Ενσωμάτωση video από το youtube στο site μας

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ενσωμάτωση video από το youtube στο site μας

Δημοσίευση από dpa » 04 Δεκ 2011 22:28

Παιδιά προσπαθώ να ενσωματώσω ένα youtube video σε site αλλά δεν γίνετε.

Αν το προσθέσω απλά σας html εμφανίζεται κανονικά αν όμως το εμφανίσω μέσα από php και jquery δεν εμφανίζετε.

Κώδικας: Επιλογή όλων

					echo "<div style=\"float&#58; left; margin&#58; 5px;\">
					<object width=\"425\" height=\"350\">
<param name=\"movie\" value=\"$AttachmentName\" />
<embed src=\"$AttachmentName\"
  type=\"application/x-shockwave-flash\" width=\"425\" height=\"350\" />
</object>
</div>

Όπου $AttachmentName είναι όλο το url του βίντεο.

Τα αρχείο που προβάλει αυτά τα βίντεο το εμφανίζω με $&#40;""&#41;.load&#40;&#41;;

Γιατί δεν φαίνονται ??

Άβαταρ μέλους
Helios
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 10 Οκτ 2009 16:45
Τοποθεσία: Αθηνα
Επικοινωνία:

Ενσωμάτωση video από το youtube στο site μας

Δημοσίευση από Helios » 04 Δεκ 2011 22:53

ισως αν εβαζες μετα το echo ' αντις για ":

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo '<div style=\"float&#58; left; margin&#58; 5px;\"> 
               <object width=\"425\" height=\"350\"> 
<param name=\"movie\" value=\"$AttachmentName\" /> 
<embed src=\"$AttachmentName\" 
  type=\"application/x-shockwave-flash\" width=\"425\" height=\"350\" /> 
</object> 
</div>'
Εικόνα

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Ενσωμάτωση video από το youtube στο site μας

Δημοσίευση από panosru » 05 Δεκ 2011 02:35

Ποιος ο λόγος να γίνει echo όλη η html και να μη γίνει κάτι τέτοιο:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div style="float&#58; left; margin&#58; 5px;"> 
	<object width="425" height="350"> 
		<param name="movie" value="<?php echo $AttachmentName; ?>" /> 
		<embed src="<?php echo $AttachmentName; ?>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350" /> 
	</object> 
</div>

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ενσωμάτωση video από το youtube στο site μας

Δημοσίευση από dpa » 05 Δεκ 2011 08:57

Παναγιώτη καλημέρα,

Το έχω δοκιμάσει και έτσι αλλά πάλι δεν παίζει.

Κάτι πρέπει να γίνεται με το jquery όταν το φορτώνω.

όταν κάνω submit την φόρμα με jquery φορτώνω ένα αρχείο με τα video που έχουν καταχωρηθεί.

έτσι

Κώδικας: Επιλογή όλων

$&#40;"#ViewImages"&#41;.load&#40;"ImagesArticle.php"&#41;.show&#40;&#41;;
Ενώ σε εικόνες παίζει κανονικά με βίντεο δεν παίζει.

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ενσωμάτωση video από το youtube στο site μας

Δημοσίευση από dpa » 05 Δεκ 2011 09:32

Δες τι εμφανίζει ενώ ο κώδικας δείχνει το url κανονικά

Δες το αρχείο error1.jpg δεν προβάλει το video

ενώ στο error2.jpg που δείχνει τον κώδικα έχει φορτώσει κανονικά το url

Τι μπορεί να φταίει ?

Ευχαριστώ
Συνημμένα
error1.jpg
error2.jpg

thundergr
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 09 Μαρ 2009 14:39

Ενσωμάτωση video από το youtube στο site μας

Δημοσίευση από thundergr » 05 Δεκ 2011 09:56

Δοκίμασες με τον νέο κώδικα ενσωμάτωσης του youtbe που είναι iframe-based?

Κώδικας: Επιλογή όλων

<iframe width="560" height="315" src="http&#58;//www.youtube.com/embed/Hvxw8iVSW80" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ενσωμάτωση video από το youtube στο site μας

Δημοσίευση από dpa » 05 Δεκ 2011 10:02

Ναι και πάλι δεν το εμφανίζει

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ενσωμάτωση video από το youtube στο site μας

Δημοσίευση από dpa » 05 Δεκ 2011 10:52

Παιδιά βρήκα αυτό και παίζει

http://bitonwire.com/jblogs/youtube-embed-code-with-php


Υπάρχει άλλος τρόπος να παίξει και το

Κώδικας: Επιλογή όλων

<iframe width="420" height="315" src="<?php echo $AttachmentName;  ?>" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
????

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ενσωμάτωση video από το youtube στο site μας

Δημοσίευση από dpa » 05 Δεκ 2011 11:07

Παιδιά το δοκίμασα έτσι και παίζει δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ??
Στην βάση αποθηκεύω όλο το url παίζει μόνο όταν κάνει explode μόνο το query

γιατί ???


Κώδικας: Επιλογή όλων

				$AttachmentName = explode&#40; "?v=", $r&#91;'AttachmentName'&#93; &#41;;

				echo '<iframe width="560" height="315" src="http&#58;//www.youtube.com/embed/'.$AttachmentName&#91;1&#93;.'" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>';


dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ενσωμάτωση video από το youtube στο site μας

Δημοσίευση από dpa » 05 Δεκ 2011 13:36

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα

Κάνω εξαγωγή το δεύτερο τμήμα του url μετά το ?v= με την explode

όσα βίντεο είναι με αυτό το url
http://www.youtube.com/watch?v=iEPTlhBm ... S.20111129
δεν μου τα προβάλει και μου κάνε redirect στο youtube

όσα έχουν αυτήν την μορφή είναι όλα οκ
http://www.youtube.com/watch?v=Ri7-vnrJD3k

Γιατί γίνεται αυτό ??

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Ενσωμάτωση video από το youtube στο site μας

Δημοσίευση από korgr » 05 Δεκ 2011 14:20

dpa έγραψε:Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα

Κάνω εξαγωγή το δεύτερο τμήμα του url μετά το ?v= με την explode

όσα βίντεο είναι με αυτό το url
http://www.youtube.com/watch?v=iEPTlhBm ... S.20111129
δεν μου τα προβάλει και μου κάνε redirect στο youtube

όσα έχουν αυτήν την μορφή είναι όλα οκ
http://www.youtube.com/watch?v=Ri7-vnrJD3k

Γιατί γίνεται αυτό ??
Δες αυτό που χρησιμοποιώ και στο Odyssey:

Κώδικας: Επιλογή όλων

	
preg_match&#40;'/v=&#40;.&#123;11&#125;&#41;/', $youtubeCode, $matches&#41;;
$youtubeCode = &#40;mb_strlen&#40;$matches&#91;1&#93;&#41; == 11&#41; ? $matches&#91;1&#93; &#58; $youtubeCode;
if&#40;mb_strlen&#40;$youtubeCode&#41; <> 11&#41;&#123; 
echo &#40;"Δεν ορίσατε αποδεκτό YouTube κωδικό ή URL"&#41;;
&#125;
Όπου $youtubeCode είτε ένα url που περιέχει κωδικό YouTube είτε είναι μόνο ο κωδικός.

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ενσωμάτωση video από το youtube στο site μας

Δημοσίευση από dpa » 07 Δεκ 2011 11:37

Παιδιά καλημέρα,

Σε μια σελίδα εμφανίζω εικόνες μέσα από php και κάποια video από το youtube.

Χρησιμοποιώ το fancybox για να προβάλω τις εικόνες σε μεγαλύτερη διάσταση.

Το θέμα είναι όμως ότι οι εικόνες εμφανίζονται πίσω από τα video.

Δείτε εικόνα με το πρόβλημα.

Το έχει λύσει κάποιος ???

Ευχαριστώ
Συνημμένα
error.jpg
Εικόνα με το πρόβλημα.

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ενσωμάτωση video από το youtube στο site μας

Δημοσίευση από dpa » 07 Δεκ 2011 12:26

Παιδιά το βρήκα και διορθώθηκε.

Για όποιον δεν το έχει ας διαβάσει αυτό

alamoxie.com/blog/web-design/css/stop-youtube-videos-hiding-dropdown-menus/

Σας ευχαριστώ όλους

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης