ερώτηση για κώδικα

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
gaios
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 05 Ιαν 2003 10:40

ερώτηση για κώδικα

Δημοσίευση από gaios » 14 Σεπ 2003 19:19

Γειά σας έχω δημιουργήσει ένα button στο flash με το οποίο θέλω να μεταβαίνω σε μια ταινία που έγω δημιουργήσει στο flash μπορεί να μου πει κανεις τι κώδικα πρέπει να γράψω;

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

ερώτηση για κώδικα

Δημοσίευση από LightForce » 14 Σεπ 2003 20:11

on (press) {tellTarget("/myclip") {gotoAndPlay(xxx);}}

i pio eykola ..

on (press) {_root.myclip.gotoAndPlay(xxx);}


myclip to onoma toy clip
xxx to frame poy theleis na ksekinisei ...

gaios
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 05 Ιαν 2003 10:40

ερώτηση για κώδικα

Δημοσίευση από gaios » 15 Σεπ 2003 10:25

Δυστυχώς δεν το κατάφερα θα ήθελα να σου πω όταν λέω ταινία εννοω swf αρχειο.

kuba90
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 21 Απρ 2003 12:30
Τοποθεσία: almyros bolou

ερώτηση για κώδικα

Δημοσίευση από kuba90 » 15 Σεπ 2003 17:12

diladi ti enoeis? na fortosis ksexoristo arxeio se ena alo .swf? :-? den ksero an ginete mporis na kanis to eksis omos na paris ola ta frames tou swf pou thelis na fortosis kai na ta balis sto .swf pou exis se ksexoristo scene. kai meta kanonika na grapsis kodika on(release) {gotoAndplay ktl ktl.

ektos an the smporis na kanis kai kati ali. na kanis ena symbol kai na to orisis san movie clip na to kanis dipli klick kai na kanis paste oles tis frames tou swf pou thes na fortosis. bazis to symbol se ena frame tis alis tenias. tha einai san na exis mia tenia pano stin ali.

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

ερώτηση για κώδικα

Δημοσίευση από greekbytes » 15 Σεπ 2003 17:36

de theleis na valeis diladi link se mia selida .html pou tha exei to allo .swf?

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

ερώτηση για κώδικα

Δημοσίευση από LightForce » 15 Σεπ 2003 18:29



ο κωδικας στο button ειναι

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (press) { loadMovie("http://www.freestuff.gr/lightforce/flash/mymovie.swf",_root.myclip);}
Πατωντας το κουμπι φορτονω με την βοηθεια της loadmovie μεσα σε ενα αορατο clip το mymovie.swf (που ειναι ενα ρολοι)

Ελπιζω να βοηθησα...

gaios
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 05 Ιαν 2003 10:40

ερώτηση για κώδικα

Δημοσίευση από gaios » 15 Σεπ 2003 18:38

Γεια σας για να καταλάβετε φτιάχνω μια σελίδα htm και θέλω να βάλω μεσα ενα αρχειo swf στο οποίο θα περιέχεται ενα button και το οποίο όταν θα το πατάω θα εμφανίζεται ένα αναδιόμενο μενού (αρχείο swf).

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

gaios
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 05 Ιαν 2003 10:40

ερώτηση για κώδικα

Δημοσίευση από gaios » 15 Σεπ 2003 19:36

Μπείτε στη σελίδα μου για να δείτε τι θέλω να κάνω
http://users.otenet.gr/~gaios64/home.htm

kuba90
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 21 Απρ 2003 12:30
Τοποθεσία: almyros bolou

ερώτηση για κώδικα

Δημοσίευση από kuba90 » 15 Σεπ 2003 22:20

ok kai giayto to pragma thes na kanis swf alo?

akou

sto frame 1 bazis kodika

stop()

sto button bazis
on(release) {
gotoAndPlay "2"
}
//i se opio frame arxizi to drop down animation pou ekanes

pigenis sto teleytaio frame tou animation sou kai bazis action stop() ayto eiani olo.

http://networksfx.topcities.com/flash.htm

180 kb. des ena paromoio menou pou leitourgei me button.


pigenis sto

gaios
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 05 Ιαν 2003 10:40

ερώτηση για κώδικα

Δημοσίευση από gaios » 15 Σεπ 2003 23:04

Aν κατάλαβα καλα μου λες να κάνω ένα αρχειο swf;
Τo σκέφτηκα αλλά δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το χωρο δίπλα από το μενού για να γράψω κείμενο

kuba90
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 21 Απρ 2003 12:30
Τοποθεσία: almyros bolou

ερώτηση για κώδικα

Δημοσίευση από kuba90 » 17 Σεπ 2003 20:08

? giati den tha mporis? kseris iparxoun kai tables kai layers stis pages. :D

mporis na kanis ena table split kai na balis sto ena cell to .swf kai sto alo oti alo thes.

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

ερώτηση για κώδικα

Δημοσίευση από greekbytes » 17 Σεπ 2003 21:22

Ennoei oti sti thesi pou tha emfanizetai to ipomenou me to mouse over/click thelei na exei keimeno. Gia na emfanisei flash pano apo to keimeno profanos tha xreiastei ena layer. Ego den ksero apo flash, alla mallon auto pou xreiazetai einai na emfanizetai ena allo swf se ena layer me to click sto menu

gaios
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 05 Ιαν 2003 10:40

ερώτηση για κώδικα

Δημοσίευση από gaios » 17 Σεπ 2003 22:43

Γεία σας παιδια σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Τελικά θα αλλάξω λίγο τα σχεδια μου για τη σελίδα και θα κάνω ένα αρχείο swf στο οποίο θα υπάρχει και το button και το μενου.

Σας ευχαριστώ και πάλι

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες