Δεν ανοίγει το site μόνο σε μένα

Τεχνικές και μόνο Συζητήσεις για WEB hosting servers, Mail servers, DNS servers. Όχι αναζήτηση υπηρεσιών εδώ!

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10248
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Δεν ανοίγει το site μόνο σε μένα

Δημοσίευση από Cha0s » 11 Ιουν 2011 20:09

Μπορώ να τα πω εγώ δημόσια. Οπότε ότι μου στείλεις εγώ θα το δημοσιεύσω εδώ.

Θα είχα καταλάβει αν έλεγες στα ίσια τι και πως και να άφηνες τις θεωρίες της Wikipedia.

Λες να σου λέω για MTU και πρωτόκολλα και να χρειάζομαι αναλύσεις των layers και του πως μπορεί κάποιος να κάνει block κάποιον;

Εγώ σε ρωτάω γιατί να το κάνει αυτό και αποφεύγεις να απαντήσεις.

Περιμένω το PM λοιπόν για να το δημοσιεύσω εγώ αφού το παίζεις ξαφνικά ότι φοβάσαι να το πεις δημόσια.


ps: ξέρω τι κάνει η εντολή Ping. Θες να τις βγάλουμε έξω να τις μετρήσουμε κιόλας; Κάθε τι που σου λέω μου πετάς θεωρίες για το πως δουλεύει. Ξέρω και εγώ να χρησιμοποιώ το google, δεν είσαι ο μόνος.

pimpogio
Δημοσιεύσεις: 1080
Εγγραφή: 28 Δεκ 2010 14:08

Δεν ανοίγει το site μόνο σε μένα

Δημοσίευση από pimpogio » 11 Ιουν 2011 20:29

εστειλα και δεν θελω να βγει δημοσια γιατι το εχει ορο
η αλληλογραφια οτι δεν μπορει να βγει δημοσια...
οποτε να μην το δημοσιευσεις..

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10248
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Δεν ανοίγει το site μόνο σε μένα

Δημοσίευση από Cha0s » 11 Ιουν 2011 20:35

Ναι το είδα ότι έχει το κλασσικό κειμενάκι για υπογραφή για να μην δημοσιευθεί.

Μόνο που πρόκειται για δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα ότι η otenet κόβει κόσμο.
Η Otenet δεν παραδέχτηκε ότι κόβει τίποτα.

Με άλλα λόγια μας λες τα δικά σου τόση ώρα βασισμένος σε ένα mail που δεν αναφέρει τίποτα περί block και όλων αυτών των θεωριών για το πως κόβει κιόλας που έβγαλες από το μυαλό σου.

Αναρωτιέμαι τι κάθομαι και συζητάω μαζί σου... :roll:

pimpogio
Δημοσιεύσεις: 1080
Εγγραφή: 28 Δεκ 2010 14:08

Δεν ανοίγει το site μόνο σε μένα

Δημοσίευση από pimpogio » 11 Ιουν 2011 20:41

οπως ειδες εχω σβησει τα επιμαχα σημεια και λειπουνε τα attachments και γι αυτο ισως δεν καταλαβες...

Ξαναλεω οτι ειναι γνωστο οτι ολοι οι isps παρακολουθουνε τα http headers τα mail headers
κτλπ απλα η οτενετ σε πολυ λιγες περιπτωσεις κοβει και συνδεσεις...

ο μονος τροπος να την τυλιξεις σε 1 κολλα χαρτι ειναι το πειραμα που ειπα ποιο πανω.

H otenet απλα βαφτισε το καθαρο κοψιμο προβλημα μετα που την βγηκε στη σεντρα υπο το βαρος των αποδεικτικων στοιχειων του packet sniffer....

για μηνες ολοκληρους σφυριζε αδιαφορα και ελεγε οτι απο την πλευρα της δεν υπαρχει προβλημα. Μολις μπηκανε αποδεικτικα στη μεση το κανανε τουμπεκι.

Αν θελεις απαντησε στην ουσια και οχι ασχετα πραγματα... βαλε για παραδειγμα τον paket sniffer να δεις εαν φυτευει RST πακετο η otenet στην συνδεση ωστε να την κανει reset.

pimpogio
Δημοσιεύσεις: 1080
Εγγραφή: 28 Δεκ 2010 14:08

Δεν ανοίγει το site μόνο σε μένα

Δημοσίευση από pimpogio » 15 Ιουν 2011 02:26

ειναι πολλοι που τους κοβει η otenet με τις ιδιες πρακτικες...

http://www.insomnia.gr/topic/376481-con ... %B5%CE%B9/

cdhyper εχεις ακομα προβλημα ?

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Δεν ανοίγει το site μόνο σε μένα

Δημοσίευση από cdhyper » 15 Ιουν 2011 14:41

Ναι έχω ακόμη πρόβλημα και έχω βαρεθεί να το ψάξω παραπάνω. Όποτε το χρειάζομαι μπαίνω από το laptop που έχω δεύτερη γραμμή otenet με άλλη ip.

Εδώ https://secure.leaseweb.com μπαίνω κανονικά αλλά εδώ δεν μπαίνω: https://www.leaseweb.com
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10248
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Δεν ανοίγει το site μόνο σε μένα

Δημοσίευση από Cha0s » 15 Ιουν 2011 14:59

Νάσαι καλά cdhyper γιατί μας τα έπρηξε ο pimpogio με τα αυθαίρετα συμπεράσματα του.

Ήταν που θα έμπαινε σε https ε pimporgio; :hammer:

Και το τοπικ που παρέθεσες δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πρόβλημα του cdhyper.

Μάσα καλύτερα. Σε κάποια πράγματα είσαι άσχετος πως να το κάνουμε;

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10248
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Δεν ανοίγει το site μόνο σε μένα

Δημοσίευση από Cha0s » 15 Ιουν 2011 15:02

Η 2η IP είναι από άλλο router ή από τον ίδιο;

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Δεν ανοίγει το site μόνο σε μένα

Δημοσίευση από cdhyper » 15 Ιουν 2011 15:09

Από άλλο router.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
viktoras
Δημοσιεύσεις: 963
Εγγραφή: 05 Απρ 2001 03:00
Τοποθεσία: Γαλάτσι, Αθήνα
Επικοινωνία:

Δεν ανοίγει το site μόνο σε μένα

Δημοσίευση από viktoras » 15 Ιουν 2011 15:19

btw... Και εγώ στο γραφείο δεν μπορώ να μπω Leaseweb - μόλις το δοκίμασα. OTEnet έχουμε ( connx @ work )

Ούτε ping:

Pinging leaseweb.com [83.149.80.111] with 32 bytes of data:
Request timed out. ( x4 )

Στο σπίτι τώρα που δοκίμασα remotely, μια χαρά παίζει.
<?="Hello Freestuff";?>
Quality hosting by Cityhost

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10248
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Δεν ανοίγει το site μόνο σε μένα

Δημοσίευση από Cha0s » 15 Ιουν 2011 15:22

Αν κάνεις traceroute που σταματάει;

Άβαταρ μέλους
viktoras
Δημοσιεύσεις: 963
Εγγραφή: 05 Απρ 2001 03:00
Τοποθεσία: Γαλάτσι, Αθήνα
Επικοινωνία:

Δεν ανοίγει το site μόνο σε μένα

Δημοσίευση από viktoras » 15 Ιουν 2011 15:28

Δεν είχα κάνει. Ολοκληρώθηκε κανονικά, αν και "πάγωσε" λίγο στο hop ΟΤΕglobe, το ping συνεχίζει να μην γυρνάει responses.
<?="Hello Freestuff";?>
Quality hosting by Cityhost

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10248
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Δεν ανοίγει το site μόνο σε μένα

Δημοσίευση από Cha0s » 15 Ιουν 2011 15:31

telnet στο port 80 τι κάνει;

Συνδέεται ή απλά περιμένει μέχρι να κάνει time out;

Αν έχεις linux box εύκαιρο στο γραφείο πέρνα το tcptraceroute και κάνει ένα trace στο port 80 να δεις που κόβεται.

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Δεν ανοίγει το site μόνο σε μένα

Δημοσίευση από cdhyper » 15 Ιουν 2011 15:36

O OTE σήμερα τον παίρνει σχετικά με Ολλανδία. Δεν έχει σχέση αυτό με το δικό μου πρόβλημα είναι παροδικό.

Σήμερα πότε κολλάει το tracert στην oteglobe, πότε εδώ κοντά, πότε στην Ολλανδία.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10248
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Δεν ανοίγει το site μόνο σε μένα

Δημοσίευση από Cha0s » 15 Ιουν 2011 15:56

Από Ολλανδία προς Otenet που έκανα μόλις trace δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.

Ενδεχομένως να είναι κάποιο θέμα από το dslam μέχρι την Otenet.

Κώδικας: Επιλογή όλων

root@server &#91;~&#93;# mtr www.otenet.gr -r -c 10 
***                               Snt&#58; 10    Loss%  Last   Avg  Best  Wrst StDev
hosted.by.leaseweb.com                        0.0%   0.5   3.8   0.3  18.3   7.0
be11.crs.evo.leaseweb.net                     0.0%   0.7   0.5   0.4   0.8   0.1
gig1-2-cr02.lon.oteglobe.net                  0.0%   6.8   6.9   6.8   6.9   0.0
62.75.27.97                                   0.0%  14.1  14.6  13.8  21.0   2.2
62.75.4.137                                   0.0%  72.8  72.5  70.0  73.9   1.2
62.75.3.22                                    0.0%  69.6  69.6  69.4  69.7   0.1
athe7609c-athe-crsa-1.backbone.otenet.net     0.0%  72.4  72.3  72.3  72.4   0.0
???                                          100.0   0.0   0.0   0.0   0.0   0.0

Απάντηση

Επιστροφή στο “Apache, IIS, DNS Servers”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες