Stretch image Joomla

Θέλετε την γνώμη των άλλων για την σελίδα σας; Τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Tasoskt
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 01 Νοέμ 2011 11:04

Stretch image Joomla

Δημοσίευση από Tasoskt » 21 Δεκ 2011 10:38

Χρησιμοποιησα τους παρακάτω κωδικες για να κάνω stretch image στο backround του site σε Joomla.
Το πρόβλημα είναι οτι οταν κανω stretch την εικονα μου αριστερα και δεξια στη σελίδα μου όταν πηγαίνω το ποντίκι μου μου βγάζει pointer που αν το πατησω με πηγαίνει στη αρχικη σελιδα. Τον ιδιο pointer που βγάζει οταν πηγαίνω στο Logo-image της σελίδας (κεντρο πανω) που με πηγαίνει στο home..

Ο κωδικας που χρησιμοποιώ ειναι
CSS

Κώδικας: Επιλογή όλων

#background { 
  
    text-align: center; 
    width: 100%; 
    height: 100%; 
    position: fixed; 
    left: 0px; 
    top: 0px; 
    z-index: -1; 
}
index.php

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div id="background"> 
      <a href="<?php echo $this->baseurl ?>"> <img src="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $this->template ?>/images/bg333.jpg" width="100%" height="100%" alt=""/> 
       
</div>
τον κωδικα στο index το βάζω κάτω απο τα divs του header,
γιατι γινεται αυτο;;;

Ευχαριστώ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Θέλω την γνώμη σας για την Σελίδα μου...”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες