TinyMCE problem!

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

TinyMCE problem!

Δημοσίευση από dtravlos » 22 Ιουν 2011 12:48

Καλημέρα. Έχω ένα πρόβλημα με τον tinymce. Όταν πάω να βάλω ένα link ή μια εικόνα στον editor, μου κάνει replace όλο το html και μου εμφανίζει κάτι τέτοια μπροστά "\" κτλ.. ή το href του link ή το alt της εικόνας χωρίς τίποτα άλλο! Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει;
Ευχαριστώ!

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

TinyMCE problem!

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 22 Ιουν 2011 14:11

Σου εμφανίζει και html entities;

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

TinyMCE problem!

Δημοσίευση από dtravlos » 22 Ιουν 2011 14:12

Όχι καθόλου....

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

TinyMCE problem!

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 22 Ιουν 2011 14:16

Μήπως το πρόβλημα δημιουργείται από την php;
Δηλαδή, μήπως υπάρχει κανένα addslashes γύρω από κάποια μεταβλητή στην οποία πιθανώς πάει να καταχωρηθεί το link ή η εικόνα;

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

TinyMCE problem!

Δημοσίευση από dtravlos » 22 Ιουν 2011 14:18

Πω πω φίλε δεν υπάρχω!! Κάνω addslashes σ' όλο το κείμενο αλλά επειδή το έχω σαν function δεν το είδα... Οπότε θα πρέπει να το βγάλω;

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

TinyMCE problem!

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 22 Ιουν 2011 14:21

Πιθανολογώ πως ναι. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στον TinyMCE.
Πάντως εσύ αποφασίζεις, δεν είναι κι ότι καλύτερο να το απενεργοποιήσεις.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να googlάρεις για κανένα workaround.

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

TinyMCE problem!

Δημοσίευση από dtravlos » 22 Ιουν 2011 14:49

Ok! Θα το ψάξω... Σ ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
jpk
Δημοσιεύσεις: 441
Εγγραφή: 09 Μαρ 2011 21:17

TinyMCE problem!

Δημοσίευση από jpk » 22 Ιουν 2011 15:26

Πάντως το ότι το tinyMCE ως προεπιλογή χρησιμοποιεί relative URL στα src των εικόνων έχει πολλά θετικά. Αν όμως θέλεις να μην το κάνει βάλε στο init …
tinyMCE.init({
...
relative_urls : false
});
βλ. http://tinymce.moxiecode.com/wiki.php/C ... ative_urls

Το θετικό του να έχεις ../Images/example.jpg από http://example.com/Images/example.jpg είναι ότι δεν σε ενδιαφέρει πραγματικά το domain (ή ο υποκατάλογος) που είσαι (π.χ. test και production) και πολύ εύκολα όταν το βγάζεις στο View μπορείς να κάνεις str_replace("../", $root. "/", $string) , όπου $root το root του project. Υπάρχουν και άλλα θετικά των relative URLS (κυρίως) για το CMS τμήμα μιας εφαρμογής αλλά για εμένα αυτό που σου είπα είναι το κυριότερο (με προσοχή πάντα (και έλεγχο) της εφαρμογής διαχείρισης).

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες