραρω και μετα απο το ?menu=1 μονο για πειττε καμμια ιδεα το εχω κανει με μια if αλλα το προβλημα ειναι πως να το παρω και να το κοψω....δηλαδη οταν εχω menu=1 να το κοβω
δοκιμασα
$url = $_SERVER['SERVER_NAME'];
$page = $_SERVER['php_SELF'];
echo "http://".$url.$page;

αλλα δεν πιανει ωπος και τα αλλα request ,htto_host...
HELP

gorgoro
Δημοσιεύσεις: 98
Εγγραφή: 13 Δεκ 2010 14:14

request

Δημοσίευση από gorgoro » 10 Μαρ 2011 14:02

gorgoro έγραψε:παιδια καλημερα θελω την βοηθεια σας εχω φαει ενα κολημα

κανω μια εφαρμογη σε php και θελω να φιλτραρω στο url του broswer μου to localhost/PHPNew/categories.php?menu=1 αυτο που θελω ειναι να φιλτραρω και μετα απο το ?menu=1 μονο για πειττε καμμια ιδεα το εχω κανει με μια if αλλα το προβλημα ειναι πως να το παρω και να το κοψω....δηλαδη οταν εχω menu=1 να το κοβω
δοκιμασα
$url = $_SERVER['SERVER_NAME'];
$page = $_SERVER['php_SELF'];
echo "http://".$url.$page;

αλλα δεν πιανει ωπος και τα αλλα request ,htto_host...
HELP
ακυρο το βρηκα τοσο απλο......

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες