δυαδικός σωρός (heap)

Γενικά θέματα για τις γλώσσες προγραμματισμού που δεν καλύπτονται από τις άλλες περιοχές της κατηγορίας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
JOHOLOS
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 31 Μαρ 2011 16:05

δυαδικός σωρός (heap)

Δημοσίευση από JOHOLOS » 31 Μαρ 2011 16:08

Ξερετε που μπορω να βρω πληροφοριες σχετικα με το πως να υλοποιησω προγραμμα με εναν δυαδικο σωρο που θα αποθηκεύει την πληροφορία εσωτερικά σε πίνακα και θα υποστηρίζει καποιες πραξεις..Θελω πληροφοριες για γλωσσες java ή C++ γιατι με C φανταζομαι θα ειναι περιπλοκο επειδη θα θελει pointers..

Απάντηση

Επιστροφή στο “γλώσσες προγραμματισμού - γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες