ξεκινημα με προβληματα!

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
ann
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 02 Ιαν 2012 13:41

ξεκινημα με προβληματα!

Δημοσίευση από ann » 17 Ιαν 2012 17:12

Γεια σας, ξεκινησα με την εγκατασταση του joomla και οταν παταω να δω στο browser τη σελιδα μου βγαινουν κατι περιεργα... Ξερει κανεις τι σημαινουν αυτα;

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 420

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 420

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 420

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 420

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\templates\skylab\tools.php on line 4

Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\includes\application.php on line 523

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 420

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422

Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 422


Τωρα ξεκιναω και δεν εχω ιδεα απο joomla, απλα το προσπαθω...

Thoughtless
Δημοσιεύσεις: 888
Εγγραφή: 21 Αύγ 2007 11:50
Τοποθεσία: 51
Επικοινωνία:

ξεκινημα με προβληματα!

Δημοσίευση από Thoughtless » 17 Ιαν 2012 20:06

1) ανοιξε το php.ini μεσα στο xampp

2) βρες το error_reporting =

και συμπληρωσε το ωστε να γραφει

error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE

3) βρες το display_errors =

και προσθεσε "Off" δλδ

display_errors = Off

4) κανε restart τον Apache και λογικα θα εισαι οκ.
it's all about contribution ...

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

ξεκινημα με προβληματα!

Δημοσίευση από korgr » 17 Ιαν 2012 21:08

Thoughtless έγραψε:1) ανοιξε το php.ini μεσα στο xampp

2) βρες το error_reporting =

και συμπληρωσε το ωστε να γραφει

error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE

3) βρες το display_errors =

και προσθεσε "Off" δλδ

display_errors = Off

4) κανε restart τον Apache και λογικα θα εισαι οκ.
Αυτό είναι το ανάλογο του κατούρα στο σαλόνι σου και μετά ρίξε το χαλάκι από πάνω :)

Thoughtless
Δημοσιεύσεις: 888
Εγγραφή: 21 Αύγ 2007 11:50
Τοποθεσία: 51
Επικοινωνία:

ξεκινημα με προβληματα!

Δημοσίευση από Thoughtless » 17 Ιαν 2012 21:38

Οκ, αν θελεις να κατουρήσεις στο WC τότε ...

ανοιξε το cache.php γραμμή 419 και άλλαξε το $this->_handler σε JCache::$_handler

Κώδικας: Επιλογή όλων

public function &_getStorage()
   {
      if (!isset(JCache::$_handler)) {
         JCache::$_handler = JCacheStorage::getInstance($this->_options['storage'], $this->_options);
      }
      return JCache::$_handler;
   }
βεβαια σαν πρωτη σου προσπαθεια, θα ελεγα να μεινεις με την πρωτη "λυση" που είναι πιο απλή και σωπενει το error :D
it's all about contribution ...

ann
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 02 Ιαν 2012 13:41

ξεκινημα με προβληματα!

Δημοσίευση από ann » 17 Ιαν 2012 21:53

χα!χα!χα! να στε καλα! εχω λυθει στο γελιο! Αντε να δω τωρα με το κατοτρημα τι θα γινει....

ann
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 02 Ιαν 2012 13:41

ξεκινημα με προβληματα!

Δημοσίευση από ann » 19 Ιαν 2012 18:38

λιγη βοηθεια ακομα....

το εκανα paste αυτο το κομματακι και δεν ανοιγει καν! Μου βγαζει οταν παω να μπω:


Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 420

(εκανα κατι λαθος; το cache.php το ανοιγουμε με word ή με καποιο αλλο προγραμμα;)

ann
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 02 Ιαν 2012 13:41

ξεκινημα με προβληματα!

Δημοσίευση από ann » 21 Ιαν 2012 09:51

καποιος που να ξερεις τι να κανω; :roll:

Thoughtless
Δημοσιεύσεις: 888
Εγγραφή: 21 Αύγ 2007 11:50
Τοποθεσία: 51
Επικοινωνία:

ξεκινημα με προβληματα!

Δημοσίευση από Thoughtless » 21 Ιαν 2012 10:46

Δοκίμασε την πρώτη λύση αφού επαναφέρει το αρχείο cache.php στην αρχική του μορφή. Είναι απλή και γρήγορη -αλλά δεν λύνει το πρόβλημα-
it's all about contribution ...

Άβαταρ μέλους
DGeorge
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3752
Εγγραφή: 13 Σεπ 2007 12:59
Τοποθεσία: Καλλιθέα Γενικώς

ξεκινημα με προβληματα!

Δημοσίευση από DGeorge » 21 Ιαν 2012 12:06

ann έγραψε:καποιος που να ξερεις τι να κανω; :roll:
Δεν γνωρίζω τίποτα περί PHP. Ωστόσο για να σε βοηθήσω σε παραπέμπω στο Google:
Με φράση-κλειδί "opening php files", μεταξύ πολλών άλλων παίρνεις αυτό How to open PHP file and what program required to open it? και αυτό How to Open a PHP File.
Με φράση-κλειδί "processing php files", μεταξύ άλλων παίρνεις αυτό Saving Uploaded Files on the File System with PHP (move_uploaded_file() Function) και αυτό Using PHP With HTML Forms. Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα Αγγλικά, μου φάνημαν πολύ κατατοπιστικά Sites, σχετικά με τα διάφορα που ζητάς. Αν πάλι δεν σε καλύπτουν, σου έγραψα και τις φράσεις-κλειδιά, με τις οποίες -πιστεύω πολύ έντονα- θα βρεις ακόμα και τη λεπτομέρεια σε αυτό που ψάχνεις. Keep walking/searching :wink: :D

ann
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 02 Ιαν 2012 13:41

ξεκινημα με προβληματα!

Δημοσίευση από ann » 21 Ιαν 2012 20:50

δηλαδη δεν ανοιγουν με το word οπως δοκιμασα εγω.... γι αυτο μου βγαζει μηνυμα λαθους....

Άβαταρ μέλους
DGeorge
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3752
Εγγραφή: 13 Σεπ 2007 12:59
Τοποθεσία: Καλλιθέα Γενικώς

ξεκινημα με προβληματα!

Δημοσίευση από DGeorge » 22 Ιαν 2012 12:35

Όπως σου έγραψα και πριν:
DGeorge έγραψε:Δεν γνωρίζω τίποτα περί PHP....
Ωστόσο για να σε βοηθήσω -και πάλι- σε παραπέμπω στο Google, με κάποιες νέες φράσεις-κλειδιά:
"how to" "coding PHP" και "how to" "decoding PHP". Επίσης "how to" "coding PHP" "MS Word", και "how to" "decoding PHP" "MS Word".
Φαντάστηκα ότι οι όροι coding και decoding πλησιάζουν κάπως~αρκετά τους opening και processing, ή τέλος-πάντων είναι πολύ σχετικοί μεταξύ τους.
Άρα μέσα από το "coding PHP μέσω -ίσως- MS Word" πιθανόν να βρεις τη σχέση του Word με την επεξεργασία των PHP αρχείων.

ann
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 02 Ιαν 2012 13:41

ξεκινημα με προβληματα!

Δημοσίευση από ann » 22 Ιαν 2012 18:13

Thoughtless έγραψε:Οκ, αν θελεις να κατουρήσεις στο WC τότε ...

ανοιξε το cache.php γραμμή 419 και άλλαξε το $this->_handler σε JCache::$_handler

Κώδικας: Επιλογή όλων

public function &_getStorage()
   {
      if (!isset(JCache::$_handler)) {
         JCache::$_handler = JCacheStorage::getInstance($this->_options['storage'], $this->_options);
      }
      return JCache::$_handler;
   }
βεβαια σαν πρωτη σου προσπαθεια, θα ελεγα να μεινεις με την πρωτη "λυση" που είναι πιο απλή και σωπενει το error :D
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! Το εκανα και εφυγε το κατεβατο!!!!!
Εμεινε μονο το

Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\templates\skylab\tools.php on line 4

Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\includes\application.php on line 523

Αυτο πως φευγει;
(Τουλαχιστον μπορω να δουλεψω και δεν ειναι το προηγουμενο εκνευριστικο κατεβατο.... - 2 γραμμουλες υποφερονται.... )

ann
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 02 Ιαν 2012 13:41

ξεκινημα με προβληματα!

Δημοσίευση από ann » 22 Ιαν 2012 19:19

1. ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

2 . Οταν παω να βαλω αρθρο, μενου ή κατι αλλο μου βγαζει παλι λαθη οπως:


Strict Standards: Declaration of ContentModelArticle::cleanCache() should be compatible with that of JModel::cleanCache() in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\administrator\components\com_content\models\article.php on line 25

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\form\form.php on line 891

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\filter\filterinput.php on line 503

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\filter\filterinput.php on line 503

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\filter\filterinput.php on line 503

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\filter\filterinput.php on line 503

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\filter\filterinput.php on line 503

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\filter\filterinput.php on line 503

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\filter\filterinput.php on line 503

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\filter\filterinput.php on line 503

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\filter\filterinput.php on line 503

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\filter\filterinput.php on line 503

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\filter\filterinput.php on line 503

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\filter\filterinput.php on line 503

Fatal error: Call to a member function clean() on a non-object in D:\xampp\htdocs\Joomla_1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 282
Τι φταιει παλι;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης