διόρθωση php κώδικα

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
jim_pas
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 09 Ιαν 2010 16:40

διόρθωση php κώδικα

Δημοσίευση από jim_pas » 17 Σεπ 2011 21:20

Παιδιά καλησπέρα!!

Έχω ξεκινήσει και φτιάχνω μια ιστοσελίδα και κόλλησα σε ένα σημειο.Εχω την σελίδα Index.php στην οποία κάνω include tin kefalida,tin navibar,tin kentriki k to footer.αφου τα κάνω αυτα θέλω μέσω της php να έχω στο κύριο περιεχόμενο σαν default την kentriki selida και να μπορέσω να κάνω τα Link να δουλευουν όταν πχ παταω την σελίδα εταιρία.Σημειωση: Η μπάρα μπλοηγησης είναι ενας πίνακας με Link και θέλω μεσω Php όταν παταω τον λινκ να κάνει include την σελίδα.Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ!




<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<title> </title>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=utf-8" />
<head>
<!--css -->
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />
</head>
<body><!--imerominia -->
<h4><!-- #BeginDate format:Am1 -->September 17, 2011<!-- #EndDate --></h4>

<!--kefalida tou site -->
<div id="header" align="right">
<?php
include("kefalida.php")
?>
</div>

<!--mpara ploigisis -->

<div id="navibar" align="right">

<?php
include("ploigisi.php")
?>

</div>

<!--selida periexomenou -->

<div id="wrap" align="right">



<?php
$site=include("include/kentriki.php") ------------------------------------------- εδω ειναι το προβλημα --------------

if(isset( [['Εταιρία'])){
$site=include("include/etairia.php")

?>
</div>

<!--footer tis selidas -->

<div id="footer" align="right">

<?php
include ("footer.php")
?>

</div>

</body>

</html>

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6234
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

διόρθωση php κώδικα

Δημοσίευση από fafos » 17 Σεπ 2011 22:34

Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

jim_pas
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 09 Ιαν 2010 16:40

διόρθωση php κώδικα

Δημοσίευση από jim_pas » 18 Σεπ 2011 01:07

fafos έγραψε:switch
ευχαριστώ για την βοήθεια,αλλα προσπαθησα και δεν μπορω να το πετυχω.

μηπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις περισσότερο?εβαλα στην θέση του αυτον τον κωδικα:



<?php

$link[] = '<a href="include/kentriki.php">Αρχική σελίδα</a>';
$link[] = '<a href="include/etairia.php">Εταιρία</a>';


for($i = 0; $i < count($link); ++$i){
if ($link[$i]==0)
include("include/kentriki.php")

elseif ($link[$i]==1)
include("include/etairia.php")



?>



και εδώ έχω το αρχείο php με την μπάρα πλοήγησης που είναι σε πίνακα.


<!--mpara ploigisis -->

<table width="800" height="35" border="1" align="right">
<tr>
<td width="153"><a href="../index.php">Αρχική Σελίδα</td>
<td width="153"><a href="include/etairia.php">Εταιρία</td>
<td width="153">Τοποθεσία</td>
<td width="153">Φωτογραφίες</td>
<td width="154">Επικοινωνία</td>
</tr>
</table>

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6234
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

διόρθωση php κώδικα

Δημοσίευση από fafos » 18 Σεπ 2011 02:42

To menou:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<table width="800" height="35" border="1" align="right">
<tr>
<td width="153"><a href="index.php">Αρχική Σελίδα</td>
<td width="153"><a href="index.php?link=1">Εταιρία</a></td>
<td width="153"><a href="index.php?link=2">Τοποθεσία</a></td>
<td width="153"><a href="index.php?link=3">Φωτογραφίες</a></td>
<td width="154"><a href="index.php?link=4">Επικοινωνία</a></td>
</tr>
</table>

kai to switch:

Κώδικας: Επιλογή όλων

    
switch &#40;$_GET&#91;'link'&#93;&#41; &#123;
        case "1"&#58; $includelude = 'includes/eteria.php';
        break;
        case "2"&#58; $include = 'includes/topothesia.php';
        break;
        case "3"&#58; $include = 'includes/fotografies.php';
        break;
        case "4"&#58; $include = 'includes/contacts.php';
        break;
        default&#58; $include = 'includes/main.php';
        break;
    &#125;
    include &#40;$include&#41;;
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

jim_pas
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 09 Ιαν 2010 16:40

διόρθωση php κώδικα

Δημοσίευση από jim_pas » 18 Σεπ 2011 16:13

σε ευχαριστώ πολύ φίλε!προσπαθω να το υλοποιήσω και βλέπω πετυχαίνει.αν χρειαστώ κάτι θα επανέλθω.να σε καλά!

Άβαταρ μέλους
Punkis
Δημοσιεύσεις: 260
Εγγραφή: 27 Αύγ 2009 22:45

διόρθωση php κώδικα

Δημοσίευση από Punkis » 18 Σεπ 2011 20:33

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω ο λόγος αυτού είναι για να αποφύγεις τα include header, footer σε κάθε σελίδα σου;
Only Green Day can successfully write a&#65279; song about masturbation.

jim_pas
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 09 Ιαν 2010 16:40

διόρθωση php κώδικα

Δημοσίευση από jim_pas » 18 Σεπ 2011 21:16

Punkis έγραψε:Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω ο λόγος αυτού είναι για να αποφύγεις τα include header, footer σε κάθε σελίδα σου;
ναι αυτος ήταν ο λόγος,αλλα βλέπω ότι μου εμφανίζει το περιεχόμενο χωρίς τα υπόλοιπα όταν κάνω κλικ.χανονται και το header και το footer.βασικά δεν ξέρω και εγώ πολύ καλά και το παλεύω.

Άβαταρ μέλους
Punkis
Δημοσιεύσεις: 260
Εγγραφή: 27 Αύγ 2009 22:45

διόρθωση php κώδικα

Δημοσίευση από Punkis » 18 Σεπ 2011 22:49

Ε ναι... Είτε θα το κάνεις σε iframe ή με ajax προτιμότερα. Δεν υπάρχει λόγος για sessions. Για να μην παιδευεσε σου προτείνω να κάνεις include τα header, footer. Δεν βρισκω καποιο λογο να μην το κανεις ετσι εκτος και αν θελεις να αποφυγεις την ανανεωση σελιδας.
Only Green Day can successfully write a&#65279; song about masturbation.

jim_pas
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 09 Ιαν 2010 16:40

διόρθωση php κώδικα

Δημοσίευση από jim_pas » 19 Σεπ 2011 17:17

Punkis έγραψε:Ε ναι... Είτε θα το κάνεις σε iframe ή με ajax προτιμότερα. Δεν υπάρχει λόγος για sessions. Για να μην παιδευεσε σου προτείνω να κάνεις include τα header, footer. Δεν βρισκω καποιο λογο να μην το κανεις ετσι εκτος και αν θελεις να αποφυγεις την ανανεωση σελιδας.
επειδή δεν έχω ασχοληθεί με τι είναι καλύτερο να το κάνω???αν το κάνω με ajax πως το περναω στην σελίδα???

Άβαταρ μέλους
Punkis
Δημοσιεύσεις: 260
Εγγραφή: 27 Αύγ 2009 22:45

διόρθωση php κώδικα

Δημοσίευση από Punkis » 19 Σεπ 2011 18:48

Καλύτερο - χειρότερο δεν υπάρχει.. Σου συνιστώ να το κάνεις κανονικά γιατί ίσως το περιεχόμενο σου να χρειάζεται λίγη ώρα να παρουσιαστεί και θα αφήσεις απορημένους τους επισκέπτες σου.(UX)

kανονικά εννοώ include header footer

jim_pas
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 09 Ιαν 2010 16:40

διόρθωση php κώδικα

Δημοσίευση από jim_pas » 19 Σεπ 2011 18:53

Punkis έγραψε:Καλύτερο - χειρότερο δεν υπάρχει.. Σου συνιστώ να το κάνεις κανονικά γιατί ίσως το περιεχόμενο σου να χρειάζεται λίγη ώρα να παρουσιαστεί και θα αφήσεις απορημένους τους επισκέπτες σου.(UX)

kανονικά εννοώ include header footer
οκ θα το κανω ετσι τοτε.εχεις δίκιο.σ ευχαριστω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης