ερωτηση πανω σε list(σε c)

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
malias
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2011 18:44

ερωτηση πανω σε list(σε c)

Δημοσίευση από malias » 18 Ιαν 2012 18:29

Για σας ,εχω μια ερωτση πανω σε διεργασιες λιστας ,συγκεκριμενα πανω στην εκτυπωση λιστας
δηλαδη πως αφου διμιουργισω μια λιστα ακαιρεων (χρισιμοποιοντας μια struct που περιεχει τον ακαιρεο και εναν pointer που διχνει στο επομενο κομβο) μπορω να την εκτυποσω (τους αριθμουςκαθε κομβου).Ευχαριστω.

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ερωτηση πανω σε list(σε c)

Δημοσίευση από virxen75 » 18 Ιαν 2012 19:38

δώσε τον κώδικα με τον οποίο δημιουργείς την λίστα

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες