[Solved] - %u %p - Ερωτησεις για χρηση

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

[Solved] - %u %p - Ερωτησεις για χρηση

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 03 Δεκ 2011 11:03

Καλήμερα και συγνώμη που σας ζαλίζω.

Εψαξα αλλα δε βρήκα κατι για τα συγκεκριμένα στο net.
Μπορει καποιος να με πει τι ακριβώς κανει το %u και το %p?
Επίσης αυτα τα πραγματα τι ονομασία εχουν? (Πχ το &, * ειναι pointer. αυτα πως λέγονται)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Connor MacLeod την 03 Δεκ 2011 18:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

Άβαταρ μέλους
nikosdimos
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 22 Σεπ 2007 17:07

[Solved] - %u %p - Ερωτησεις για χρηση

Δημοσίευση από nikosdimos » 03 Δεκ 2011 11:53

Καλημέρα!

http://en.wikipedia.org/wiki/Scanf_form ... ifications
%u : Scan for decimal unsigned int...
Για το %p δεν λέει κάτι, αλλά λογικά κάποιο format θα αντιπροσωπεύει.

demiscy
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: 31 Οκτ 2011 22:03
Τοποθεσία: athina
Επικοινωνία:

[Solved] - %u %p - Ερωτησεις για χρηση

Δημοσίευση από demiscy » 03 Δεκ 2011 12:05

& unary operator
* dereferencing operator

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

[Solved] - %u %p - Ερωτησεις για χρηση

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 03 Δεκ 2011 12:21

Thanks Παιδες.
:P
& unary operator
* dereferencing operator
Ναι αυτο εννοουσα. Απλα έγραψα σκετο pointer γιατι το operator εννοειτε. Εχει και αλλους operators όπως Logical, Arithmetic, compound, etc...

Μαστορα το %p δεν το εχει ομως
:cry:
λογικά κάποιο format θα αντιπροσωπεύει
To θεμα ειναι πιο ομως
:P
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)


Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

[Solved] - %u %p - Ερωτησεις για χρηση

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 03 Δεκ 2011 15:23

By using '%p' you print the address of the variable in question,
Thanks gvre.
Βεβαια στο Eclipse δεν παιζει...

Βγάζει το παρακατω
0x3e8
RUN FAILED (exit value 5, total time: 822ms)
:think:
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

gvre
Δημοσιεύσεις: 990
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

[Solved] - %u %p - Ερωτησεις για χρηση

Δημοσίευση από gvre » 03 Δεκ 2011 16:50

Στειλε κωδικα :)

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

[Solved] - %u %p - Ερωτησεις για χρηση

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 03 Δεκ 2011 18:43

Ok λαθος μου. Βασικα ειχε ενα γενικο προβλημα εβγαζε σε ολα το ιδιο. εκανα restart και τωρα ειναι οκ.
ΥΓ το Netbeans ειναι. οχι το Eclipse
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης