Flash code

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
ndanos
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 09 Οκτ 2010 10:59
Επικοινωνία:

Flash code

Δημοσίευση από ndanos » 19 Ιουν 2011 13:32

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ HTML ΑΛΛΑ ΤΟ FLASH ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ FIREFOX. OI KΩΔΙΚΕΣ FLASH ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ:


<div align="center">
<embed src="http://www.ΧΧΧΧΧΧΧΧ.swf" quality="high" wmode="transparent" name="superpimper" allowscriptaccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" width="250" align="middle" height="280"></embed>



OR


<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="250" height="280" id="http://www.ΧΧΧΧΧΧΧΧ.swf" align="middle">
<param name="movie" value="ΧΧΧΧΧΧΧΧ.swf" />
<!--[if !IE]>-->
<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.ΧΧΧΧΧΧΧΧ.swf" width="250" height="280">
<param name="movie" value="http://www.ΧΧΧΧΧΧΧΧ.swf" />
<!--<![endif]-->
<a href="http://www.adobe.com/go/getflash">
<img src="http://www.adobe.com/images/shared/down ... player.gif" alt="Get Adobe Flash player" />
</a>
<!--[if !IE]>-->
</object>
<!--<![endif]-->
</object>>


Μπορείτε να με βοηθήσετε? Σημειώστε ότι δεν είμαι ειδικός σε θέματα ΙΤ. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Flash code

Δημοσίευση από korgr » 19 Ιουν 2011 14:33

Αν και η σωστή λύση είναι με js (swfobject)...

Κώδικας: Επιλογή όλων

<object classid="clsid&#58;d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="250" height="280" id="http&#58;//www.ΧΧΧΧΧΧΧΧ.swf" align="middle">
<param name="movie" value="ΧΧΧΧΧΧΧΧ.swf" />
<!--&#91;if !IE&#93;>-->
<object type="application/x-shockwave-flash" data="http&#58;//www.ΧΧΧΧΧΧΧΧ.swf" width="250" height="280">
<param name="movie" value="http&#58;//www.ΧΧΧΧΧΧΧΧ.swf" />
<!--<!&#91;endif&#93;-->
<a href="http&#58;//www.adobe.com/go/getflash">
<img src="http&#58;//www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" />
</a>
<!--&#91;if !IE&#93;>-->
</object>
<!--<!&#91;endif&#93;-->
<embed src="http&#58;//www.ΧΧΧΧΧΧΧΧ.swf" quality="high" wmode="transparent" name="superpimper" allowscriptaccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer" width="250" align="middle" height="280"></embed>
</object>

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Flash code

Δημοσίευση από korgr » 19 Ιουν 2011 14:36

Αν έχες πρόβλημα δοκίμασε κάτι πιο απλό

Κώδικας: Επιλογή όλων

<object classid="clsid&#58;D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http&#58;//download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=4,0,2,0" width="ΧΧΧ" height="ΧΧΧ"><param name=movie value="ΧΧΧ.swf"><param name=quality value=high><embed src="ΧΧΧ.swf" quality=high pluginspage="http&#58;//www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="ΧΧΧ" height="ΧΧΧ"></embed></object>

ndanos
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 09 Οκτ 2010 10:59
Επικοινωνία:

Flash code

Δημοσίευση από ndanos » 19 Ιουν 2011 22:17

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Άβαταρ μέλους
Nemesis_Elite
Δημοσιεύσεις: 348
Εγγραφή: 14 Μαρ 2009 22:51
Τοποθεσία: athens

Flash code

Δημοσίευση από Nemesis_Elite » 03 Ιούλ 2011 07:32

Να προσθέσω στα παραπανω...
αν σε μερικούς browser αντιμετωπίζετε το εξής προβλημα:
κάποιο μενού ή div κρύβετε πίσω απο το flash τότε προσθέστε αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<param name="wmode" value="transparent"> 

Κώδικας: Επιλογή όλων

wmode="transparent"
το πρόβλημα το έχω εντοπίσει μόνο στον FF αυτή τη στιγμή και ίσως στο chrome.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες