Φόρτωση images σε ένα div με χρήση php

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6235
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Φόρτωση images σε ένα div με χρήση php

Δημοσίευση από fafos » 20 Απρ 2011 17:43

to div me id=inmanos to xrhsimopoioume gia na katharizei h prohgoumenh photo otan kaleis thn nea.. an den to kaneis auto tha arxisei na aradiazei thn mia photo dipla sthn allh.. mporeis na kaneis append to img sketo alla prepei na vreis tropo na svhneis thn prohgoumenh photo otan emfanizeis thn nea..

opote kaneis to remove etsi:

Κώδικας: Επιλογή όλων

    $('#manos').find('img').remove();//katharizeis prohgoumenes photos
kai to append etsi:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$&#40;'#manos'&#41;.append&#40;'<img src="'+a+'" />'&#41;;
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

g_p
Δημοσιεύσεις: 134
Εγγραφή: 28 Μάιος 2010 12:43

Φόρτωση images σε ένα div με χρήση php

Δημοσίευση από g_p » 21 Απρ 2011 19:43

οκ το κατάλαβα καλύτερα ,ευχαριστώ

g_p
Δημοσιεύσεις: 134
Εγγραφή: 28 Μάιος 2010 12:43

Φόρτωση images σε ένα div με χρήση php

Δημοσίευση από g_p » 21 Απρ 2011 20:47

Γεια σας,

καθυστερεί να φορτώσει την φωτογραφία και μου βγάζει στον
browser την φώτο που έχω επισυνάψει,
δηλαδή ένα άσπρο μικρό εικονίδιο πάνω αριστερά

Στο jquery χρησιμοποιώ dpcument.ready αν αυτό παίζει ρόλο,
αλλά και πάλι τίποτα!

Τι μπορώ να κάνω για να μην καθυστερεί η φώτο στον χρήστη??
Συνημμένα
loading_problem.jpg
Loading image problem - καθυστερεί και βλέπει ο χρήστης ενα &#7936;σπρο κουτάκι
loading_problem.jpg (2.65 KiB) Προβλήθηκε 1448 φορές

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6235
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Φόρτωση images σε ένα div με χρήση php

Δημοσίευση από fafos » 21 Απρ 2011 23:22

vale to sosto path ths photo..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

g_p
Δημοσιεύσεις: 134
Εγγραφή: 28 Μάιος 2010 12:43

Φόρτωση images σε ένα div με χρήση php

Δημοσίευση από g_p » 22 Απρ 2011 17:29

Το σωστό path το έχω, απλά καθυστερεί να φορτώσει
η image,


Αυτο είναι το πρόβλημα, ότι η append καθυστερεί και μέχρι να φορτώσει
την φωτογραφία, εμφανίζει αυτό το άσπρο εικονίδιο πάνω αριστερά.

Υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει me jquery αλλά χωρίς
την χρήση της append?

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Φόρτωση images σε ένα div με χρήση php

Δημοσίευση από greekbytes » 24 Απρ 2011 12:17

Δεν φταίει η append... Δοκίμασε, εκεί που παίζει το append, να το κάνεις έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$&#40;'<img />'&#41;.attr&#40;'src', a&#41;.load&#40;function&#40;&#41;&#123;
	$&#40;'#manos'&#41;.append&#40;$&#40;this&#41;&#41;;
&#125;&#41;;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες