Πρόβλημα στο header themes

WordPress Themes

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
marpapa
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 22 Σεπ 2009 21:14

Πρόβλημα στο header themes

Δημοσίευση από marpapa » 16 Ιουν 2011 21:03

Γεια σας,

Θέλω να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει στο εξής:
Φτιάχνω μια ιστοσελίδα σε wordpress 3 και στο header θέλω να έχω δυο διαφορετικά μέρη. Το αριστερό μέρος θέλω να είναι σταθερό με το λογότυπο και το δεξί μέρος θέλω να εμφανίζει το περιεχόμενο μιας άλλης σελίδας.

Σας παραθέτω τον κώδικα παρακάτω:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div id="header_l">
     <a href="<?php bloginfo( 'url' ); ?>" title="<?php bloginfo( 'name' ); ?>" id="logo"></a>
 	  <div id=logodescription><?php bloginfo( 'description' ); ?></div>
				
</div>
<div id="header_r">
    <?php include(rightheader.php); ?>        [b] (εδώ μου βγάζει κάποιο λάθος)[/b]
</div>
[code]

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.[/quote]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marpapa την 17 Ιουν 2011 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maria Papa

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Πρόβλημα στο header themes

Δημοσίευση από manolism » 16 Ιουν 2011 23:36

Το μετακίνησα στη σωστή κατηγορία

marpapa
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 22 Σεπ 2009 21:14

Πρόβλημα στο header themes

Δημοσίευση από marpapa » 17 Ιουν 2011 01:02

manolism έγραψε:Το μετακίνησα στη σωστή κατηγορία
Τι εννοείς το μετακίνησες σε άλλη κατηγορία; Δεν το είχα βάλει σωστά;
Ευχαριστώ.
Maria Papa

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Πρόβλημα στο header themes

Δημοσίευση από Basilakis » 17 Ιουν 2011 02:02

Ο κώδικας του include δεν είναι έτσι...

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div id="header_r">
<?php include(rightheader.php); ?> (εδώ μου βγάζει κάποιο λάθος)
</div> 
[code]

εχεις συντακτικό λάθος. 

Στο WordPress το σωστό include γίνεται έτσι πλέων

get_template_part('folder/page-name');

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Πρόβλημα στο header themes

Δημοσίευση από manolism » 17 Ιουν 2011 02:06

marpapa έγραψε:
manolism έγραψε:Το μετακίνησα στη σωστή κατηγορία
Τι εννοείς το μετακίνησες σε άλλη κατηγορία; Δεν το είχα βάλει σωστά;
Ευχαριστώ.
Το είχες βάλει στην κατηγορία Joomla :D

marpapa
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 22 Σεπ 2009 21:14

Πρόβλημα στο header themes

Δημοσίευση από marpapa » 17 Ιουν 2011 03:00

Basilakis έγραψε:Ο κώδικας του include δεν είναι έτσι...

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div id="header_r">
<?php include(rightheader.php); ?> (εδώ μου βγάζει κάποιο λάθος)
</div> 
[code]

εχεις συντακτικό λάθος. 

Στο WordPress το σωστό include γίνεται έτσι πλέων

get_template_part('folder/page-name');[/quote]

Αντικατέστησα το include όπως μου είπες, αλλά πάλι δεν μου εμφανίζει το περιεχόμενο της σελίδας που θέλω, βέβαια δεν βγάζει λάθος όπως πρίν. Σου παραθέτω τον κώδικα ακριβώς όπως τον έχω γράψει:
&#91;code&#93;
<div id="header_r">
<?php get_template_part('rightheader'); ?>
</div>
&#91;/code&#93;

Το αποτέλεσμα που μου δίνει είναι κενό. Τι μπορεί να φταίει κατά την γνώμη σου;
Maria Papa

marpapa
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 22 Σεπ 2009 21:14

Πρόβλημα στο header themes

Δημοσίευση από marpapa » 17 Ιουν 2011 17:40

<?php get_template_part('rightheader'); ?>

Στο αρχείο rightheader.php αν γράψω μόνο κείμενο το εμφανίζει κανονικά αλλά εγώ θέλω να έχω εικόνα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ
Maria Papa

Απάντηση

Επιστροφή στο “WordPress Themes”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες