password strength και αλλαγή εικόνας χωρίς λόγω.... :(

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
rafinos
Δημοσιεύσεις: 301
Εγγραφή: 15 Μάιος 2011 00:20
Επικοινωνία:

password strength και αλλαγή εικόνας χωρίς λόγω.... :(

Δημοσίευση από rafinos » 28 Νοέμ 2011 22:17

θέλεις να μου στείλεις λίγο τον κώδικα σου;;;

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

password strength και αλλαγή εικόνας χωρίς λόγω.... :(

Δημοσίευση από fafos » 29 Νοέμ 2011 20:07

poion kodika? aplos allaksa to diko sou if me to NOT
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

rafinos
Δημοσιεύσεις: 301
Εγγραφή: 15 Μάιος 2011 00:20
Επικοινωνία:

password strength και αλλαγή εικόνας χωρίς λόγω.... :(

Δημοσίευση από rafinos » 29 Νοέμ 2011 20:25

Μήπως δεν το έκανες με μάσκα εισαγωγής και το έκανες μόνο με ένα απλό textbox???
Σε εμένα αν το αφήσω κενό μπαίνει απευθείας στο else....

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

password strength και αλλαγή εικόνας χωρίς λόγω.... :(

Δημοσίευση από fafos » 29 Νοέμ 2011 21:33

ti esti "maska eisagoghs"?
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

rafinos
Δημοσιεύσεις: 301
Εγγραφή: 15 Μάιος 2011 00:20
Επικοινωνία:

password strength και αλλαγή εικόνας χωρίς λόγω.... :(

Δημοσίευση από rafinos » 30 Νοέμ 2011 16:38

vazei apeuthias mono tou ta "/" apla mallon vazei mazi kai kena....

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

password strength και αλλαγή εικόνας χωρίς λόγω.... :(

Δημοσίευση από fafos » 30 Νοέμ 2011 18:06

vazeis allo ena split gia kathe var:

Κώδικας: Επιλογή όλων

	day=day.split(' ').join('');
	month=month.split(' ').join('');
	year=year.split(' ').join('');
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

rafinos
Δημοσιεύσεις: 301
Εγγραφή: 15 Μάιος 2011 00:20
Επικοινωνία:

password strength και αλλαγή εικόνας χωρίς λόγω.... :(

Δημοσίευση από rafinos » 30 Νοέμ 2011 18:16

εντάξει... απλά υποκλίνομαι!

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

password strength και αλλαγή εικόνας χωρίς λόγω.... :(

Δημοσίευση από fafos » 30 Νοέμ 2011 18:34

epeidh tha vasanisteis kai me alla lathi pou tha sou parousiasei, pare mia function pou xrhsimopoiousa otan hmoun mikroulhs:

Κώδικας: Επιλογή όλων

jQuery(document).ready(function () {
	function checkDate(field) {
		var allowBlank = false;
		var minYear = 1902;
		var maxYear = (new Date()).getFullYear();
		var errorMsg = "";
		re = /^(\d{1,2})\/(\d{1,2})\/(\d{4})$/;
		if (field.value != '') {
			if (regs = field.value.match(re)) {
				if &#40;regs&#91;1&#93; < 1 || regs&#91;1&#93; > 31&#41; &#123;
					errorMsg = "Λάθος τιμή για την ημέρα&#58; " + regs&#91;1&#93;;
				&#125; else if &#40;regs&#91;2&#93; < 1 || regs&#91;2&#93; > 12&#41; &#123;
					errorMsg = "Λάθος τιμή για τον μήνα&#58; " + regs&#91;2&#93;;
				&#125; else if &#40;regs&#91;3&#93; < minYear || regs&#91;3&#93; > maxYear&#41; &#123;
					errorMsg = "Λάθος τιμή για το έτος&#58; " + regs&#91;3&#93; + " - πρέπει να είναι μεταξύ " + minYear + " και " + maxYear;
				&#125;
			&#125; else &#123;
				errorMsg = "Λάθος μορφή ημερομηνίας&#58; " + field.value;
			&#125;
		&#125; else if &#40;!allowBlank&#41; &#123;
			errorMsg = "Παρακαλώ, γράψτε μία ημερομηνία!";
		&#125;
		if &#40;errorMsg != ""&#41; &#123;
			$&#40;"#ckdate"&#41;.css&#40;"color", "red"&#41;;
			$&#40;"#ckdate"&#41;.html&#40;errorMsg&#41;;
			field.focus&#40;&#41;;
			return false;
		&#125;
		$&#40;"#ckdate"&#41;.css&#40;"color", "green"&#41;;
		$&#40;"#ckdate"&#41;.html&#40;"OK"&#41;;
		return true;
	&#125;
	
	$&#40;"#date"&#41;.blur&#40;function &#40;&#41; &#123;
		checkDate&#40;this&#41;;
	&#125;&#41;;
&#125;&#41;;
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

rafinos
Δημοσιεύσεις: 301
Εγγραφή: 15 Μάιος 2011 00:20
Επικοινωνία:

password strength και αλλαγή εικόνας χωρίς λόγω.... :(

Δημοσίευση από rafinos » 30 Νοέμ 2011 23:11

Ευχαριστώ πάρα πολύ να σαι καλά!!!

Θέλω αν μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο 2 γραμμές κώδικα...

τι ακριβώς κάνει το "32 - new Date(year, month - 1, 32).getDate();" νομίζω ότι μας επιστρέφει πόσες μέρες έχει ο τάδε μήνας του τάδε έτους αλλά δεν ξέρω σίγουρα :P
και επίσης τι κάνει το "if (!$('#dob_day > option[value=' + i + ']').length)" ????????

είναι από ένα σκριπτακι με select lists για ημερομηνία και δεν κατάλαβα αυτά τα δύο :P


(Σήμερα-αύριο θα επανέλθω με ερώτημα που μου έχεις απαντήσει απλά ακόμα συνεχίζω να μην ξέρω πως να το κάνω :P )

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες