integer

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
quit
Δημοσιεύσεις: 147
Εγγραφή: 09 Δεκ 2008 11:54

integer

Δημοσίευση από quit » 21 Ιαν 2012 20:49

καλησπέρα και πάλι, να ρωτήσω πώς μπορρώ έναν αριθμό ακέραιο από το 1- 9 να τον εμφανιζώ με ένα 0 μπροστα δηλ.
1->01
2->02
3->03
.
.
.
9->09

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

integer

Δημοσίευση από fafos » 21 Ιαν 2012 20:59

me thn str_pad():

Κώδικας: Επιλογή όλων

$num = 2;
$numwithzero = str_pad($num, 2, "0", STR_PAD_LEFT);
echo $numwithzero;
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

quit
Δημοσιεύσεις: 147
Εγγραφή: 09 Δεκ 2008 11:54

integer

Δημοσίευση από quit » 21 Ιαν 2012 21:45

ok θα το κοιτάξω. ευχαριστώ πολύ!!

gvre
Δημοσιεύσεις: 990
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

integer

Δημοσίευση από gvre » 22 Ιαν 2012 00:16

Μπορείς να το κάνεις και με την printf

πχ.

Κώδικας: Επιλογή όλων

printf("%02d", 9);

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες