Γιατί το include δεν τραβάει τον κώδικα php?

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
charavge
Δημοσιεύσεις: 378
Εγγραφή: 14 Σεπ 2006 15:47

Γιατί το include δεν τραβάει τον κώδικα php?

Δημοσίευση από charavge » 03 Μάιος 2011 22:05

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.

Έχω φτιάξει ένα αρχείο login.php το οποίο, επειδή είμαι ο ίδιος χρήστης, το καλώ από το πρώτο site με php include, ώστε να μην το ξαναπερνάω.

Παρόλο που ο html κώδικας λειτουργεί, ο php δε λειτουργεί.
Χρειάζεται να κάνω κάτι από το CPanel.

π.χ. include ("http://subdomain.domain.gr/folder/login.php");

Επισημαίνω ότι το αρχείο είναι σε άλλο site.


{edit}
Κυρίως το πρόβλημα όπως το βλέπω είναι στις μεταβλητές που γίνονται POST και στο SESSION.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης