Πρόβλημα με require_once

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Diavolakos
Δημοσιεύσεις: 51
Εγγραφή: 06 Αύγ 2003 11:35
Τοποθεσία: Αθήνα

Πρόβλημα με require_once

Δημοσίευση από Diavolakos » 17 Αύγ 2011 13:03

Καλησπέρα σας,
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με τα paths της require_once. Μέσα σε ένα αρχείο php (Home.php) καλώ με require_once ένα άλλο αρχείο (loginfs.php) το οποίο με την σειρά του καλεί άλλα αρχεία με την ίδια μέθοδο.Το πρόβλημά μου είναι πως το αρχείο Home.php βγάζει errors :
Warning: require_once(core/lib/login/loginfs.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\vet2\core\app\home.php on line 4

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'core/lib/login/loginfs.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\vet2\core\app\home.php on line 4
Τα παραπάνω λάθη βγαίνουν όταν το Home.php βρίσκεται σε υποφάκελο του root.(core/app)ενώ όταν είναι στο αρχικό root δουλεύει σωστά.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει διότι έχω περιορισμένες γνώσεις;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6235
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα με require_once

Δημοσίευση από fafos » 17 Αύγ 2011 14:51

les oti to arxeio einai ston fakelo core/app kai kaleis require apo ton fakello core/lib/login
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Diavolakos
Δημοσιεύσεις: 51
Εγγραφή: 06 Αύγ 2003 11:35
Τοποθεσία: Αθήνα

Πρόβλημα με require_once

Δημοσίευση από Diavolakos » 17 Αύγ 2011 14:53

fafos έγραψε:les oti to arxeio einai ston fakelo core/app kai kaleis require apo ton fakello core/lib/login
Καλησπέρα fafos και σε ευχαριστώ για την απάντηση.Αυτό θέλω να κάνω στην ουσία.Πως μπορεί να γίνει;

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6235
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα με require_once

Δημοσίευση από fafos » 17 Αύγ 2011 15:09

Diavolakos έγραψε: Καλησπέρα fafos και σε ευχαριστώ για την απάντηση.Αυτό θέλω να κάνω στην ουσία.Πως μπορεί να γίνει;
otan douleueis me includes kai requires to arxeio pairnei path apo to fakelo sto opoio vrisketai to arxeio pou exeis kanei include h require... sthn periptosh sou afou to home einai ston fakelo \core\app kai tou dineis require_once(core/lib/login/loginfs.php) sthn pragmatikothta psaxnei to loginfs.php ston fakello \core\app\core\lib\login o opoios den yparxei vevea..
opote prepei na allaxeis ta paths sta requires pou kaneis sto home kapos etsi:

require_once(../lib/login/loginfs.php)
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Diavolakos
Δημοσιεύσεις: 51
Εγγραφή: 06 Αύγ 2003 11:35
Τοποθεσία: Αθήνα

Πρόβλημα με require_once

Δημοσίευση από Diavolakos » 17 Αύγ 2011 16:51

fafos έγραψε:
Diavolakos έγραψε: Καλησπέρα fafos και σε ευχαριστώ για την απάντηση.Αυτό θέλω να κάνω στην ουσία.Πως μπορεί να γίνει;
otan douleueis me includes kai requires to arxeio pairnei path apo to fakelo sto opoio vrisketai to arxeio pou exeis kanei include h require... sthn periptosh sou afou to home einai ston fakelo \core\app kai tou dineis require_once(core/lib/login/loginfs.php) sthn pragmatikothta psaxnei to loginfs.php ston fakello \core\app\core\lib\login o opoios den yparxei vevea..
opote prepei na allaxeis ta paths sta requires pou kaneis sto home kapos etsi:

require_once(../lib/login/loginfs.php)
Σε ευχαριστώ πολύ fafos!Θα προσαρμόσω το script.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης