Χρονοκαθυστέρηση πριν από αναδρομολόγηση σελίδας.

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Aretousa2009
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 05 Ιούλ 2009 02:52

Χρονοκαθυστέρηση πριν από αναδρομολόγηση σελίδας.

Δημοσίευση από Aretousa2009 » 18 Νοέμ 2011 16:22

Γειά σας.
Δημιουργώ ένα site για την πτυχιακή μου και έχω ένα κόλλημα στο πως θα βάλω χρονοκαθυστέρηση στην σελίδα μου πριν κάνει αναδρομολόγηση σε μία άλλη.

Κώδικας: Επιλογή όλων

 

if ($mytitle=="" || $mybody=="" )
{
echo"Συμπληρώστε σωστά τα πεδία!"; //θέλω να εμφανίζεται αυτό για μερικά δευτερόλεπτα και μετα να γίνεται η αναδρομολόγηση στην άλλη σελίδα.

echo "<script>document.location.href='forma.html'</script>";
&#125;

μέχρι στιγμής το μην που θέλω δεν προλαβαίνω να το δω κ φαίνεται ότι πηγαίνει κατευθείαν στη σελίδα forma.html

Καμμία ιδέα;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Άβαταρ μέλους
Burned4
Δημοσιεύσεις: 324
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 12:50
Επικοινωνία:

Χρονοκαθυστέρηση πριν από αναδρομολόγηση σελίδας.

Δημοσίευση από Burned4 » 18 Νοέμ 2011 16:43

Αν δεν έχεις πρόβλημα να κάνεις redirect με META δοκίμασε να βάλεις στο header της σελίδας σου:

Κώδικας: Επιλογή όλων

    <meta http-equiv="refresh" content="5;url=http&#58;//www.to-site-sou.gr/forma.html" /> 
Και βγάλε το js redirect.

Το 5 είναι ο αριθμος δευτερολέπτων που θέλεις να περιμένει πριν το redirect.
You can do anything, but not everything.

Άβαταρ μέλους
Aretousa2009
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 05 Ιούλ 2009 02:52

Χρονοκαθυστέρηση πριν από αναδρομολόγηση σελίδας.

Δημοσίευση από Aretousa2009 » 18 Νοέμ 2011 17:51

Σ'ευχαριστώ πολύ!!

esdd
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: 20 Σεπ 2011 14:09

Χρονοκαθυστέρηση πριν από αναδρομολόγηση σελίδας.

Δημοσίευση από esdd » 19 Νοέμ 2011 01:13

καλησπέρα.
ξέρει κανείς που μπορώ να βρω πληροφορίες για να βάλω στο τέλος του blog μου(κάτω κάτω δηλαδή)
αυτο που υπάρχει σε αυτη την σελίδα? http://hapatchan.blogspot.com/
εννοω το κομμάτι που είναι πιο σκούρο.

esdd
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: 20 Σεπ 2011 14:09

Χρονοκαθυστέρηση πριν από αναδρομολόγηση σελίδας.

Δημοσίευση από esdd » 22 Νοέμ 2011 18:02

κανείς παιδια?

Άβαταρ μέλους
Pesoner
Δημοσιεύσεις: 378
Εγγραφή: 19 Μάιος 2010 20:27
Τοποθεσία: ΛΑΡΙΣΑ

Χρονοκαθυστέρηση πριν από αναδρομολόγηση σελίδας.

Δημοσίευση από Pesoner » 23 Νοέμ 2011 00:53

Κανονικά θα έπρεπε να ανοίξεις νέο θέμα για αυτό.

Αυτό είναι footer και είναι από το template που χρησιμοποιεί η σελίδα.

Οπότε ή βρίσκεις το template ή ένα παρόμοιο ή μπορείς και να το βάλεις στο δικό σου εφόσον
γνωρίζεις.
Εικόνα

esdd
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: 20 Σεπ 2011 14:09

Χρονοκαθυστέρηση πριν από αναδρομολόγηση σελίδας.

Δημοσίευση από esdd » 23 Νοέμ 2011 20:48

ναι έχεις δίκιο pesoner να φανταστείς δεν ήξερα καν οτι λέγεται footer, τώρα τα μαθαίνω.
οπότε καλύτερα να ανοίξω νέο θέμα τώρα, θα είναι ευκολότερο και για άλλους που δεν ξέρουν το θέμα. ευχαριστώ.
αν θες μου απαντάς εδω (footer - template για blogspot)

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες