Αφαίρεση πλαισίου γύρω από εικόνα... <INPUT TYPE="image"......

Ας μάθουμε πως να κάνουμε τις σελίδες μας με στιλ. Τα Cascading Style Sheets είναι ο τρόπος για να το επιτύχουμε.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
invader7
Δημοσιεύσεις: 78
Εγγραφή: 24 Ιαν 2009 22:02

Αφαίρεση πλαισίου γύρω από εικόνα... <INPUT TYPE="image"......

Δημοσίευση από invader7 » 02 Ιουν 2011 14:32

Κώδικας: Επιλογή όλων

 <INPUT TYPE="image" SRC="/images/play.png" name="play_img" HEIGHT="130" WIDTH="130" value="submit" style="background-color&#58;transparent">
δοκίμασα με border αλλά δεν κάνει δουλειά , έχει ένα τετράγωνο πλαίσιο που θέλω να μην φαίνεται

Άβαταρ μέλους
jpk
Δημοσιεύσεις: 441
Εγγραφή: 09 Μαρ 2011 21:17

Αφαίρεση πλαισίου γύρω από εικόνα... <INPUT TYPE="image"......

Δημοσίευση από jpk » 02 Ιουν 2011 14:42

img
{
border: none;
}


στο css που χρησιμοποιείς... αλλά δεν έχει σχέση αυτό με PHP έτσι δεν είναι ;

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Αφαίρεση πλαισίου γύρω από εικόνα... <INPUT TYPE="image"......

Δημοσίευση από mrpc » 02 Ιουν 2011 15:56

Δεν έχει καμία σχέση με php, το μεταφέρω σε άλλη περιοχή - στα css.
Δοκίμασε να αλλάξεις το:
style="background-color:transparent"
σε
style="background-color:transparent; border:none;">

invader7
Δημοσιεύσεις: 78
Εγγραφή: 24 Ιαν 2009 22:02

Αφαίρεση πλαισίου γύρω από εικόνα... <INPUT TYPE="image"......

Δημοσίευση από invader7 » 02 Ιουν 2011 16:15

ευχαριστώ αυτό ήταν

Απάντηση

Επιστροφή στο “CSS - Cascading Style Sheets”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες