Ξαφνικό πρόβλημα με "500 Internal Server Error" μετά από μεταφορά σε άλλο server

Μια περιοχή για το WordPress, αυτή την δημοφιλή δωρεάν πλατφόρμα για blogging

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
B_Dark
Δημοσιεύσεις: 321
Εγγραφή: 27 Ιαν 2006 04:45
Τοποθεσία: Center Of Athens

Ξαφνικό πρόβλημα με "500 Internal Server Error" μετά από μεταφορά σε άλλο server

Δημοσίευση από B_Dark » 30 Δεκ 2011 15:59

Kαλησπερα,
μετακίνησα το σίτε μου από αμερικάνικο server σε ευρωπαϊκό, από την ώρα που το μετακίνησα όταν ανοίγω αρκετές σελίδες ξεχωριστά του site μου, π.χ 16 σελίδες ταυτόχρονα ή καμιά φορά όταν κάνω upload external media ή ανεβάζω μια φωτογραφία στο θέμα, μου βγάζει αυτό το μήνυμα:

"Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@mysite.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."

Επίσης, στην πρώτη περίπτωση μου βγάζει και κάτι τέτοια μηνύματα..

Fatal error: Out of memory (allocated 11534336) (tried to allocate 30720 bytes) in /home/site/public_html/site.gr/wp-includes/comment.php on line 1412

ξέρει κανείς τι συμβαίνει?
Music is the spirit of love, happiness and life...

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3195
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Ξαφνικό πρόβλημα με "500 Internal Server Error" μετά από μεταφορά σε άλλο server

Δημοσίευση από CyberCr33p » 30 Δεκ 2011 20:53

Έχουν βάλει ως όριο στην PHP τα 11mb. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με τον webhost σου να αυξήσει το όριο. Συνήθως οι περισσότεροι webhost από default έχουν ως ρύθμιση τα 64 ή 128mb.

Άβαταρ μέλους
B_Dark
Δημοσιεύσεις: 321
Εγγραφή: 27 Ιαν 2006 04:45
Τοποθεσία: Center Of Athens

Ξαφνικό πρόβλημα με "500 Internal Server Error" μετά από μεταφορά σε άλλο server

Δημοσίευση από B_Dark » 30 Δεκ 2011 22:43

CyberCr33p έγραψε:Έχουν βάλει ως όριο στην PHP τα 11mb. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με τον webhost σου να αυξήσει το όριο. Συνήθως οι περισσότεροι webhost από default έχουν ως ρύθμιση τα 64 ή 128mb.
Πως μπορώ να ελέγξω εάν όντως μου το αύξησαν?
Music is the spirit of love, happiness and life...

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Ξαφνικό πρόβλημα με "500 Internal Server Error" μετά από μεταφορά σε άλλο server

Δημοσίευση από dva_dev » 31 Δεκ 2011 09:01

Φτιάξε ένα αρχείο php που να περιέχει μόνο τον παρακάτω κώδικα

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php phpinfo&#40;&#41;; ?>
Και όταν το τρέξεις κοίτα στο τμήμα [Core] τι λέει το memory_limit.

ή αν το θέλεις πιο wordpress like βάλε το http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-php-info/ (που κάνει την ίδια δουλειά με περισσότερο κόπο).

Άβαταρ μέλους
B_Dark
Δημοσιεύσεις: 321
Εγγραφή: 27 Ιαν 2006 04:45
Τοποθεσία: Center Of Athens

Ξαφνικό πρόβλημα με "500 Internal Server Error" μετά από μεταφορά σε άλλο server

Δημοσίευση από B_Dark » 31 Δεκ 2011 13:14

dva_dev έγραψε:Φτιάξε ένα αρχείο php που να περιέχει μόνο τον παρακάτω κώδικα

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php phpinfo&#40;&#41;; ?>
Και όταν το τρέξεις κοίτα στο τμήμα [Core] τι λέει το memory_limit.

ή αν το θέλεις πιο wordpress like βάλε το http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-php-info/ (που κάνει την ίδια δουλειά με περισσότερο κόπο).
ακόμη πιο απλός τρόπος, από το cpanel>software/services>PHP Configuration

Resource Limits memory_limit 1024M

αυτό θέλουμε έτσι?
Τώρα αυτό τι σημαίνει 1024M(1024mb?=1gb?!)?
Music is the spirit of love, happiness and life...

Άβαταρ μέλους
B_Dark
Δημοσιεύσεις: 321
Εγγραφή: 27 Ιαν 2006 04:45
Τοποθεσία: Center Of Athens

Ξαφνικό πρόβλημα με "500 Internal Server Error" μετά από μεταφορά σε άλλο server

Δημοσίευση από B_Dark » 31 Δεκ 2011 13:21

B_Dark έγραψε:
dva_dev έγραψε:Φτιάξε ένα αρχείο php που να περιέχει μόνο τον παρακάτω κώδικα

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php phpinfo&#40;&#41;; ?>
Και όταν το τρέξεις κοίτα στο τμήμα [Core] τι λέει το memory_limit.

ή αν το θέλεις πιο wordpress like βάλε το http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-php-info/ (που κάνει την ίδια δουλειά με περισσότερο κόπο).
ακόμη πιο απλός τρόπος, από το cpanel>software/services>PHP Configuration

Resource Limits memory_limit 1024M

αυτό θέλουμε έτσι?
Τώρα αυτό τι σημαίνει 1024M(1024mb?=1gb?!)?
μήπως είναι από το "M" είναι από το megabit όποτε είναι 128mb? γιατί ακόμα όμως έχω "500 Internal Server Error? :/
Music is the spirit of love, happiness and life...

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3195
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Ξαφνικό πρόβλημα με "500 Internal Server Error" μετά από μεταφορά σε άλλο server

Δημοσίευση από CyberCr33p » 31 Δεκ 2011 13:25

Σε megabytes είναι. Και το site σου είχε 2 προβλήματα το ένα ήταν με τη μνήμη της PHP που φαίνεται ότι λύθηκε. Για το 500 internal server error δες τα logs του web-server ή ζήτησε από τον webhost να σε βοηθήσει, διότι είναι πολύ γενικό αυτό το μήνυμα και δεν μπορούμε να μαντέψουμε τι φταίει.

Άβαταρ μέλους
B_Dark
Δημοσιεύσεις: 321
Εγγραφή: 27 Ιαν 2006 04:45
Τοποθεσία: Center Of Athens

Ξαφνικό πρόβλημα με "500 Internal Server Error" μετά από μεταφορά σε άλλο server

Δημοσίευση από B_Dark » 02 Ιαν 2012 02:26

Πάλι τα ίδια...

Fatal error: Out of memory (allocated 36175872) (tried to allocate 76 bytes) in /home/site/public_html/site.gr/wp-includes/pomo/entry.php on line 43


του έγραψα να μπουν στην κεντρική σελίδα και να ανοίξουν σε νέα παράθυρα ταυτόχρονα όλα τα θέματα και μου λένε ότι δεν βλέπουν κάτι περίεργο από τα παραπάνω 2 προβλήματα...τα νεύρα μου...
Music is the spirit of love, happiness and life...


Άβαταρ μέλους
B_Dark
Δημοσιεύσεις: 321
Εγγραφή: 27 Ιαν 2006 04:45
Τοποθεσία: Center Of Athens

Ξαφνικό πρόβλημα με "500 Internal Server Error" μετά από μεταφορά σε άλλο server

Δημοσίευση από B_Dark » 02 Ιαν 2012 16:10

CyberCr33p έγραψε:Στείλε τους screenshot.

μήπως ευθύνεται για όλα αυτά πχ ο νέος server να έχει πολλούς πελάτες και και να απασχολούν τους πόρους και γι αυτό να μου συμβαίνει? μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση μου να δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία ξαφνικά με λίγο πρεσάρισμα το σιτε να μου βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι τέτοια μηνύματά..
Music is the spirit of love, happiness and life...

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3195
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Ξαφνικό πρόβλημα με "500 Internal Server Error" μετά από μεταφορά σε άλλο server

Δημοσίευση από CyberCr33p » 02 Ιαν 2012 16:15

Δεν νομίζω να έχουν σχέση οι άλλοι πελάτες που είναι στον ίδιο server με αυτό.

Άβαταρ μέλους
B_Dark
Δημοσιεύσεις: 321
Εγγραφή: 27 Ιαν 2006 04:45
Τοποθεσία: Center Of Athens

Ξαφνικό πρόβλημα με "500 Internal Server Error" μετά από μεταφορά σε άλλο server

Δημοσίευση από B_Dark » 02 Ιαν 2012 16:36

Κάτι τέτοια είναι τα error log μου...


[Mon Jan 02 08:14:29 2012] [error] [client ] (12)Cannot allocate memory: couldn't create child process: /opt/suphp/sbin/suphp for /home/site/public_html/site.gr/index.php
[Mon Jan 02 08:00:49 2012] [error] [client ] (12)Cannot allocate memory: couldn't create child process: /opt/suphp/sbin/suphp for /home/site/public_html/site.gr/index.php, referer: http://www.site.gr/kapio-post
[Mon Jan 02 08:00:49 2012] [error] [client ] (12)Cannot allocate memory: couldn't create child process: /opt/suphp/sbin/suphp for /home/site/public_html/site.gr/wp-content/plugins/registration-login/js/registration.js.php, referer: http://www.site.gr/kapio-post
Music is the spirit of love, happiness and life...

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3195
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Ξαφνικό πρόβλημα με "500 Internal Server Error" μετά από μεταφορά σε άλλο server

Δημοσίευση από CyberCr33p » 02 Ιαν 2012 16:39

Μήπως ο webhost σου αντί για dedicated server χρησιμοποιεί VPS και δεν έχει ελεύθερη RAM ; Όπως και να έχει είναι κάτι που πρέπει να λύσει ο webhost σου. Εάν δεν μπορεί να το λύσει τότε αλλάζεις webhost.

Άβαταρ μέλους
B_Dark
Δημοσιεύσεις: 321
Εγγραφή: 27 Ιαν 2006 04:45
Τοποθεσία: Center Of Athens

Ξαφνικό πρόβλημα με "500 Internal Server Error" μετά από μεταφορά σε άλλο server

Δημοσίευση από B_Dark » 03 Ιαν 2012 05:28

απενεργοποιησα όλα τα Plugins και δεν εμφανίζει κάποιο πρόβλημα άρα κάποιο ή κάποια plugins δημιουργούν όλο αυτό το πρόβλημα..
Music is the spirit of love, happiness and life...

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3195
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Ξαφνικό πρόβλημα με "500 Internal Server Error" μετά από μεταφορά σε άλλο server

Δημοσίευση από CyberCr33p » 03 Ιαν 2012 13:22

Ο webhost σου δουλεύει με suphp που σημαίνει ότι όταν κάποιος μπαίνει στη σελίδα σου ξεκινάει ένα νέο php process (από αυτά εμφανίζει το μήνυμα Cannot allocate memory). Εάν έχεις πολλά plugins και modules ενεργά τότε εκτελούνται περισσότερα mysql queries που παίρνουν περισσότερη ώρα να εκτελεστούν επομένως χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να τερματιστεί το php process. Τώρα δεν ξέρω εάν υπάρχει όριο στη RAM ανά hosting account ή εάν ο webhost τρέχει τα hosting σε VPS και έχει πιάσει το όριο της RAM. Απλά σκέψου ότι κάνοντας πιο ελαφρύ το site τρέχουν λιγότερα ταυτόχρονα php processes, επομένως τρώνε λιγότερη RAM, άρα και δεν θα δημιουργείται τόσο συχνά το πρόβλημα που αναφέρεις.

Απάντηση

Επιστροφή στο “WordPress γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες