script για στατικο status bar

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
alxk
Δημοσιεύσεις: 718
Εγγραφή: 25 Μάιος 2003 23:48
Τοποθεσία: Αθήνα | Βούλα

script για στατικο status bar

Δημοσίευση από alxk » 19 Σεπ 2003 00:54

Μπορει καποιος να μου πει script για στατικο text στο status bar
γιατι οσα εχω βρει ειναι με κοινουμενο ή εναλασομενο text
στο status bar :question:

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

script για στατικο status bar

Δημοσίευση από Cha0s » 19 Σεπ 2003 01:01

mesa sto <head>

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script language="JavaScript">
<!--
function MM_displayStatusMsg&#40;msgStr&#41; &#123; //v1.0
  status=msgStr;
  document.MM_returnValue = true;
&#125;
//-->
</script>
kai sto <body>

Κώδικας: Επιλογή όλων

<body onLoad="MM_displayStatusMsg&#40;'lalalalalalal'&#41;;return document.MM_returnValue">

Άβαταρ μέλους
blackhumor
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1374
Εγγραφή: 22 Ιούλ 2003 02:48
Τοποθεσία: Ελλάδα
Επικοινωνία:

script για στατικο status bar

Δημοσίευση από blackhumor » 19 Σεπ 2003 01:04

Αν και δεν ειμαι ο ειδικότερος για να σου απαντήσω, νομίζω ότι αυτό το script κάνει αυτό που θέλεις


***** DELETED ******
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackhumor την 19 Σεπ 2003 01:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To LinkZ.gr ανανεώθηκε. Καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας δωρεάν.
Διαφημιστικά δώρα για επαγγελματίες.
Διαφημιστικά στυλό.

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

script για στατικο status bar

Δημοσίευση από crackman » 19 Σεπ 2003 01:05

Ίσως σoυ κάνει αυτό εδώ...

Κώδικας: Επιλογή όλων

<SCRIPT language="JavaScript">
<!--
var bartext='ΌΤΙ ΘΕΣ ΕΔΩ';
function display&#40;&#41;
&#123;
window.status=bartext;
tmp=setTimeout&#40;"display&#40;&#41;",30&#41;;
&#125;
//-->
</SCRIPT>
<SCRIPT language="JavaScript">
<!--
display&#40;&#41;;
//-->
</SCRIPT>
Αυτό είναι στατικό και μπορεί και να μήν είναι ανάλογα με το: setTimeout("display()",30); που του δίνεις.
Όσο πιο μικρή είναι η τιμή, τόσο και πιο γρήγορα ζητάει "ανανέωση".
Όσο πιο μεγάλη, τόσο και πιο πολύ αργεί να τη "ζητήσει".
πχ Αν βάλεις: setTimeout("display()",3000); ,θα εμφανίζετε μεν στο status bar, αλλά αν πας πάνω από ένα σύνδεσμο και κρατήσεις το mouse εκει φένεται ο σύνδεσμος στο status bar, αλλά μετά από κάπιο χρόνο θα εμφανιστεί πάλι το μήνυμα.
Καλύτερα άσε μια μικρή ριμή αφού το θές static. :wink:

Άβαταρ μέλους
blackhumor
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1374
Εγγραφή: 22 Ιούλ 2003 02:48
Τοποθεσία: Ελλάδα
Επικοινωνία:

script για στατικο status bar

Δημοσίευση από blackhumor » 19 Σεπ 2003 01:06

Με προλάβανε ;-)
To LinkZ.gr ανανεώθηκε. Καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας δωρεάν.
Διαφημιστικά δώρα για επαγγελματίες.
Διαφημιστικά στυλό.

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

script για στατικο status bar

Δημοσίευση από crackman » 19 Σεπ 2003 01:13

Κι εμένα με προλάβατε... :wink: :kaloe: :kaloe: :pint:

Υ.Γ. μάλλον δεν δουλεύει καλά αυτό blackhumor...

Κώδικας: Επιλογή όλων

<BODY OnLoad="window.defaultStatus='Hello!';">
Εμένα τουλάχιστον, δεν μου δούλεψε :oops:

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

script για στατικο status bar

Δημοσίευση από Cha0s » 19 Σεπ 2003 01:16

Eiste oloi argoi. sas patisa olous!

XAAXXAAXAXXAXAXAAXXA

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

script για στατικο status bar

Δημοσίευση από crackman » 19 Σεπ 2003 01:19

Περίεργο...
Ούτε και το script του Cha0s μου δούλεψε ( :-? )
Για δοκιμάστε τα και άλλοι και πείτε μας πιο από όλα δουλεύει...
Μήπως έχω εγώ πρόβλημα με το PC μου ή δεν δουλεύουν γενικότερα :question: :-?

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

script για στατικο status bar

Δημοσίευση από Cha0s » 19 Σεπ 2003 01:20

to diko mou douleyei kanonika
to dokimasa prin to kano post ;)

Άβαταρ μέλους
blackhumor
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1374
Εγγραφή: 22 Ιούλ 2003 02:48
Τοποθεσία: Ελλάδα
Επικοινωνία:

script για στατικο status bar

Δημοσίευση από blackhumor » 19 Σεπ 2003 01:22

crackman έγραψε:Κι εμένα με προλάβατε... :wink: :kaloe: :kaloe: :pint:

Υ.Γ. μάλλον δεν δουλεύει καλά αυτό blackhumor...

Κώδικας: Επιλογή όλων

<BODY OnLoad="window.defaultStatus='Hello!';">
Εμένα τουλάχιστον, δεν μου δούλεψε :oops:
Έχεις δίκιο... Αν έγραφα και όλον τον κώδικα μπορεί και να δούλευε ;-)

Σε 25 λεπτά 8 απαντήσεις (μαζι με την δικιά μου τώρα)... Αυτό θα πει ταχύτητα..... ;-)
To LinkZ.gr ανανεώθηκε. Καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας δωρεάν.
Διαφημιστικά δώρα για επαγγελματίες.
Διαφημιστικά στυλό.

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

script για στατικο status bar

Δημοσίευση από crackman » 19 Σεπ 2003 01:22

Cha0s έγραψε:Eiste oloi argoi. sas patisa olous!

XAAXXAAXAXXAXAXAAXXA
Πσσσσ... είσαι και ο ΓΗΓΟΓΟΤΕΓΟΣ της πεγιοχής :P :kaloe: :hammer:

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

script για στατικο status bar

Δημοσίευση από Cha0s » 19 Σεπ 2003 01:23

Etsi prepei etsi prepei!

An den eisai grigoros ti simeron imera paei to exases to pexnidi !

xaxaxaxaxaaxaxaxaxax

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

script για στατικο status bar

Δημοσίευση από crackman » 19 Σεπ 2003 01:24

Μάλλον είδες το topic πιο γρήγορα από μας ή απλώς είχες πιο εύκαιρη την απάντηση :wink:

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

script για στατικο status bar

Δημοσίευση από Cha0s » 19 Σεπ 2003 01:27

Eida to topic mallon pio grigora. gia tin apantisi...
Anoixa to DW, Ekana neo file, ebala to scriptaki apo ta behaviors, ekana save, to etrexa to arxeio na do an einai ok. meta ekana view source ekana C/P ton kodika kai ekana to post. kai taytoxrona milaga kai sto IRC....

Opote eimai poli grigoros :P

XAXAAXAXAXXAXAAXAXAXAXAX
AXAXaXXAAXaXaXAXAXAXAXXA

Min to psaxnete sas eskisa oloussssssss

Άβαταρ μέλους
blackhumor
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1374
Εγγραφή: 22 Ιούλ 2003 02:48
Τοποθεσία: Ελλάδα
Επικοινωνία:

script για στατικο status bar

Δημοσίευση από blackhumor » 19 Σεπ 2003 01:41

ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ....

Ευτυχώς είναι κακό μόνο στην συγκεκριμένη περίπτωση (και δεν θέλω πονηρά γελάκια!!!!!!) :oops: :oops: :oops:

Έκανα 10 ολόκληρα λεπτά για να απαντήσω απο την στιγμή που γράφτηκε το post... :hammer: :hammer: :hammer: Χώρια ότι έδωσα μισή απάντηση αλλά αυτό μην το λαμβάνετε υπόψην :wink: :wink: :wink:
To LinkZ.gr ανανεώθηκε. Καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας δωρεάν.
Διαφημιστικά δώρα για επαγγελματίες.
Διαφημιστικά στυλό.

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες