Crawl errors στο Webmaster Tools και (μη) εμφάνιση στο google

Search Engine Optimization, Search Engine Positioning, Τρόποι προώθησης των σελίδων μας

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, SEM Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Easyrider
Δημοσιεύσεις: 385
Εγγραφή: 18 Μάιος 2005 21:26
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Crawl errors στο Webmaster Tools και (μη) εμφάνιση στο google

Δημοσίευση από Easyrider » 15 Οκτ 2011 18:40

Eβαλα το site http://goo.gl/xn5dp στο Webmaster Tools πριν κανα μηνα (17 Σεπτέμβρη) και δεν το βλεπει καθολου με τα βασικα του κλειδια (πχ click.

Αυτο που εκανα ηταν να αλλαξω τους τιτλους των σελιδων σε ελληνικα για να φαινονται πιο "καλα", αλλα φαινεται δεν αρεσε στο google γιατι δεν εβρισκε τις διαδρομες που ειχε στοραρει σε αγγλικα αρχικα. μολις το ειδα ξαναγυρισα σε αγγλικα τους τιτλους, διεγραψα τα link που μου εβγαζε error (τα ελληνικα) αλλα στη σελιδα "Diagnostics > Crawl errors" ειναι παλι εκει :(

Στο sitemap φαινονται κανονικα τα νεα λινκ, αλλα στο Crawl errors φαινονται ακομη τα παλια που ηδη εχω διαγραψει.

Η σελιδα δεν εμφανιζεται με απλο ψαξιμο (isto selida) πρεπει να βαλεις το πληρες url (istoselida.gr) για να το εμφανισει.


Δειτε μερικα screens τι λεω.

http://postimage.org/image/l9c8gres/
http://postimage.org/image/l9h72sw4/
http://postimage.org/image/l9dw03wk/
http://postimage.org/image/l9fjjgec/




Το θεμα ειναι οτι η σελιδα χρειαζεται κυριως για το 3ημερο event που ειναι σε 3 βδομαδες απο τωρα, και εχω τσιτωσει ασχημα. :(

( help παιδια εχω βρει τοιχο εδω!)
Δημήτρης

Άβαταρ μέλους
scoobby
Δημοσιεύσεις: 1091
Εγγραφή: 27 Νοέμ 2007 13:46
Τοποθεσία: naxos town,greece.
Επικοινωνία:

Crawl errors στο Webmaster Tools και (μη) εμφάνιση στο google

Δημοσίευση από scoobby » 15 Οκτ 2011 20:35

σε βγαζει εδω http://www.google.gr/#q=erotic+festival ... 80&bih=921
εχει παρει 50 σελιδες του σαιτ σου
εδω http://www.google.com/search?hl=en&safe ... arch&gl=US
Φτιαξε τα μετα στοιχεια σου τιτλους δηλαδη και περιγραφες και βαλε και λινκ απο αλλες σελιδες προς την σελιδα σου γιατι δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ!
και θα σε βγαζει.....

Άβαταρ μέλους
Easyrider
Δημοσιεύσεις: 385
Εγγραφή: 18 Μάιος 2005 21:26
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Crawl errors στο Webmaster Tools και (μη) εμφάνιση στο google

Δημοσίευση από Easyrider » 15 Οκτ 2011 20:52

Πως εγινε αυτο φιλε scoobby ??

Meta στοιχεια εχω βαλει κανονικα στο index, τιτλους και περιγραφες στην καθε σελιδα ξεχωριστα εννοεις?
http://postimage.org/image/2ovw3utk4

Τωρα λινκ απο αλλες σελιδες εξηγησε μου το λιγο φιλε scoobby γιατι εχω πηξει μιλαμε..! 1 μηνα online το site, και δεν εμφανιζεται πουθενα !!
Συνημμένα
Clipboard02.png
Δημήτρης

Άβαταρ μέλους
Easyrider
Δημοσιεύσεις: 385
Εγγραφή: 18 Μάιος 2005 21:26
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Crawl errors στο Webmaster Tools και (μη) εμφάνιση στο google

Δημοσίευση από Easyrider » 15 Οκτ 2011 22:39

To charset που εχω στο index.html δεν πιστευω να εχει παιξει ρολο.. :(

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-7">
Δημήτρης

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27630
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Crawl errors στο Webmaster Tools και (μη) εμφάνιση στο google

Δημοσίευση από cordis » 17 Οκτ 2011 01:30

το iso-8859-7 του λέει ότι είναι Ελληνικά.. δεν δημιουργεί πρόβλημα.

η κεντρική σου σελίδα δεν έχει ούτε μια τελεία για text. δύσκολα θα την αγαπήσει το google.
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
Easyrider
Δημοσιεύσεις: 385
Εγγραφή: 18 Μάιος 2005 21:26
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Crawl errors στο Webmaster Tools και (μη) εμφάνιση στο google

Δημοσίευση από Easyrider » 17 Οκτ 2011 02:51

Ναι το iso-8859-7 δεν παιζει ρολο.. μλκια εγραψα.

Τι μπορω να βαλω μηπως το σωσω μεχρι τις 4 Νοεμβρη που ειναι το event ρε γαμωτη.. με εχει ριξει στα ταρταρα το google και δεν ξερω γιατι.

Κανονικα (απο αντιστοιχα sites) σε ενα μηνα περιπου με εβγαζε πρωτη σελιδα. Μπορει οχι πανω πανω, παντως πρωτη σελιδα.

Τωρα πρεπει να γραψω ολοκληρο το url μαζι με την καταληξη .gr για να με εμφανιση..

Eβαλα λινκς σε 5-6 site που ειχαν το events, το εβαλα σε κποια αλλα sites σχετικα, σε αλλες search engines.. κατα τ αλλα εχω φρεναρει. !


.. και το θεμα ειναι οτι ετρεξα εναμιση μηνα το site πιο πριν για αυτο το λογο.. για να προλαβει να ανεβει στο google.
Δημήτρης

Άβαταρ μέλους
Easyrider
Δημοσιεύσεις: 385
Εγγραφή: 18 Μάιος 2005 21:26
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Crawl errors στο Webmaster Tools και (μη) εμφάνιση στο google

Δημοσίευση από Easyrider » 17 Οκτ 2011 02:57

Η κεντρικη (index.html) εχει το intro/disclaimer μονο.. μεσα (button link) εχει το index.php που ειναι το περιεχομενο και απο κει τρεχει το sitemap προς google..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Easyrider την 17 Οκτ 2011 03:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δημήτρης

Άβαταρ μέλους
scoobby
Δημοσιεύσεις: 1091
Εγγραφή: 27 Νοέμ 2007 13:46
Τοποθεσία: naxos town,greece.
Επικοινωνία:

Crawl errors στο Webmaster Tools και (μη) εμφάνιση στο google

Δημοσίευση από scoobby » 17 Οκτ 2011 03:04

Αλλαξες αυτα ποθ σου ειπα στο μετα τιτλο και περιγραφη??

Άβαταρ μέλους
Easyrider
Δημοσιεύσεις: 385
Εγγραφή: 18 Μάιος 2005 21:26
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Crawl errors στο Webmaster Tools και (μη) εμφάνιση στο google

Δημοσίευση από Easyrider » 17 Οκτ 2011 03:14

Ναι φιλε scoobby, Εδω ειναι το index.php

http://s3.postimage.org/4myxcjr91/index_php.png



Και το index.html στο συννημενο.
Συνημμένα
index.html.txt
(2.49 KiB) Μεταφορτώθηκε 197 φορές
Δημήτρης

Άβαταρ μέλους
scoobby
Δημοσιεύσεις: 1091
Εγγραφή: 27 Νοέμ 2007 13:46
Τοποθεσία: naxos town,greece.
Επικοινωνία:

Crawl errors στο Webmaster Tools και (μη) εμφάνιση στο google

Δημοσίευση από scoobby » 17 Οκτ 2011 03:38

Βαλετα ετσι ακριβως:

:kaloe:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος scoobby την 21 Οκτ 2011 02:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Easyrider
Δημοσιεύσεις: 385
Εγγραφή: 18 Μάιος 2005 21:26
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Crawl errors στο Webmaster Tools και (μη) εμφάνιση στο google

Δημοσίευση από Easyrider » 17 Οκτ 2011 04:27

Τα εβαλα φιλε scoobby, Copy Paste ! :lol: :lol: αντε να δουμε γιατι δε με βλεπω καλα.. !
Δημήτρης

Άβαταρ μέλους
Easyrider
Δημοσιεύσεις: 385
Εγγραφή: 18 Μάιος 2005 21:26
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Crawl errors στο Webmaster Tools και (μη) εμφάνιση στο google

Δημοσίευση από Easyrider » 17 Οκτ 2011 12:58

Βρηκα αυτο το σαιτ χθες και βλεπω εχει αρκετα καλα πραγματα μεσα..

http://googlicious.gr/
Δημήτρης

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27630
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Crawl errors στο Webmaster Tools και (μη) εμφάνιση στο google

Δημοσίευση από cordis » 17 Οκτ 2011 22:21

προσπάθησε να πάρεις και μερικά links με κείμενο "Erotic Festival"
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Googlicious
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 31 Αύγ 2011 13:25
Επικοινωνία:

Crawl errors στο Webmaster Tools και (μη) εμφάνιση στο google

Δημοσίευση από Googlicious » 18 Οκτ 2011 01:52

Easyrider έγραψε:Βρηκα αυτο το σαιτ χθες και βλεπω εχει αρκετα καλα πραγματα μεσα..

http://googlicious.gr/
Σε ευχαριστώ που σου αρέσει το blog μου.
Τώρα, κοίταξε να δείς ποιο είναι το πρόβλημα.
Το Google, σου έχει κάνει detected language "en" που σημαίνει ότι δέν αντιλαμβάνεται ότι το κοινό σου είναι Έλληνες. Αυτό που πρέπει να κάνεις πρώτα απο όλα είναι να του δώσεις ένα declared = el.
Απο εκεί και πέρα, το GoogleΒοτ δέν είναι σίγουρο άν πρέπει να σου δώσει κάποια μεγαλύτερη αξία απο την είδη υπάρχουσα λόγο δομής.

Τί πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις.

1)Μπαίνεις μέσα στην ιστοσελίδα σου, τελικα κατανόησες πως όντως είσαι πάνω απο 18 ετών και πατάς το enter.
2)Είμαι "ξύπνιος" και δέν πτοούμαι, για αυτό, και στο http://eroticfestival.gr/index.php κάτω στο footer(εκεί που λέει "Copyright © 2011 Erotic Festival - Lifestyle & Entertainment Show. All Rights Reserved.
"), θα σκάσω ένα λινκ προς την κεντρική. Έτσι, θα του δώσω ένα PageRank Flow, το οποίο θα αντιστοιχήσει σε ένα καλύτερο crawl rate, αφού πλέον στην περίπτωση σου, παίζει ρόλο.
3)Έχω πάρει τα πάνω μου και είμαι σίγουρος πως θα προλάβω μέχρι τον Νοέμβρη. Για αυτό και δέν αφήνω τον χρόνο να περάσει μιάς και πήρα το κολάΐ. Αμέσως χωρίς δεύτερη ματιά παρατηρώ πως το ΛΙΝΚ κάτω της "αρχικής" παραπέμβει στο index.php/home.html ενώ στο HOME στην πραγματικότητα μπαίνω απο την αρχική στο index.php, καθώς και το ΠΑΝΩ λινκ με παραπέμπει στο index.php.
Συνειδητοποιώ αυτήν την καταπληκτική μαλακία και βρίσκομαι στις περιπτώσεις.

(α) Ένα απλό non-index to index.php/home.html και το κάτω λινκ να το σβήσω τελείως η να το κάνω να παραπέμπει στο index.php
(β) Θέλω να το παίξω μάγκας και λειτουργώ με 301 redirect και παίρνω το ..... ξέρεις.
(γ) Είμαι pro, για αυτό και θα κάνω canonical.

Διαλέγεις και παίρνεις.

Μόλις τα κάνεις αυτά και μου πείς, συνεχίζουμε 2morrow γιατι η γυναίκα γκρινιάζει τώρα, sorry.
Κανε καμια 20αρια directory submissions μεχρι να συνεχισουμε αυριο φιλαρακι.
Ο Chuck Norris βάζει κραγίον, στο χέιλος του γκρεμού...

Άβαταρ μέλους
Easyrider
Δημοσιεύσεις: 385
Εγγραφή: 18 Μάιος 2005 21:26
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Crawl errors στο Webmaster Tools και (μη) εμφάνιση στο google

Δημοσίευση από Easyrider » 18 Οκτ 2011 03:26

Φιλε Googlicious ο θεος σε εστειλε! :)
Για τη σελιδα νασαι καλα γιατι επεσα πανω την ωρα που χρειαζομουνα ακριβως αυτες τις πληροφοριες! Εικόνα

Στο θεμα της γλωσσας εβαλα το παρακατω:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta http-equiv="Content-Language" content="el">
Σωστο ειναι?



Ετσι ειναι τα meta tags τωρα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>Erotic Festival - The First Adult Show in Greece </title>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-7">
<meta http-equiv="Content-Language" content="el">
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7" >
<meta name="description" content="Erotic Festival - The First Adult Entertaiment Show in Greece,
Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα για τα Ερωτικά Φεστιβάλ στην Ελλαδα.">
<meta name="keywords" content="erotic festival,EROTIC FESTIVAL, eroticfestival.gr, pornstars, porn star, pornstar guests,Lifestyle & Entertainment Show, Lifestyle, Entertainment Show, sex show, sex events, sexy show, live sex show, tae kwon do, kleisto ghpedo falhrou, κλειστό γήπεδο φαλήρου, σεξ σόου, ζωντανο σεξ σοου, ερωτικο φεστιβαλ">
<meta name="robots" content="index, follow" />
<meta name="author" content="eroticfestival.gr Adult Entertaiment Show in Greece" />
<meta name="country" content="GREECE">
<meta name="web_content_type" content="Adult Event Info">
<meta name="resource-type" content="document">
<meta name="classification" content="internet">
<meta name="distribution" content="global">
<meta name="doc-type" content="public">
<META name="y_key" content="8024da572f592379" />
<style type="text/css">
html, body&#123;
 height&#58;100%   
&#125;
</style>
</head>

Και το body:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<body  bgcolor="#000000">
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"  height="100%">
<tr align="center"><td><img src="logoyellow.png" width="400" height="70" alt=""></td></tr>
<tr>
<td align="center" valign="middle">
<table border="0" width="100%" height="100%">
<tr>
<td align="center"><object classid="clsid&#58;D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http&#58;//download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="640" height="360">
<param name="movie" value="intro.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="allowFullScreen" value="True" />
<param name="wmode" value="Transparent" />
<embed src="intro.swf" quality="high"wmode="Transparent" pluginspage="http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="True"> </embed>
</object></td>
<tr>
<td align="center"><img src="18.png" width="503" height="101" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td align="center"><a href= "http&#58;//www.google.gr"><img src="exit.png" width="186" height="50" alt=""></a><img src="holder.png" width= "186" height="50" alt=""><a href="http&#58;//eroticfestival.gr/index.php"><img src="enter.png" width="186" height="50" alt=""></a></td>
</tr>
<tr>
<td align="center"><img src="holder.png" width="120" height="50" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td align="center"><img src="holder.png" width="300" height="40" alt=""></td>
</tr>
</table></td>
</tr>
</table>
</body>
</html> 



Googlicious έγραψε: 2)Είμαι "ξύπνιος" και δέν πτοούμαι, για αυτό, και στο http://eroticfestival.gr/index.php κάτω στο footer(εκεί που λέει "Copyright © 2011 Erotic Festival - Lifestyle & Entertainment Show. All Rights Reserved.
"), θα σκάσω ένα λινκ προς την κεντρική. Έτσι, θα του δώσω ένα PageRank Flow, το οποίο θα αντιστοιχήσει σε ένα καλύτερο crawl rate, αφού πλέον στην περίπτωση σου, παίζει ρόλο.
Στο Footer εβαλα αυτο:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<a href="http&#58;//eroticfestival.gr/" title="Erotic Festival">Erotic Festival</a>


Googlicious έγραψε: 3)Έχω πάρει τα πάνω μου και είμαι σίγουρος πως θα προλάβω μέχρι τον Νοέμβρη. Για αυτό και δέν αφήνω τον χρόνο να περάσει μιάς και πήρα το κολάΐ. Αμέσως χωρίς δεύτερη ματιά παρατηρώ πως το ΛΙΝΚ κάτω της "αρχικής" παραπέμβει στο index.php/home.html ενώ στο HOME στην πραγματικότητα μπαίνω απο την αρχική στο index.php, καθώς και το ΠΑΝΩ λινκ με παραπέμπει στο index.php.
Συνειδητοποιώ αυτήν την καταπληκτική μαλακία και βρίσκομαι στις περιπτώσεις.

(α) Ένα απλό non-index to index.php/home.html και το κάτω λινκ να το σβήσω τελείως η να το κάνω να παραπέμπει στο index.php
(β) Θέλω να το παίξω μάγκας και λειτουργώ με 301 redirect και παίρνω το ..... ξέρεις.
(γ) Είμαι pro, για αυτό και θα κάνω canonical.
Εσυ ποια λυση θα προτεινες πανω σ αυτο..?



Googlicious έγραψε: Κανε καμια 20αρια directory submissions μεχρι να συνεχισουμε αυριο φιλαρακι.
Εχω κανει σε μερικα οπως το postyourevents.gr, in.gr, εχω προσθεσει το λινκ με anchor text σε site's που ειχαν το κειμενο(Erotic Festival) αλλα οχι το λινκ, και ακουω προτασεις.!



Τα λεμε αυριο φιλε, καλο βραδυ!
Δημήτρης

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανές αναζήτησης & SEO”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες