Πρόβλημα με struct

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
VagosM
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: 03 Νοέμ 2010 20:19

Πρόβλημα με struct

Δημοσίευση από VagosM » 28 Οκτ 2011 20:57

Για σας θέλω να κάνω ένα προγραμμα που θα δεχετε πόσες δοκιμές θα γίνουν για να ανεβάζω το FSB και να βρίσκω τιν Finaly frenqunce αλλά μου εμφανίζει ότι νανε και επίσης δεν παίρνει δεν στρινγκ το όνομα που δίνω αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει..ευχαριστώ

Κώδικας: Επιλογή όλων

# include <stdio.h>
# include <stdlib.h>
# include <time.h>
# include <stdlib.h>
# define LIMIT 10008
# define SIZE 1000

 struct CPU&#123;
        string dok=&#123;'Dokimi'&#125;;// den perni tin timi giati?
        int FSB;
        float FF;
        &#125;;
        

int main&#40;&#41;&#123;
    int choice,end=-1,N,i,n,thesi;
    int *A;
    
     while&#40;end!=1&#41;&#123;
                  
          printf&#40;"----------------MENU----------------\n"&#41;;  
          printf&#40;"1. Eisagwgi  arithmwn dokimwn\n"&#41;;
          printf&#40;"2. Emfanisi stoixeiwn pinaka\n"&#41;;
          printf&#40;"3. Anazitisi tyxaiou FSB\n"&#41;;
          printf&#40;"4. \n"&#41;;
          printf&#40;"5. \n"&#41;;
          printf&#40;"Dwste tin epilogi sas&#58; "&#41;;
          scanf&#40;"%d", &choice&#41;;
          switch&#40;choice&#41;&#123;
               case 1&#58;
                    printf&#40;"Dwse ton arithmou dokimwn &#58; \n"&#41;;
                    scanf&#40;"%d", &N&#41;;
                    struct CPU *A;
                    A=&#40;struct CPU*&#41;malloc&#40;N*sizeof&#40;struct CPU&#41;&#41;;
                    if&#40;A==NULL&#41;&#123;
                    printf&#40;"Provlima stin desmeusi mnimis!\n"&#41;;
                    exit&#40;0&#41;;
                    &#125;
                    A&#91;0&#93;.FSB=10;
                    A&#91;0&#93;.FF=21.5;
                    for&#40;i=0;i<N;i++&#41;&#123;
                      A&#91;i&#93;.FSB=A&#91;i&#93;.FSB+2;
                      A&#91;i&#93;.FF=A&#91;i&#93;.FF*A&#91;i&#93;.FSB;
                      &#125;
                    
                    break;
                case 2&#58;
                     for&#40;i=0;i<N;i++&#41;&#123;
                         printf&#40;"%d \n", A&#91;i&#93;.FSB&#41;;
                         printf&#40;"%f\n",A&#91;i&#93;.FF&#41;;
                                     &#125;
                     break;
                
                case 3&#58;
                      printf&#40;"Dwste FSB gia anazitisi"&#41;;
                      scanf&#40;"%d",&n&#41;;
                      for&#40;i=0;i<N;i++&#41;
                       if&#40;n==A&#91;i&#93;.FSB&#41;
                        thesi=i;
                       printf&#40;"Vrethike sti thes &#58; %d ",thesi&#41;;
                       printf&#40;"%s_%d",dok,thesi&#41;;
                       printf&#40;"FSB=%d",A&#91;thesi&#93;.FSB&#41;;
                       printf&#40;"Fanaly Fricunsy=%f",A&#91;thesi&#93;.FF&#41;;
                       
                                         
                    
                    
                    &#125;  &#125;               
                                     system&#40;"pause"&#41;;
                    
                    &#125;

GReaper
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 11 Δεκ 2010 21:47
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με struct

Δημοσίευση από GReaper » 28 Οκτ 2011 23:56

Αποφάσισε τι θες να χρησιμοποιήσεις, C ή C++. Αν το πρώτο, τότε εξαφάνισε το "string". Αν το δεύτερο, κάνε "#include <string>".

Όπως και να 'χει, χρειάζεσαι tutorials για C και C++.

VagosM
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: 03 Νοέμ 2010 20:19

Πρόβλημα με struct

Δημοσίευση από VagosM » 29 Οκτ 2011 03:22

Με c ωραία αντί για string θα βάλω πίνακα με char..
και πάλη όμως δεν βγάζει σωστά τους αποτελέσματα..

Άβαταρ μέλους
xmavidis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1217
Εγγραφή: 02 Δεκ 2003 19:59
Τοποθεσία: Ηράκλειο

Πρόβλημα με struct

Δημοσίευση από xmavidis » 29 Οκτ 2011 05:52

Επίσης έχεις κάνει include την stdlib.h δύο φορές.
I want to know God’s thoughts; the rest are details.
Albert Einstein

nkast
Δημοσιεύσεις: 137
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2009 20:31
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με struct

Δημοσίευση από nkast » 29 Οκτ 2011 12:42

Gia des jana to
for(i=0;i<N;i++)
{
A.FSB=A.FSB+2;
A.FF=A.FF*A.FSB;
}

Exeis dosei times mono sto stoixeio [0].
Apo ekei kai pera einai aoristes.
Mipos enoouses:

for(i=1;i<N;i++)
{
A.FSB=A[i-1].FSB+2;
A.FF=A[i-1].FF*A.FSB;
}

Den exw katalabei pio akribws einai to zitoumeno gia na se bohueisv parapanw.

nkast
Δημοσιεύσεις: 137
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2009 20:31
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με struct

Δημοσίευση από nkast » 29 Οκτ 2011 12:49

To 'dok' den pernei timi giati den exeis kalesei kapoio constructor (opws ginete stin periptosi mias klashs, opou o compiler da desmeusei tin aparetiti mnimi kai ua kanei initialize tis metablites) alla exeis deusmeusei me 'to xeri' ena komati mnimis kai to antimetopizeis san pinaka toy struct 'CPU'.

VagosM
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: 03 Νοέμ 2010 20:19

Πρόβλημα με struct

Δημοσίευση από VagosM » 29 Οκτ 2011 12:54

έχεις δίκαιο ι-1 πρέπει να βάλω μου διέφυγε , νομίζω στη C δεν χρειάζεται ο constructor , η CPU δεν ειναι classe αλλά struct..

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης