header:location

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
abeautifulmind
Δημοσιεύσεις: 319
Εγγραφή: 02 Μάιος 2010 18:04

header:location

Δημοσίευση από abeautifulmind » 13 Φεβ 2012 12:52

Καλημέρα σε όλους.
Έχω στήσει ένα site σε windows με wamp 2.1 apache 2.2.17 php 5.3.5 και sql 5.5.8 και όλα δείχνουν να δουλεύουν καλά. Το site όμως τώρα φιλοξενείται σε linux server και σε κάποια σημεία που έχω header(location:main.php?i=400) π.χ. δεν δουλεύει η ανακατεύθυνση.Καμία ιδέα?

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

header:location

Δημοσίευση από greekbytes » 13 Φεβ 2012 14:06

Βάλε quotes αν δεν έχεις:

Κώδικας: Επιλογή όλων

header("Location: main.php?i=400");
exit;
Αν δεν παίζει πες μας τι μήνυμα βγάζει (ίσως "headers already sent" κλπ).

abeautifulmind
Δημοσιεύσεις: 319
Εγγραφή: 02 Μάιος 2010 18:04

header:location

Δημοσίευση από abeautifulmind » 16 Φεβ 2012 12:17

Έχω βάλει quotes αλλά τα erros ειναι απενεργοποιημένα μόνο αν τα ενεργοποιήσω με ένα htaccess αρχείο.

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

header:location

Δημοσίευση από dva_dev » 16 Φεβ 2012 17:54

η σελίδα main.php είναι στον ίδιο υποφάκελο που είναι και η σελίδα που έχει τον κώδικα αυτό;

abeautifulmind
Δημοσιεύσεις: 319
Εγγραφή: 02 Μάιος 2010 18:04

header:location

Δημοσίευση από abeautifulmind » 16 Φεβ 2012 19:59

Ναι όλος ο κώδικας είναι στο αρχείο main.php και απλά κάνω redirect σε array με i=μία τιμή και εμφανίζει το περιεχόμενο που έχει το case i=τιμή

abeautifulmind
Δημοσιεύσεις: 319
Εγγραφή: 02 Μάιος 2010 18:04

header:location

Δημοσίευση από abeautifulmind » 17 Φεβ 2012 18:04

Μετά από πολύ ψάξιμο λύθηκε θέλει αυτό
<?php
ob_start();
?>
στην αρχή κάθε σελίδας που θα χρησιμοποιήσετε σε remote sharehosting server αν το leader location κάνει redirect στην ίδια σελίδα php

gvre
Δημοσιεύσεις: 990
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

header:location

Δημοσίευση από gvre » 17 Φεβ 2012 18:31

Η header() παίζει μια χαρά αν δεν έχεις στείλει κάτι στον browser. Στην περίπτωση αυτή, θα σου πετάξει το "headers already sent", όπως έγραψε και ο greekbytes.

Η ob_start() ενεργοποιεί το output buffering. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη στέλνεται τίποτα στον browser μέχρι να εκτελέσεις την ob_end_flush() ή κάποια αντίστοιχη.

abeautifulmind
Δημοσιεύσεις: 319
Εγγραφή: 02 Μάιος 2010 18:04

header:location

Δημοσίευση από abeautifulmind » 17 Φεβ 2012 20:31

Πάντως έτσι δουλεύει λες να μου δημιουργήσει πουθενά πρόβλημα?

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

header:location

Δημοσίευση από fafos » 17 Φεβ 2012 20:40

me to ob_start(); kryveis ta skoupidia kato apo to xali.. opos eipe kai o gvre, kati periergo trexei prin ton header.. synhthos:

1. exeis sosei to arxeio me BOM opote exei skoupidia sthn arxh ths selidas pou polles fores den einai orata..

2. exeis afhsei kapoio keno sthn arxh ths selidas...

3. ektyponeis kati prin ton header..

4. exeis html prin ton header..

klp klp
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

abeautifulmind
Δημοσιεύσεις: 319
Εγγραφή: 02 Μάιος 2010 18:04

header:location

Δημοσίευση από abeautifulmind » 18 Φεβ 2012 00:58

Έχετε καμία άλλη λύση? Μπορώ να αλλάξω κάτι στο php.ini του server να με βολέψει?

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης