Ti PC exete

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας κάποια από τις συσκευές που απαρτίζουν τους Η/Υ μας.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
simosz
Δημοσιεύσεις: 558
Εγγραφή: 29 Ιαν 2005 03:33
Τοποθεσία: Βόλος
Επικοινωνία:

Ti PC exete

Δημοσίευση από simosz » 19 Φεβ 2006 14:26

rapid ποσο στοιχισε το παραπανω συνολακι?
Εικόνα

simosz
Δημοσιεύσεις: 558
Εγγραφή: 29 Ιαν 2005 03:33
Τοποθεσία: Βόλος
Επικοινωνία:

Ti PC exete

Δημοσίευση από simosz » 19 Φεβ 2006 14:40

Ας βαλω και το δικο μου...

Οθονη - Sony E-430 19'
Case - Full tower(δεν θυμαμαι μαρκα)
Keyb & Mouse - Trust (ασυρματα)
M/B - MSI KT-3 Ultra 2
CPU - Athlon XP 2000+
Ram - 3x512 DDR 400Mhz
Vga - Riva TNT2 32MB(μαπα)
Zip - 100MB (εσωτερικο) & 250ΜΒ USB
SCSI Controller - Adaptec 29160 (16 καναλια)
HDD1 - IBM 123.5GB 7200RPM
HDD2 - IBM 82.3GB 7200RPM
HDD3 - IBM SCSI 32GB 10000RPM + Ultimate ψυχτρα
DVD ROM - Pioneer 6x
DVD Writer - Toshiba 2x10x32
Καρτα δικτυου - Planet 10/100
HUB - 5 ports Ovislink
TV Tuner - Chronos
Home theater - Yamaha 5.1 450watts

αυτο ειναι το μηχανηματακι μου.
Σε λιγο καιρο ομως θα γινει και αναβαθμιση!!!

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Ti PC exete

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 19 Φεβ 2006 14:46

olo mazi to veo pc mazi me ta periferiaka parts ups kalodia pliktrologia proevtatires pige 3k euro.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

simosz
Δημοσιεύσεις: 558
Εγγραφή: 29 Ιαν 2005 03:33
Τοποθεσία: Βόλος
Επικοινωνία:

Ti PC exete

Δημοσίευση από simosz » 19 Φεβ 2006 14:50

χχχμμμμ οχι και ασχημα!!!:)
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Ti PC exete

Δημοσίευση από Cha0s » 19 Φεβ 2006 14:58

Rapid-eraser έγραψε:olo mazi to veo pc mazi me ta periferiaka parts ups kalodia pliktrologia proevtatires pige 3k euro.
Καλορίζικο και κάλοδούλευτο! :D

Εμένα σήμερα κάικε η κάρτα γραφικών από μία διαροή ρεύματος σε ένα βύσμα :evil:

Άβαταρ μέλους
XPHSTOS_
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 19 Φεβ 2006 16:22
Τοποθεσία: Αγροκτήματα Ρόζα...

Ti PC exete

Δημοσίευση από XPHSTOS_ » 26 Φεβ 2006 17:28

CPU: P4 2.6HT 800FSB
ΜΟΒO: MSI... κάτι δε θυμάμαι!! :P
HDD: MAXTOR 120GB SATA
HDD: MAXTOR 80GB SATA
HDD: MAXTOR 300GB SATA2 (Νεο απόκτημα!!!)
RAM: 2x256mb kingston
PSU: 450WT
VGA: ATI Radeon 9000pro 128mb (Αρχαίο πράμα.... :P!!!)

Και τώρα μαζέυω ότι λεφτά μπορώ για να πάρω..:

CASE: THERMALTAKE VA8000BWS ARMOR BLACK 150E
CPU: AMD Athlon 64 3800+ (s939) X2 327E
MOBO: A8N-SLI Premium (NFORCE4, s939) 182E
PSU: TAGAN TG530-U15 EASY CONNECT 530W BLACK 109E
HDD: 2x WD RAPTOR 36.7GB (10.000rpm, 8MB Cache, SATA) 100Ex2=200E
RAM: CORSAIR DDR2 VALUE SELECT DUAL KIT 1024MB (2X512MB) CL4 95E
VGA: nVidia GeForce EN6600GT/TD - 128MB 'PCI Express' 155E

Σύνολο ζημιάς στην τσέπη... 1217Ε Είναι πολλά.. Οπότε 3 πράγματα μπορούν να συμβούν...
Περ. 1) Μαζέυω τα λεφτά και τα πέρνω!! ΟΕΟ!
Περ. 2) Δε καταφέρνω να μαζέψω ποτέ τα λεφτά και δε πέρνω τπτ.. η πέρνω τα μισά κτλ..
Περ. 3) Μέχρι να μαζέψω τα λεφτά τυχαίνει ένα νέο έκτακτο γεγονός.. που έχει ως σκοπό να μου φάει τα λεφτά...!! :)

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Ti PC exete

Δημοσίευση από deninho » 26 Φεβ 2006 18:50

σκοπεύεις να βάλεις ddr2 σε athlon64;;; κάτι λάθος έχεις σκεφτεί...

Άβαταρ μέλους
^LiO^
Δημοσιεύσεις: 240
Εγγραφή: 20 Μαρ 2004 23:12
Τοποθεσία: Κάπου ανάμεσα στο + και - άπειρο
Επικοινωνία:

Ti PC exete

Δημοσίευση από ^LiO^ » 26 Φεβ 2006 20:32

Οθονη - 15' της πλάκας
Keyboard - Microsoft Internet το απλό
Mouse - Trust wireless
M/B - MSI-KM8N (ή κάπως έτσι)
CPU - Semrpon 64 3000+
Ram - 2x256 200mhz
Vga - HIS RadeOn 9250 256mb
HDD1 - Western Digital 80gb SATA
DVD Writer - NEC 3520a
Καρτα δικτυου - OnBoard
TV Tuner - KWorld
+ 2 μπροστινές USB
+ θύρα Firewire
+ onboard SoundCard 4.1

Άβαταρ μέλους
XPHSTOS_
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 19 Φεβ 2006 16:22
Τοποθεσία: Αγροκτήματα Ρόζα...

Ti PC exete

Δημοσίευση από XPHSTOS_ » 27 Φεβ 2006 09:26

deninho 2η φορά που το ακούω...!! Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ρόλο παίζει ο επεξεργαστής..?? Έχω ακούσει ότι δε το υποστιρίζει.. αλλα αυτό δεν είναι θέμα μητρικής?!?!?!
Αν μπορείς σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις αυτό!! :)

spookyb52
Δημοσιεύσεις: 1891
Εγγραφή: 23 Ιαν 2002 01:00
Τοποθεσία: Lost in the mansion
Επικοινωνία:

Ti PC exete

Δημοσίευση από spookyb52 » 27 Φεβ 2006 14:26

DDR2 για amd θα υποστηρίζουν οι νέες μητρικές (ΑΜ2) που βγαίνουν το καλοκαίρι. Για 939 πηγαίνεις σε ddr. Βασικά άν δε βιάζεσαι θα σου έλεγα να περιμένεις καλύτερα γιατί ακούγονται καλά λόγια και για τους νέους intel conroe που θα βγούν επίσης την ίδια περίοδο ( :question: ).

Η τελευταία φορά που πήρα Intel ήταν ένας [εξαιρετικός] celeron 333 την περασμένη δεκαετία :ppp και οι P3 καλοι ήταν αλλά οι thunderbird ήταν φθηνότεροι :kaloe:


http://www.xbitlabs.com/news/cpu/displa ... 65033.html
http://www.xbitlabs.com/news/cpu/displa ... 34350.html

Άβαταρ μέλους
XPHSTOS_
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 19 Φεβ 2006 16:22
Τοποθεσία: Αγροκτήματα Ρόζα...

Ti PC exete

Δημοσίευση από XPHSTOS_ » 28 Φεβ 2006 10:58

Οπότε πιστεύω πως θα περιμένω.. :)

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Ti PC exete

Δημοσίευση από deninho » 01 Μαρ 2006 01:01

και οι καινούριοι επεξεργαστές, γιατί η amd έχει ενσωματωμένο ελεγκτή μνήμης στη cpu. Οι τωρινοί επεξεργαστές είναι φτιαγμένοι να λειτουργούν με DDR και όχι DDR2.
Προσωπική άποψη: δεν θα κερδίσεις κάτι με DDR2, όταν με το καλό βγει το AM2. Οι AMD, εως τώρα ήθελα χαμηλά timmings για να αποδώσουν καλύτερα, και όχι υψηλό bandwidth. Το DDR σου δίνει χαμηλά timmings και περιορισμένο bandwidth. Το αντίθετο, προς το παρόντουλάχιστον, συμβαίνει με τις DDR2. :wink:

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Ti PC exete

Δημοσίευση από deninho » 05 Απρ 2006 17:53

Νέο σύστημα (μπορεί να με δείτε να το αποκαλώ και παιδί):
M/B: DFI LanParty UT nf4 Ultra
CPU: AMD Opteron 165 (dual core) @2.3GHz
RAM: OCZ 2gb PC4000 Gold Edition
VGA: PoV 7900GT
S/C: SB Live! 5.1
Net: Netgear WG311v2
HDD: Maxtor 80gb
PSU: Enermax Noisetaker 420W
DVD-R/W: NEC 4550
CD Drive: ASUS 52x

Άβαταρ μέλους
kenshin
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 05 Μάιος 2006 21:19

Ti PC exete

Δημοσίευση από kenshin » 09 Μάιος 2006 13:17

Επεξεργαστής: PentiumIII 733Mhz
Μνήμη: 256Mb
Κάρτα Γραφικών: nVIDIA Riva TNT2 32Mb
Σκληρός Δίσκος: 20Gb
Οδηγός CD/DVD: Teac DV-W512D DVD-RW
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kenshin την 29 Σεπ 2006 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
misato
Δημοσιεύσεις: 237
Εγγραφή: 13 Μάιος 2006 03:43
Τοποθεσία: Tokyo 3

Ti PC exete

Δημοσίευση από misato » 19 Μάιος 2006 12:56

tora 8a mperdeutoume me Kenshin pou exoume idio avatar :P xexe
pc1:
epe3ergastis: intel P4 CPU: 3.2GHz
mnimi: 1GB
skliros diskos: 160GB Maxtor
dvd: Nec 3540
alla:
o8oni: LG Flatron Slim 19" (erotas apo tin proti matia)
pliktrologio: turbo-spero (made in china) (pos pas sti laiki kai perneis apo to paneri fanelakia kai kratan gia mia zoh) :P
pontiki: Logitec G7 (mono k mono gia to koumpaki pou mporis na pas stin proigoumeni selida :P )
pc2:
intel P3, skliros: 20 GB, mnimi:256, dvd:pioneer, cd-r:plextor
alla:
o8oni:view sonic 17", pontiki-pliktrologio: microsoft (made in thailand)
"watashi wa ikiru"

Απάντηση

Επιστροφή στο “PC Hardware”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες