Πρόβλημα με joomla template

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
pagman
Δημοσιεύσεις: 210
Εγγραφή: 15 Μάιος 2008 13:29
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με joomla template

Δημοσίευση από pagman » 02 Φεβ 2012 14:48

Συγνώμη έγραψα το ίδιο post και στο joomla virtuemart κατά λάθος, αν μπορεί κάποιος admin να διαγράψει το άλλο.


Βρήκα και προσπαθώ να εγκαταστήσω ένα joomla template για να φτιάξω το site σε μια φίλη.
To template είναι αυτό:
www.joomla24.com/remository/Download/Te ... _J1.7.html

και το site της φίλης είναι το:
www.kontokosta-law.gr

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να προσθέσω links στις κατηγορίες που βλέπουμε δεξιά:
01. Corporate, 02. News Products κ.λ.π.

Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με joomla ομολογώ αλλά πιστεύω ότι δεν κάνω κάτι λάθος. Βασικά έχω επεξεργαστεί το index.php που βρίσκεται στο folder templates/asturias1.7/ και έχω αλλάξει το κείμενο των links και τα a href. Ωστόσο παρότι με mouse over πάνω από το λινκ (δοκιμάστε εκεί που λέει Τομείς Δραστηριότητας) φαίνεται το link, δεν γίνεται τίποτα όταν κάνω κλικ σε αυτό. Αντίθετα αν πχ κάνω δεξί κλικ και "άνοιγμα δεσμού σε νέο παράθυρο ή καρτέλα", το link ανοίγει κανονικά.

Τι πρέπει να κάνω;
Ευχαριστώ
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Sotrek
Δημοσιεύσεις: 67
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2005 18:48
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με joomla template

Δημοσίευση από Sotrek » 02 Φεβ 2012 15:11

Το slideshow δεν προβλέπετε για menu στο συγκεκριμένο template.

Τοποθέτησε το menu σου στην επάνω μπάρα.
Δες το demo εδώ: http://www.globbersthemes.com/demo/asturias/
Εικόνα

pagman
Δημοσιεύσεις: 210
Εγγραφή: 15 Μάιος 2008 13:29
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με joomla template

Δημοσίευση από pagman » 02 Φεβ 2012 17:38

Ναι αλλά αφού και το demo έχει hyperlinks στο σημείο εκείνο, δεν μπορώ να καταλάβω...
Εικόνα

pagman
Δημοσιεύσεις: 210
Εγγραφή: 15 Μάιος 2008 13:29
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με joomla template

Δημοσίευση από pagman » 03 Φεβ 2012 16:00

<SOLVED>

μου πήρε ώρα με πειραματισμούς αλλά το κατάφερα:
Τελικά πρόσθεσα ένα
OnClick="window.location.href = 'εδώ το link που ήθελα';" στο a href και τώρα δουλεύει...

δεν ήταν δυνατόν να μην γινόταν

Ευχαριστώ sotrek και όποιον άλλον ασχολήθηκε!
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης