ΠΡΟΒΛΗΜΑ FORUM

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
loykas
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: 12 Απρ 2003 08:37

ΠΡΟΒΛΗΜΑ FORUM

Δημοσίευση από loykas » 25 Σεπ 2003 10:38

ΕΧΩ ΕΝΑ FORUM http://www.e-greek.gr/forum/ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΩ ΤΟ USERNAME KAI TO PASWORD KAI META ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ Η ΩΣ ADMIN
THN ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑ ON LINE
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΣ
ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΩ ΟΝΟΜΑ

Άβαταρ μέλους
cvoodan
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: 13 Μάιος 2003 14:09
Τοποθεσία: Πίσω σου!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ FORUM

Δημοσίευση από cvoodan » 25 Σεπ 2003 20:32

Δοκίμασε όταν κάνεις την πρώτη φορά login να κάνεις ένα refresh στο index.php ...
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
weblog
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 04 Ιαν 2003 15:55

ΠΡΟΒΛΗΜΑ FORUM

Δημοσίευση από weblog » 04 Νοέμ 2003 14:27

cvoodan ωραίες οι σελίδες που έχεις φτιάξει(?) και έχεις βάλει στην υπογραφή σου εδώ στο forum του freestuff.

Όμως κοίταζα το forum (σου ?) με NETSCAPE 7 και δεν παίζει καλά

Συγκεκριμένα εμφανλιζονται όλα σε ένα μικρό παράθυρο που δεν αλλάζει διαστάσεις και βρίσκεται στη μέση της σελίδας.

Με INTERNET EXPLORER 6 όλα μια χαρά δείχνουν.

Με OPERA επίσης 7 εμφανίζει κάποια warnings στο header.

Νομίζω καλύτερα να το προσέξεις αυτό, γιατί δεν έχουν όλοι ΙΕ αφού κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές προτιμήσεις γενικότερα.
Έτσι επισκέπτες που θα προσπαθήσουν να δούν το forum δεν πρόκειται ποτέ να το δουν. Χάνεις ακόμα επισκέπτες επειδή όταν βλέπουν αυτά τα warnings στο πάνω μέρος της σελίδας, δεν αφήνει και την καλύτερη εντύπωση.

Αλλά πάνω από αυτά όμως το βασικό είναι πως τη σελίδα την φτιάχνουμε για να μοιραστούμε κάτι με τους άλλους. Έτσι πρέπει να είναι όσο γίνεται πιο εύχρηστη νομίζω.

innit?

Αν δεν είναι δικό σου το greekgate forum τότε άκυρα αυτά που έγραψα. :oops:

Δεν έχω άλλους browsers, δεν έχω Konqueror ή κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, έτσι μόνο για τους τρείς μπορώ να σου πω τη γνώμη μου.

Τέλος δεν νομίζω πως είναι εκτός θέματος, αφού ο τίτλος είναι προβλήματα με το forum, για αυτές τις freeware εφαρμογές

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

ΠΡΟΒΛΗΜΑ FORUM

Δημοσίευση από EneMe » 04 Νοέμ 2003 15:45

Το παθαίνω και με το freestuff αυτό αρκετά συχνά!

Σβήσε τα cookies! :P

Άβαταρ μέλους
cvoodan
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: 13 Μάιος 2003 14:09
Τοποθεσία: Πίσω σου!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ FORUM

Δημοσίευση από cvoodan » 04 Νοέμ 2003 23:21

Ναι δική moy einai i selida alla se auta poy les ftaiei to nuke kai o sindiasmos tou me to phpbb... Den mporw na kanw tpt parapanw :oops:

Oso gia ta warnings exw faei to kefali moy alla den mporw na brw ti einai.. bazw @ mprosta apo tin grammi poy leei alla den anoigei meta ka8olou...
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

ΠΡΟΒΛΗΜΑ FORUM

Δημοσίευση από Cha0s » 05 Νοέμ 2003 01:44

Basika se Opera 7 mia xara fenetai to forum xoris warnings...

Pantos prosexe poli ston lynx... den douleyoun sosta kapia links...

Re ti leme tora!
xrisimopoiei enas stous pentinta opera kai 2 stous 100 mozilla kai alloi 10 stous 1000 netscape kai kati trexei sta giftika...

Tote na min sxediazoume tpt... na ta kanoume ola plain text gia na eiani simbata ola mexri kai me lynx...

Άβαταρ μέλους
weblog
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 04 Ιαν 2003 15:55

ΠΡΟΒΛΗΜΑ FORUM

Δημοσίευση από weblog » 05 Νοέμ 2003 08:13

Cha0s:
"Basika se Opera 7 mia xara fenetai to forum xoris warnings... "

Λες να τα βλέπω μόνο εγώ; άλλωστε πήγα και στο forum του και το θέμα είχε εμφανιστεί και στο παρελθόν όπως γράφουν.

Κώδικας: Επιλογή όλων

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /virtuals/greekgat/public_html/header.php:32) in /virtuals/greekgat/public_html/includes/sessions.php on line 222

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /virtuals/greekgat/public_html/header.php:32) in /virtuals/greekgat/public_html/includes/sessions.php on line 223
[/size]


Cha0s:
"Pantos prosexe poli ston lynx"

Αυτό δεν ξέρω τι είναι :oops:

Cha0s:
"xrisimopoiei enas stous pentinta opera kai 2 stous 100 mozilla kai alloi 10 stous 1000 netscape"

Ναι οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούν Internet Explorer, αλλά εσύ έχεις γράψει, και πολύ σωστά λες, πως έχουμε γεμίσει με άσχετους επειδή όλοι φτιάχνουν σελίδες που δουλεύουν με ΙΕ μόνο.

Cha0s:
"Tote na min sxediazoume tpt... na ta kanoume ola plain text gia na eiani simbata ola mexri kai me lynx..."

Αυτό το βρίσκω αρκετά καλή ιδέα! Ελάχιστα γραφικά έως καθόλου. Δεν θέλουμε φρου φρου και αρώ, θέλουμε ουσία.

----

cvoodan:
Ναι δική moy einai i selida alla se auta poy les ftaiei to nuke kai o sindiasmos tou me to phpbb... Den mporw na kanw tpt parapanw

Η δουλειά σου γενικότερα είναι πολύ καλή, και αρκετά πλούσιο υλικό. Εγώ δεν έχω δημιουργήσει κάτι ανάλογο, αλλά θα παρακαλούσα να ήμουν στη θέση σου. Να μπορούσα να φτιάξω κάτι σαν το greekgate. Επομένως τα σχόλια που σου έγραψα εδώ είναι καλοπροαίρετα και μόνο, από κάποιον όχι σχετικό με το είδος. Μπορεί να κρύβουν κάποια ζήλεια άθελά μου, αλλά ένας απλός επισκέπτης είμαι που γνωρίζει ελάχιστα, δεν έχω κάποιο λόγο να σου μιλήσω άσχημα, ούτε να σε μειώσω.

Όμως δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί το phpnuke με το phpbb δεν μπορούν να συνδυασθούν. Μήπως οι νέες εκδόσεις του phpnuke δεν είναι ενσωματωμένες με το phpbb σε αντίθεση με παλιότερα; αν δεν ταίριαζαν τότε γιατί αποφάσισαν αυτό το συνδυασμό;
Από αυτά που βλέπω με άλλες σχετικές σελίδες, νομίζω πως μεγαλύτερος συνδυασμός και εύρυθμη λειτουργία υπάρχει μεταξύ αυτών των δύο, παρά με οτιδήποτε άλλο, όπως ένα template του Frontpage με phpbb.


"Oso gia ta warnings exw faei to kefali moy alla den mporw na brw ti einai.. bazw @ mprosta apo tin grammi poy leei alla den anoigei meta ka8olou..."

Αυτό το warning στο header είναι νομίζω από τα πιο, αν όχι το πιο συζητημένο θέμα σε όλα τα newibiez help forums Αν πας σε ένα από αυτά και κάνεις search για Warning: Cannot modify header information εκτός από τις απαντήσεις που δίνουν πιθανόν κάποια λύση, θα δεις και άλλα μηνύματα, αγανακτισμένων μελών, που συνέχεια όλοι μιλούν για αυτό, λες και δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα στο phpnuke ή phpbb.

Εγώ δοκίμασα την έρευνα με τα παραπάνω keywords, για τις περιπτώσεις όμως των τελευταίων εκδόσεων, σε αυτές δηλαδή που το phpnuke και phpbb είναι μαζί, και σου παραθέτω κάποια από τα αποτελέσματα, δεν γνωρίζω τί είναι αυτά που λένε, αλλά όπως γράφουν είναι λύσεις, αφού μετά αυτός που ρώτησε απαντά πως ναι λύθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημά μου!

Λύση Νο1: If you have access to your php.ini

Κώδικας: Επιλογή όλων

output_buffering=on; 
[/size]


Λύση Νο2: Create or edit an .htaccess file

Add the following line to an .htaccess file placed in your root phpnuke directory.

Κώδικας: Επιλογή όλων

PHP_FLAG output_buffering on
[/size]


Λύση Νο3: Edit the mainfile.php in your root phpnuke directory.

Near the start of mainfile.php find:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$phpver = phpversion(); 
if ($phpver >= '4.0.4pl1' && strstr($HTTP_USER_AGENT,'compatible')) { 
if (extension_loaded('zlib')) { 
ob_end_clean(); 
ob_start('ob_gzhandler'); 
} 
} else if ($phpver > '4.0') { 
[/size]

change to:


Κώδικας: Επιλογή όλων

$phpver = phpversion(); 
if ($phpver >= '4.0.4pl1') 
{ 
ob_start('ob_gzhandler'); 
}else if ($phpver > '4.0') { 
[/size]


Λύση Νο4: You may update yoyr portal from 6.5 to latest free release 6.9, or wait few days for the official upcoming release phpnuke V7.0

Lisi 5: mpouaxaxaxaxaxa :D :) :D :o :o :o
psarosate i mou fenete :P loipon sovara tora.
ti egine; anevaza ena portal episis kai eixa to idio problima. ola setarismena mia xara alla sto forum kai sto list members mou ebgaze auto to warning kai den mporousa na bro lisi. Koitaza ta forums kai elegan auta me to ini kai to .htaccess. Alla ego sto lycos oute to ena mporousa na doulepso oute to allo. otan ebaza to .htaccess mou ebgaze server error kai den douleue tipota. Kai eixa psiloapogoiteutei kai leo kala na patho pou anebazo auta ta etoima, afou oloi to lene pos einai psiloaisxos. Alla afou to anevasa den mou erxotan na to sviso. Etsi meta apo polla psaksimata vrika auto ton tropo pou sou egrapsa me to mainfile.php kai pragmatika eksafanistike to warning!
Etixe tora na do to forum sou na exei to idio problima kai gia auto topeksa kai kala o sxoliazo katastaseis :P

Pantos an grapseis sto google auto: "Warning: Cannot modify header information - headers already sent by" mesa se eisagogika opos einai tha deis tis apeires selides pou exoun to problima.

Simfono kai me ton Cha0s kai me tous allous pou theoroun to phpnuke oti xeirotero uparxei, alla ntaksei einai mia kapoia lisi apo to katholou nomizo.

Άβαταρ μέλους
Mahadeva
Δημοσιεύσεις: 242
Εγγραφή: 15 Μάιος 2003 13:52
Τοποθεσία: Astral Plane
Επικοινωνία:

ΠΡΟΒΛΗΜΑ FORUM

Δημοσίευση από Mahadeva » 05 Νοέμ 2003 09:25

loykas έγραψε:ΕΧΩ ΕΝΑ FORUM http://www.e-greek.gr/forum/ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΩ ΤΟ USERNAME KAI TO PASWORD KAI META ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ Η ΩΣ ADMIN
THN ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑ ON LINE
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΣ
ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΩ ΟΝΟΜΑ
afto ginotan kai sto diko mou pou dokimazo aftes tis meres. exeis afisei ta Cookie settings stis default rythmiseis? semena afto eftege. otan tis allaksa htan ola ok.
An thes dokimase na valeis :

Cookie domain: .tositesou.gr (xoris to http://www ala me thn telia mprosta)

Cookie name: phpbb2_tositesou.gr (paradigma)
Cookie path: /to folder pou einai to forum/


Elpizo na se vohthisei

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

ΠΡΟΒΛΗΜΑ FORUM

Δημοσίευση από Cha0s » 05 Νοέμ 2003 14:22

weblog έγραψε: Cha0s:
"Pantos prosexe poli ston lynx"

Αυτό δεν ξέρω τι είναι :oops:

Cha0s:
"xrisimopoiei enas stous pentinta opera kai 2 stous 100 mozilla kai alloi 10 stous 1000 netscape"

Ναι οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούν Internet Explorer, αλλά εσύ έχεις γράψει, και πολύ σωστά λες, πως έχουμε γεμίσει με άσχετους επειδή όλοι φτιάχνουν σελίδες που δουλεύουν με ΙΕ μόνο.

Cha0s:
"Tote na min sxediazoume tpt... na ta kanoume ola plain text gia na eiani simbata ola mexri kai me lynx..."

Αυτό το βρίσκω αρκετά καλή ιδέα! Ελάχιστα γραφικά έως καθόλου. Δεν θέλουμε φρου φρου και αρώ, θέλουμε ουσία.

----


Lynx = Web Browser se text mode (se consola tou linux) xoris grafika xoris tables... sketa katebata...

Kai ego exo Opera kai NS kai Mozilla kai ta xilia midia... Fantazomai polloi alloi episis...
Pes mou omos pios xrisimopoiei kati apo ta parapano san kirio browser??
1 stous 100 isos...
Opote gia mena einai xazomares ayta... outos i allos oles oi latest ekdoseis apo tous parapano browsers i diafores stin emfanisi ton selidon pou deixnoun einai elaxistes kai einai kirios se CSS kai se kapia javascripts...
Kai na to theso allios...
Esto oti ego sxediazo ena site poli megalo kai thelo gia kapio sigkekrimeno pragma na xrisimopoiiso ena CSS to opio pezei se NS kai IE mia xara kai sta ipoloipa to bgazei ligo diaforetika...
Na simeiothei oti to CSS ayto tha mou glitosei ores douleias kai kodika se oles tis selides pou tha xrisimopoiithei. Ego ti tha koitaxo? Ton 1 stous 100 pou tha dei ligo diaforetika to site i na kano tin douleia mou kai grigora kai pio emfanisimi ?


Gia to an tha einai sketo text i oxi i an tha exei efe i tha eiani ena ksero pragma i selida ayto exartatai apo pollous paragontes.
Se mia selida pou tha exei keimena kai katebata gia tin istoria tis elladas safos den tha xreiazotane na einai se flash me 290481020 efe i selida kai ena soro blakeies pano.

Otan mpeneis se mia selida gia ena kalitexni omos o xristis perimenei na entiposiastei apo ayto pou tha dei afou stin ousia den exei plousio iliko mia tetia selida...

Ara i emfanisi tis selidas eiani analogi tou periexomenou...

Tora to error pou anagrafete stin PHP den exei na kanei ola ayta pou les...
Exei na kanei me to oti stalthike esto kai ena keno ston browser otan pige na ektelestei i function header().
Etsi petaei to sigekrimeno error.
Episis to idio simbenei kai me tin function setcookie().

I parapano periptosi einai to 99% i pio pithani.

Episis an kai den xrisimopoio Freeservers exete ipopsin oti otan stelnoun kapia banners i diafimistika popups ktl sinithos polloi bazoun ton kodika ayto pano apotidipote allo exeis steilei esi. Opote i php blepei oti exoun stalei idi dedomena ston browser kai etsi bgazei to analogo error...

To ipoloipo 1% ton pithanotiton einai ayto pou aneferes pou exei na kanei kai me ton browser an einai simbatos me compressed selides i me kati allo stravo pou mporei na tixei....

Άβαταρ μέλους
cvoodan
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: 13 Μάιος 2003 14:09
Τοποθεσία: Πίσω σου!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ FORUM

Δημοσίευση από cvoodan » 05 Νοέμ 2003 19:19

weblog έγραψε:cvoodan:
Ναι δική moy einai i selida alla se auta poy les ftaiei to nuke kai o sindiasmos tou me to phpbb... Den mporw na kanw tpt parapanw

Η δουλειά σου γενικότερα είναι πολύ καλή, και αρκετά πλούσιο υλικό. Εγώ δεν έχω δημιουργήσει κάτι ανάλογο, αλλά θα παρακαλούσα να ήμουν στη θέση σου. Να μπορούσα να φτιάξω κάτι σαν το greekgate. Επομένως τα σχόλια που σου έγραψα εδώ είναι καλοπροαίρετα και μόνο, από κάποιον όχι σχετικό με το είδος. Μπορεί να κρύβουν κάποια ζήλεια άθελά μου, αλλά ένας απλός επισκέπτης είμαι που γνωρίζει ελάχιστα, δεν έχω κάποιο λόγο να σου μιλήσω άσχημα, ούτε να σε μειώσω.

Όμως δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί το phpnuke με το phpbb δεν μπορούν να συνδυασθούν. Μήπως οι νέες εκδόσεις του phpnuke δεν είναι ενσωματωμένες με το phpbb σε αντίθεση με παλιότερα; αν δεν ταίριαζαν τότε γιατί αποφάσισαν αυτό το συνδυασμό;
Από αυτά που βλέπω με άλλες σχετικές σελίδες, νομίζω πως μεγαλύτερος συνδυασμός και εύρυθμη λειτουργία υπάρχει μεταξύ αυτών των δύο, παρά με οτιδήποτε άλλο, όπως ένα template του Frontpage με phpbb.


"Oso gia ta warnings exw faei to kefali moy alla den mporw na brw ti einai.. bazw @ mprosta apo tin grammi poy leei alla den anoigei meta ka8olou..."

Αυτό το warning στο header είναι νομίζω από τα πιο, αν όχι το πιο συζητημένο θέμα σε όλα τα newibiez help forums Αν πας σε ένα από αυτά και κάνεις search για Warning: Cannot modify header information εκτός από τις απαντήσεις που δίνουν πιθανόν κάποια λύση, θα δεις και άλλα μηνύματα, αγανακτισμένων μελών, που συνέχεια όλοι μιλούν για αυτό, λες και δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα στο phpnuke ή phpbb.


Auto moy me peirazei perissotero einai to warning stin gallery poy emfanizete ston IE...


Warning: mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /virtuals/greekgat/public_html/modules/My_eGallery/public/displayMedia.php on line 118



Stin 118 to arxeio exei auti ti seira...

Κώδικας: Επιλογή όλων

	if(mysql_numrows($result)>0) {
Kanenas kamia idea?
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

ΠΡΟΒΛΗΜΑ FORUM

Δημοσίευση από Cha0s » 05 Νοέμ 2003 19:27

to error einai pio pano sto query pou kaneis stin basi kai oxi sto if....

kato akrivos apo to query (kai prin to if) grapse echo mysql_error(); kai kane copy paste edo ta apotelesmata pou tha tiposei na se boithisoume...

Άβαταρ μέλους
cvoodan
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: 13 Μάιος 2003 14:09
Τοποθεσία: Πίσω σου!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ FORUM

Δημοσίευση από cvoodan » 07 Νοέμ 2003 20:29

Cha0s έγραψε:to error einai pio pano sto query pou kaneis stin basi kai oxi sto if....

kato akrivos apo to query (kai prin to if) grapse echo mysql_error(); kai kane copy paste edo ta apotelesmata pou tha tiposei na se boithisoume...
Unknown column 'uname' in 'where clause'
Warning: mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /virtuals/greekgat/public_html/modules/My_eGallery/public/displayMedia.php on line 119
:(

Cha0s auto ennoouses e? :

Κώδικας: Επιλογή όλων

	$result = mysql_query("SELECT * FROM $prefix"._users." where uname='".$row[submitter]."'");
	echo mysql_error(); 
	if(mysql_numrows($result)>0) {
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

ΠΡΟΒΛΗΜΑ FORUM

Δημοσίευση από Cha0s » 07 Νοέμ 2003 20:32

by the way einai mysql_num_rows() kai oxi mysql_numrows()

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

ΠΡΟΒΛΗΜΑ FORUM

Δημοσίευση από Cha0s » 07 Νοέμ 2003 20:35

loipon ston pinaka ton users pou kaneis to query den iparxei stili 'uname' opote to query xtipaei error.

i basi einai sigoura i sosti gia to analogo script ? mipos eprepe na kaneis kapia tropopoiisi stin basi tou nuke gia na baleis to gallery ?

Άβαταρ μέλους
cvoodan
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: 13 Μάιος 2003 14:09
Τοποθεσία: Πίσω σου!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ FORUM

Δημοσίευση από cvoodan » 07 Νοέμ 2003 20:57

Nai, prepei na einai i sosti giati paliotera doyleue boba... :(
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες