Πρόβλημα με αυτόματη μετατροπή ιστοτόπου σε mobile

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
strato
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 11 Οκτ 2009 14:35
Τοποθεσία: Thessaloniki
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με αυτόματη μετατροπή ιστοτόπου σε mobile

Δημοσίευση από strato » 06 Οκτ 2011 15:08

Είμαι άσχετος με php και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.
Διατηρώ έναν ιστότοπο http://xn--mxamlq.gr/ και αποφάσισα να τον κάνω συμβατό σε κινητά.
Μετά από σχετικό ψάξιμο βρήκα έναν τρόπο να μετατρέπεται αυτόματα ένας ιστότοπος σε mobile layout το phpmobilizer-1.0
Δημιουργείς ένα subdomain -έκανα http:/m.xn--mxamlq.gr/- και ανεβάζεις κάποια αρχεία:

.htaccess
mobiledetect.class.php
mobilize.php
phpmobilizer.class.php
phpmobilizer.php

-τα ανέβασα- και αυτόματα όταν κάποιος βρεί τον ιστότοπο από κινητό ανακατευθύνεται στο
m.xn--mxamlq.gr. Μέχρι εδώ όλα καλά. Αλλά τα γράμματα εμφανίζονται έτσι Î¯Î΄Î±

Στο phpmobilizer.class.php άλλαξα το encoding σε iso-8859-7 - και προσπάθησα και με άλλες αλχημείες - αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο.

Κώδικας: Επιλογή όλων

function process(){

		// header
		$this->_replace&#40;'/.*<head>/ism', "<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?><!DOCTYPE html PUBLIC '-//WAPFORUM//DTD XHTML Mobile 1.0//EN' 'http&#58;//www.wapforum.org/DTD/xhtml-mobile10.dtd'><html xmlns='http&#58;//www.w3.org/1999/xhtml'><head>"&#41;;
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Επισυνάπτω τα αρχεία.

--Edit 7/10/2011--
Μήπως έπρεπε να το δημοσιεύσω σε άλλη κατηγορία; Και αν ναι, σε ποιά κατηγορία;
Συνημμένα
phpmobilizer-1.0.zip
phpmobilizer-1.0
(5 KiB) Μεταφορτώθηκε 216 φορές

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27617
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με αυτόματη μετατροπή ιστοτόπου σε mobile

Δημοσίευση από cordis » 08 Οκτ 2011 01:39

και η σελίδα σου σε utf-8 είναι, οπότε δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις το encoding.

κάτι γίνετε λάθος parsing από τα data σου.

που τα έχεις τα κείμενα; σε βάση ή σε αρχεία;
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
strato
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 11 Οκτ 2009 14:35
Τοποθεσία: Thessaloniki
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με αυτόματη μετατροπή ιστοτόπου σε mobile

Δημοσίευση από strato » 08 Οκτ 2011 01:51

Τα κείμενα είναι αρχεία αποσυμπιεσμένα και ανεβασμένα στο subdomain m.xn--mxamlq.gr
Δοκίμασα να τα σώσω επιλέγοντας utf-8 αλλά τίποτα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης