ερώτηση για ημερομηνία

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
txc
Δημοσιεύσεις: 627
Εγγραφή: 02 Δεκ 2003 23:08

ερώτηση για ημερομηνία

Δημοσίευση από txc » 22 Μάιος 2011 15:11

Καλησπέρα παιδιά,
μια ερώτηση
με αυτό τον κώδικα :

Κώδικας: Επιλογή όλων

setlocale (LC_ALL, 'el_GR.ISO8859-7');
   echo strftime ("%A %e %B %Y", time());
εμφανίζω την ημερομηνία με τη μορφή που θέλω,πχ
Κυριακή 22 Μάιος 2011
πως μπορώ δίπλα να εμφανίζω και την τρέχουσα ώρα?

ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6235
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

ερώτηση για ημερομηνία

Δημοσίευση από fafos » 22 Μάιος 2011 17:04

Κώδικας: Επιλογή όλων

%H:%M:%S
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

ερώτηση για ημερομηνία

Δημοσίευση από dva_dev » 22 Μάιος 2011 17:12

Αφού υπάρχει κώδικας για να εμφανίζει τις ημερομηνίες με ελληνική μορφή (22 Μαΐου) γιατί αφήνεις τη μπακαλοελληνική (22 Μάιος);

txc
Δημοσιεύσεις: 627
Εγγραφή: 02 Δεκ 2003 23:08

ερώτηση για ημερομηνία

Δημοσίευση από txc » 22 Μάιος 2011 20:56

thank you
υπάρχει περίπτωση να ενημερώνεται live με τη τρέχουσα ώρα?
π.χ. αν μείνει κάποιος στη σελίδα για 5 λεπτά θα του έχει την ώρα που την πρωτο άνοιξε

ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

ερώτηση για ημερομηνία

Δημοσίευση από korgr » 22 Μάιος 2011 21:08

Για live πρέπει να το κάνεις με js

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες