Θεση κειμενου

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
nackgr
Δημοσιεύσεις: 1444
Εγγραφή: 22 Ιαν 2006 20:02
Τοποθεσία: Αθηνα
Επικοινωνία:

Θεση κειμενου

Δημοσίευση από nackgr » 28 Νοέμ 2011 20:50

Γιατι γινετε αυτο με το κειμενο στα αριστερα στο κεντρικο μερος της σελιδας και δεν
απλωνετε κανονικα

http://dot2.gr/test/

Και το φουτερ στον ΙΕ ειναι τεραστιο ενα μοζιλα μια χαρα
αυταααααααααααα...
e-Byte.gr
Dafuq.gr

Άβαταρ μέλους
apsuh0s
Script Master
Δημοσιεύσεις: 410
Εγγραφή: 01 Νοέμ 2005 21:38
Τοποθεσία: Ηράκλειο
Επικοινωνία:

Θεση κειμενου

Δημοσίευση από apsuh0s » 29 Νοέμ 2011 01:47

Για το πρώτο ερώτημα, διότι το container το έχεις βάλει position relative και το διώχνεις από τα αριστερά κατά 122px. Γενικά βλέπω μια τάση να χρησιμοποιείς σε όλα τα elements την ίδια μέθοδο για να χτίσεις το layout σου το οποίο δεν αποτελεί σωστή πρακτική.

Για το footer δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη διότι τα έχεις μπλέξει λίγο εκεί κάτω :) Ωστόσο αυτό που προσπαθείς να κάνεις γίνεται με css χωρίς images.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<footer>
	<div class="inner-wrap">
    	<ul class="clearfix">
        	<li><a href="#">Αρχική</a></li>
            <li><a href="#">Όροι χρήσης</a></li>
            <li><a href="#">Sitemap</a></li>
            <li><a href="#">Επικοινωνία</a></li>
        </ul>
        <p>Τηλέφωνα επικοινωνίας&#58;tade Email&#58;tade</p>
        <p>Διεύθυνση&#58; tade</p>
        <small>&copy; Geomobile. All Rights Reserved</small>
    </div><!-- .inner-wrap -->
</footer>

Κώδικας: Επιλογή όλων

<style>
	footer&#123;background&#58;yellow;border-top&#58;2px solid #000;padding-bottom&#58;20px;&#125;
	.inner-wrap&#123;width&#58;940px;margin&#58;0 auto;&#125;
	ul&#123;list-style&#58;none;padding&#58;0;font-size&#58;16px;&#125;
	li&#123;float&#58;left;margin-right&#58;10px;&#125;
	li a &#123;color&#58;#000;text-decoration&#58;none;&#125;
	p&#123;font-size&#58;14px;&#125;
	small&#123;display&#58;block;text-align&#58;right;&#125;
	.clearfix&#58;before,.clearfix&#58;after&#123;content&#58;"";display&#58;table;&#125;
	.clearfix&#58;after&#123;clear&#58;both;&#125;
	.clearfix&#123;zoom&#58;1;&#125;
</style>
.ninja { color: black; visibility: hidden !important; }

Άβαταρ μέλους
Pesoner
Δημοσιεύσεις: 378
Εγγραφή: 19 Μάιος 2010 20:27
Τοποθεσία: ΛΑΡΙΣΑ

Θεση κειμενου

Δημοσίευση από Pesoner » 29 Νοέμ 2011 02:54

Επίσης εγώ με safari όταν αλλάζω σελίδα οι κατηγορίες μεταπηδούν από τα δεξιά και μπαίνουν σε λίστα πίσω από το logo..
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
apsuh0s
Script Master
Δημοσιεύσεις: 410
Εγγραφή: 01 Νοέμ 2005 21:38
Τοποθεσία: Ηράκλειο
Επικοινωνία:

Θεση κειμενου

Δημοσίευση από apsuh0s » 29 Νοέμ 2011 03:35

Άλλο κατάλαβα πως εννοούσες όσον αφορά το πρώτο ερώτημα..

Κράτα backup

Κώδικας: Επιλογή όλων

.promo&#123;  &#125; /* σβήστα όλα */
.slidegg&#123;position&#58;absolute;bottom&#58;150px;right&#58;0;&#125;
.one_fourthh&#123;overflow&#58;hidden;width&#58;545px;&#125;
.imgleft&#123; &#125; /* σβήστα όλα */
Έχει πολλά προβλήματα ο τρόπος σου. Το αποτέλεσμα που έβγαλα δεν είναι ότι καλύτερο αλλά φαντάζομαι θα καταλάβεις τη λογική και θα τα προσαρμόσεις όπως νομίζεις. Αν ήταν να προτείνω κάτι, θα ήταν να το ξαναγράψεις.
Συνημμένα
geo.png
.ninja { color: black; visibility: hidden !important; }

Άβαταρ μέλους
nackgr
Δημοσιεύσεις: 1444
Εγγραφή: 22 Ιαν 2006 20:02
Τοποθεσία: Αθηνα
Επικοινωνία:

Θεση κειμενου

Δημοσίευση από nackgr » 29 Νοέμ 2011 11:23

Pesoner έγραψε:Επίσης εγώ με safari όταν αλλάζω σελίδα οι κατηγορίες μεταπηδούν από τα δεξιά και μπαίνουν σε λίστα πίσω από το logo..
Επειδη δεν εχω περασει τα css για το μενου στης αλλες σελιδες

Ευχαριστω για τον χρονο σας


Νομιζω το σουλουπωσα ριξτε μια ματια ιδιο λινκ

εφτιαξα 2 sidebar και τα περασα ολα εκει
αυταααααααααααα...
e-Byte.gr
Dafuq.gr

Άβαταρ μέλους
Pesoner
Δημοσιεύσεις: 378
Εγγραφή: 19 Μάιος 2010 20:27
Τοποθεσία: ΛΑΡΙΣΑ

Θεση κειμενου

Δημοσίευση από Pesoner » 29 Νοέμ 2011 12:21

Οκ είναι τώρα. Μόνο στο επικοινωνία στο google map τα βελάκια πέφτουν πάνω σε κάτι γράμματα.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
nackgr
Δημοσιεύσεις: 1444
Εγγραφή: 22 Ιαν 2006 20:02
Τοποθεσία: Αθηνα
Επικοινωνία:

Θεση κειμενου

Δημοσίευση από nackgr » 29 Νοέμ 2011 12:56

Βγαινει το ballon απο πισω δεν ξερω γιατι ρε γαμώτο ...
αυταααααααααααα...
e-Byte.gr
Dafuq.gr

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες