PLEXTOR 40-12-40A ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας κάποια από τις συσκευές που απαρτίζουν τους Η/Υ μας.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
aguila21
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3510
Εγγραφή: 30 Απρ 2003 21:44
Επικοινωνία:

PLEXTOR 40-12-40A ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

Δημοσίευση από aguila21 » 03 Σεπ 2003 06:43

Έχω αυτό το μοντέλο του αντιγραφικού που αναφέρω στον τίτλο.Το αντιγραφικό που έχω αυτή τη στιγμή είναι αντικατάσταση ενός άλλου μηχανήματος που λόγω ενος προβλήματος το έστειλα στην Plextor του Βελγίου.Το πρόβλημα εκείνο το είχα αναφέρει σε άλλο topic στο forum (http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=4542).
Το έστειλα λοιπόν στο Βέλγιο και το αντικατέστησαν με ένα άλλο που έχει κατασκευαστεί τον Ιουλιο 2003 όπως αναφέρει το σχετικό αυτοκόλητο στη συσκευή.Το συγκεκριμένο μηχάνημα αντιγράφει κανονικά και το πρόβλημα που είχε το άλλο με συνεχή καταστροφές δίσκων δεν υφίσταται πλέων.Όμως εδώ και 2-3 ημέρες παρουσιάζει άλλο πρόβλημα!Ενώ το transport είναι άδειο το μηχάνημα κάνει συνεχώς αναζήτηση για δίσκο,και αυτό έχει ώς αποτέλεσμα να καθυστερεί όλο το σύστημα.Το λειτουργικό κάνει διπλάσιο χρόνο απ'ότι συνήθως για να ανοίξει (win2000 proffessional) και μετά αργεί να μπεί σε επιμέρους σημεία του συστήματος (control panel,my computer κ.λπ)Δοκίμασα να αλάξω καλόδιο IDE,άλαξα θύρα IDE,και τέλος το δοκίμασα και σε άλλο Η/Υ με τα ίδια αποτελέσματα.Έχει κανείς-καμιά άλλος/η το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίσει με αντιγραφικό αυτής της εταιρείας;Απ'ότι βλέπω θα το ξαναστείλω στο Βέλγιο και είμαι σίγουρος πλέων ότι δε θα αγοράσω ξανά μηχάνημα απο αυτήν την εταιρεία.Δεν είναι δυνατόν να έχω πληρώσει 160 ευρώ πριν 10 μήνες μόνο να κάνω πολύ λογική χρήση (δεν έχω γράψει περισότερα απο 40 cd's μέχρι τώρα) και να αντιμετωπίζω τόσα προβλήματα.Μήπως τελικά η φήμη της είναι υπερβολική;

Άβαταρ μέλους
Enigma
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2271
Εγγραφή: 06 Δεκ 2002 02:46
Τοποθεσία: Athens

PLEXTOR 40-12-40A ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

Δημοσίευση από Enigma » 03 Σεπ 2003 11:34

Δεν έχω αυτό το μοντέλο αλλά έχω 2 άλλα Plextor...
Και φίλοι μου έχουν άλλα μοντέλα...

Εχω δει να καθυστερούν κάποιες λειτουργίες στα Windows όταν βάζεις κάποια δισκάκια, αλλά όταν είναι άδειο δεν το έχω δει αυτό...

Χρησιμοποιείς Plextor Tools και ποια έκδοση ?

Τώρα όμως άμα λές ότι το κάνει και σε άλλο PC...
Εικόνα

aguila21
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3510
Εγγραφή: 30 Απρ 2003 21:44
Επικοινωνία:

PLEXTOR 40-12-40A ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

Δημοσίευση από aguila21 » 03 Σεπ 2003 11:51

Το παράξενο βέβαια είναι που αναβοσβήνει συνεχώς το κιτρινο λαμπάκι και ψάχνει για cd ενώ δεν έχει.Και έχει την τελευταία έκδοση firmwear 1.50.Μάλον θα τους το ξαναστείλω στο Βέλγιο...

Άβαταρ μέλους
Enigma
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2271
Εγγραφή: 06 Δεκ 2002 02:46
Τοποθεσία: Athens

PLEXTOR 40-12-40A ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

Δημοσίευση από Enigma » 03 Σεπ 2003 12:00

Όταν μπουτάρει το PC το BIOS to βλέπει κανονικά ?
Εμφανίζει το μοντέλο προτού μπουν τα Win ?

Γιατί αυτό που λες ότι αναβοσβήνει το led συνέχεια το είχα δει κάποτε όταν δεν μπορούσε το bios να δει το Recorder...
Τότε το πρόβλημα μου ήταν στο καλώδιο εμένα...

Αλλά κοίτα εάν το βλέπει το Bios κανονικά...
Εικόνα

aguila21
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3510
Εγγραφή: 30 Απρ 2003 21:44
Επικοινωνία:

PLEXTOR 40-12-40A ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

Δημοσίευση από aguila21 » 03 Σεπ 2003 16:26

Το bios το "βλέπει" κανονικά.Το έχω συνδεσει στο IDE 2 ως master.Στο IDE 1 έχω το σκληρό και το cd rom αλλά έκανα αλλαγή στις θύρες και συνεχιζεται το πρόβλημα

Απάντηση

Επιστροφή στο “PC Hardware”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης