εμφάνιση σε όλη την σελίδα του blog

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
esdd
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: 20 Σεπ 2011 14:09

εμφάνιση σε όλη την σελίδα του blog

Δημοσίευση από esdd » 12 Δεκ 2011 22:02

καλησπέρα.
θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να εμφανίσω ενα widget σε όλη την σελίδα του blog, εννοώ να μην φαίνεται ούτε sidebar αριστερά-δεξιά που έχει, ούτε τα posts, na φαίνεται μόνο αυτο το widget στην σελίδα. γνωρίζει κανείς τον τρόπο?
ευχαριστώ.


esdd
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: 20 Σεπ 2011 14:09

εμφάνιση σε όλη την σελίδα του blog

Δημοσίευση από esdd » 13 Δεκ 2011 15:23

εαν δεν έγινα κατανοητός εννοώ αυτο ακριβώς http://www.citybet.gr/ ενώ δεν είναι temlate μιας στήλης, και αν πατήσετε εκεί που λέει live score, τότε αυτό εμφανίζεται όλο σε μια στήλη.
υπάρχει κάποιος κώδικας που το κάνει αυτο?
ευχαριστώ.

esdd
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: 20 Σεπ 2011 14:09

εμφάνιση σε όλη την σελίδα του blog

Δημοσίευση από esdd » 20 Δεκ 2011 16:00

τελικά μετά απο πολύ ψάξιμο έπεσα πάνω σε αυτό http://bloggerstop.net/2010/02/add-foru ... -blog.html

λέει πως να φτιάξουμε ένα φόρουμ, το οποιό μετά, με αυτόν τον κώδικα :
<b:if cond='data:blog.url == &quot;http://bloggerstop.net/p/bloggerstop-co ... .html&quot;'>
<style type='text/css'>
#content-wrapper {
display:none !important;
}
.columns, .fauxcolumns {
display:none !important;
}
</style>
</b:if>

μπορούμε να βάλουμε το φόρουμ να εμφανίζεται σε όλη την σελίδα.

πήρα αυτό τον κώδικα:
<b:if cond='data:blog.url == &quot;http://bloggerstop.net/p/bloggerstop-co ... .html&quot;'>
PASTE_CODE_FROM_NABBLE_HERE
</b:if>

εκεί που λέει ( PASTE_CODE_FROM_NABBLE_HERE ) έβαλα τον κώδικα του widget μου, που θέλω να εμφανίζεται ολόκληρο στην σελίδα μου.

μετά έβαλα και αυτόν τον κώδικα:
<b:if cond='data:blog.url == &quot;http://bloggerstop.net/p/bloggerstop-co ... .html&quot;'>
<style type='text/css'>
#content-wrapper {
display:none !important;
}
.columns, .fauxcolumns {
display:none !important;
}
</style>
</b:if>

έκανα αρκετές δοκιμές γιατί ως συνήθως αυτό που θέλω δεν γίνεται, την γκίνια μου μέσα!

πχ ρε παιδιά με αυτό τον κώδικα γίνεται
<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.com/maps?t=h&amp;hl= ... iframe><br /><small><a href="http://maps.google.com/maps?t=h&amp;hl= ... urce=embed" style="color:#0000FF;text-align:left">Προβολή μεγαλύτερου χάρτη</a></small>


ενώ με αυτόν το κώδικα που θέλω δεν γίνεται..

<div id="link" style="width:860px;font-size:11px;font-family:arial;text-align:right;margin-top:5px;">More <a href="http://eurorivals.net/scores" style="color:#004D89;">Live Football Scores</a> & <a href="http://eurorivals.net/live-streams.html" style="color:#004D89;">Live Streaming Football</a> >></div>
<script language="JavaScript">
var club='';
var country= '';
</script>
<script language="JavaScript" src="http://eurorivals.net/js/widget.js"></script>

τι μπορώ να κάνω?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης