Χρησιμοποιώ την mb_substr() και μου χαλάει τα float

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Χρησιμοποιώ την mb_substr() και μου χαλάει τα float

Δημοσίευση από dpa » 05 Δεκ 2011 20:52

Παιδιά χρησιμοποιώ την mb_substr()

Κώδικας: Επιλογή όλων

					echo '<p><a href="#">'.mb_substr&#40;$PostContent,0,406,"utf-8"&#41;.' ... </a></p>\n';

έχω 3 στήλες και μόλις βάζω την συνάρτηση mb_substr() το τρίτο div μου το πάει από κάτω.
αν την αφαιρέσω είναι κανονικά.

τι γίνεται ?? γιατί το κάνει ??

Κώδικας: Επιλογή όλων


<div style="float&#58; left;"></div>
<div style="float&#58; left;">
       echo '<p><a href="#">'.mb_substr&#40;$PostContent,0,406,"utf-8"&#41;.' ... </a></p>\n';
</div>
<div style="float&#58; left;"></div>


Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6228
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Χρησιμοποιώ την mb_substr() και μου χαλάει τα float

Δημοσίευση από fafos » 05 Δεκ 2011 21:46

den nomizo na ftaiei h substr.. kati lathos prepei na exies sto style sou (mhpos den dineis widths stta divs?)... epish auto to \n pou exies ekei pou kollaei?
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Χρησιμοποιώ την mb_substr() και μου χαλάει τα float

Δημοσίευση από dpa » 05 Δεκ 2011 21:50

Που δεν κολλάει αυτό φίλε το έβγαλα

Να σου πω δίνω width στα div.

Αν αφαιρέσω αυτήν την συνάρτηση τα εμφανίζει κανονικά.

Μόλις την χρησιμοποιώ μου το κάνει

gvre
Δημοσιεύσεις: 990
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Χρησιμοποιώ την mb_substr() και μου χαλάει τα float

Δημοσίευση από gvre » 05 Δεκ 2011 22:06

Πιθανότατα το substr που κάνεις να αφήνει ανοικτά κάποια tags από την $PostContent. Τύπωσε μόνο το mb_substr($PostContent,0,406,"utf-8") να δεις τι γίνεται.

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Χρησιμοποιώ την mb_substr() και μου χαλάει τα float

Δημοσίευση από dpa » 06 Δεκ 2011 10:41

Παιδιά είχατε δίκιο.

Κράτησα μόνο ένα άρθρο και τύπωσα την mb_substr

και όντως κάποια tag δεν έκλειναν.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγουμε αυτό ???

Γιατί μπορεί να πάρει κάποιος ένα κείμενο με αντιγραφή από άλλο site και να έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το διορθώνει αυτό ??


χρησιμοποιώ το tinymce στο πεδίο.

Σας ευχαριστώ

gvre
Δημοσιεύσεις: 990
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Χρησιμοποιώ την mb_substr() και μου χαλάει τα float

Δημοσίευση από gvre » 06 Δεκ 2011 10:46

strip_tags πριν το substr

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Χρησιμοποιώ την mb_substr() και μου χαλάει τα float

Δημοσίευση από dpa » 06 Δεκ 2011 10:56

Αυτήν θα τα αφαιρέσει όλα τα tag έτσι δεν είναι ??

gvre
Δημοσιεύσεις: 990
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Χρησιμοποιώ την mb_substr() και μου χαλάει τα float

Δημοσίευση από gvre » 06 Δεκ 2011 11:18

Ναι, αλλά δεν πειράζει αφού περνάς το αποτέλεσμα σε <a></a>

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6228
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Χρησιμοποιώ την mb_substr() και μου χαλάει τα float

Δημοσίευση από fafos » 06 Δεκ 2011 15:42

des auto: http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=59476

otan xrhsimopoieis thn subsrt kalo einai na pernas ta dedomena prota apo thn function pou dino gia na pairneis sketo text..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες