Ερώτηση για συμβολοσειρές

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Maverick_7
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 14 Σεπ 2010 22:13

Ερώτηση για συμβολοσειρές

Δημοσίευση από Maverick_7 » 08 Απρ 2011 05:15

Καλησπέρα παιδιά,

Μηπώς γνωρίζει κανείς κάποια μέθοδο με την οποία μπορούμε να κάνουμε τις λέξεις μιας συμβολοσειράς να απέχουν κατά ένα χαρακτήρα κενού διαστήματος μεταξύ τους? Τι εννοώ ..

Έστω πχ ότι έχουμε την συμβολοσειρά "Hello___guys_______I_love____this________forum "(αντί για underscores θεωρήστε ότι υπάρχουν κενά). Πως γίνεται να κάνω τις λέξεις να απέχουν μόνο κατά ένα κενό??? Δλδ έτσι : "Hello guys I love this forum".

Θέλω, με λίγα λόγια, να αγνοούνται τα πολλά κενά και να υπάρχει μόνο ένα μεταξύ των λέξεων. Thnx , προκαταβολικά..

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Ερώτηση για συμβολοσειρές

Δημοσίευση από dva_dev » 08 Απρ 2011 06:03

Δοκίμασε κάτι σαν το

Κώδικας: Επιλογή όλων

$str = 'Hello   guys       I love    this        forum';
$str = preg_replace('/\s\s+/', ' ', $str);

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες