Αποθήκευση στα cookies του fonttype.

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Nemesis_Elite
Δημοσιεύσεις: 348
Εγγραφή: 14 Μαρ 2009 22:51
Τοποθεσία: athens

Αποθήκευση στα cookies του fonttype.

Δημοσίευση από Nemesis_Elite » 16 Ιούλ 2011 14:05

επιλέγω απο μια λίστα το font type που θέλω να εχει η σελίδα με τον παρακάτω κώδικα,
αλλά πώς αποθυκεύω αυτήν την επιλογή στα cookies ώστε σε κάθε refresh της σελίδας να κρατάει την επιλογή που κάνω?

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http&#58;//www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http&#58;//www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Font Styles</title>
<script type="text/javascript">
	function changeFont&#40;_name&#41; &#123;
		document.body.style.fontFamily = _name;
	&#125;
</script>
</head>

<body >
&#7960;πιλογ&#8052; γραμματοσειρ&#8118;ς&#58;<br/>
<select id="fs" onchange="changeFont&#40;this.value&#41;;">
	<option value="arial">Arial</option>
    <option value="verdana">Verdana</option>
    <option value="impact">Impact</option>
    <option value="'ms comic sans'">MS Comic Sans</option>
</select><br/>
</body>
</html>

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Αποθήκευση στα cookies του fonttype.

Δημοσίευση από dpa » 16 Ιούλ 2011 19:20

Καλύτερα να τα αποθηκεύεις σε ένα table στην βάση σου. Τα cookies έχουν πρόβλημα στο refresh

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης