Δυναμικο πεδιο!

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
nackgr
Δημοσιεύσεις: 1444
Εγγραφή: 22 Ιαν 2006 20:02
Τοποθεσία: Αθηνα
Επικοινωνία:

Δυναμικο πεδιο!

Δημοσίευση από nackgr » 12 Οκτ 2011 15:33

Εικόνα

Γεια χαρα

Λοιπον σκεφτομουν να βαλω ενα πεδιο που θα μπορει ο user να το επεξεργαζεται live ωστε για καθε αριθμο να μπορει να βαζει ενα σχολιο πχ Τεχνικος 1 (γιατι εταιριεσ εχουν στον λογαργιασμο πανω απο 20-30 αριθμους στο προφιλ τους ) το πεδιο αυτο σκεφτομουν να βρισκετε στο σημειο που εχω βαλει το βελος

Το κουτι αυτο εμφανιζεται στο προφιλ του χρηστη , τραβαει τα δεδομένα απο την βαση δεδομένων

Κώδικας: Επιλογή όλων

	<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="5" border="0">
												<user_card>
												<tr>
													<td>&#123;word&#58;sim&#125;&#58;</td>
													<td>&#123;number&#125;</td>
													<td>dynamiko field ???</td>
													<td>&#123;balance&#125; Eur</td>
												</tr></user_card>
											</table>

Εφτιαξα ενα Πεδιο στην βαση comments το συνδεσα με στην θεση του dynamiko field?? με αυτο το κωδικα {user:comment} οπου user ειναι ο πινακας τον user στην βαση και comment το πεδιο στον πινακα user

Αν παω στον χρηστη και γραψω κατι στο πεδιο comment θα το εμφανισει σε ολους τους αριθμους του .. ενω θελω σε καθε αριθμο ξεχωριστο σχολιο

ολα αυτα τα εκανα απο το phpmyadmin τωρα πως θα το κανει ο user απο το προφιλ του ειναι αλλο παραμύθι .... αν βρουμε πως να γινεται το παραπανω .. τα αλλα ειναι ευκολα!



Οποιος θελει ενα test account να δει καλυτερα τι εννοω μπορω να ρου φτιαξω ας μου στειλει πμ

Ευχαριστω!
αυταααααααααααα...
e-Byte.gr
Dafuq.gr

Άβαταρ μέλους
nackgr
Δημοσιεύσεις: 1444
Εγγραφή: 22 Ιαν 2006 20:02
Τοποθεσία: Αθηνα
Επικοινωνία:

Δυναμικο πεδιο!

Δημοσίευση από nackgr » 14 Οκτ 2011 12:30

τιποτα ? :(
αυταααααααααααα...
e-Byte.gr
Dafuq.gr

thundergr
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 09 Μαρ 2009 14:39

Δυναμικο πεδιο!

Δημοσίευση από thundergr » 14 Οκτ 2011 21:17

Οι αριθμοί σε ποιόν πίνακα αποθηκεύονται? εκεί που είναι οι εγγραφές των αριθμών εκεί πρέπει λογικά να μπεί και το πεδίο comment.

P.S. αν θες να το δω με test account στείλε με pm

Άβαταρ μέλους
nackgr
Δημοσιεύσεις: 1444
Εγγραφή: 22 Ιαν 2006 20:02
Τοποθεσία: Αθηνα
Επικοινωνία:

Δυναμικο πεδιο!

Δημοσίευση από nackgr » 17 Οκτ 2011 11:19

Αποθυκευονται στον πινακα user στο πεδιο cards
αυταααααααααααα...
e-Byte.gr
Dafuq.gr

thundergr
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 09 Μαρ 2009 14:39

Δυναμικο πεδιο!

Δημοσίευση από thundergr » 19 Οκτ 2011 02:57

Έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον οι αριθμοί ενός χρήστη είναι serialized και αποθηκευμένοι όλοι σε ένα πεδίο της εγγραφής του χρήστη. Αν είναι έτσι δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να κάνεις αυτό που θές και θα πρέπει να επέμβεις στον κώδικα και να προσθέσεις το πεδίο comment μέσα στα pre-serialized data των αριθμών, μετά να τα κάνες serialize και να τα αποθηκεύσεις στην βάση.

Και όλα αυτά που σου είπα είναι wild guess γιατί δεν έχω δει ούτε την βάση ούτε τον κώδικα ;-)

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες