Chrome bug

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

Chrome bug

Δημοσίευση από oikonomou » 18 Φεβ 2012 14:34

Παιδιά έχω ένα μικρό πρόβλημα με την προβολή μιας σελίδας με Chrome μόνο. Συγκεκριμένα έχω μια κρυφή div (εικόνα μόνο png transperant) που εμφανίζετε όταν κάνω hover σε μια άλλη (έχω ποσταρει για αυτό) και μόνο σε Chrome που δημιουργεί μια μιkrή παραμόρφωση στο background.

Το έχω googlarei αλλά δεν βρίσκω τίποτα σχετικό. Έχει τύχει σε κανένα άλλον;
Έλεος με γκρίκλις πλέον. Γράψτε ελληνικά

Kypros Lambrou
Δημοσιεύσεις: 96
Εγγραφή: 17 Οκτ 2011 13:29

Chrome bug

Δημοσίευση από Kypros Lambrou » 18 Φεβ 2012 23:49

Αν μπορείς βάλε ένα print screen του πως φαίνεται η σελίδα για να δούμε τι μπορεί να φταίει

Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

Chrome bug

Δημοσίευση από oikonomou » 19 Φεβ 2012 14:03

Δυστυχώς δεν φαίνεται η διαφορά με print screen και δεν μπορώ να βάλω λινκ. Βασικά το βλέπω πρώτη φορά αυτό το πράγμα. Λέτε να στείλω μέιλ στην chrome support;
Έλεος με γκρίκλις πλέον. Γράψτε ελληνικά

Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

Chrome bug

Δημοσίευση από oikonomou » 19 Φεβ 2012 14:05

Επίσης να αναφέρω ότι η σελίδα είναι html/css validated (xhtml strict 1.1)
Έλεος με γκρίκλις πλέον. Γράψτε ελληνικά

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Chrome bug

Δημοσίευση από fafos » 19 Φεβ 2012 16:56

An den doseis kodika den mporoume na katalavoume ti provlhma exeis..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

Chrome bug

Δημοσίευση από oikonomou » 20 Φεβ 2012 10:54

Τον κώδικα από αυτό το τόπικ..
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=60472

Αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Ο κώδικας είναι ΟΚ. Έλεγα μήπως το εχει ξαναδεί κανείς αυτό με transperant images στον chrome.
Έλεος με γκρίκλις πλέον. Γράψτε ελληνικά

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Chrome bug

Δημοσίευση από ThyClub » 20 Φεβ 2012 11:19

Έχεις βάλει alt attribute στην εικόνα;

Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

Chrome bug

Δημοσίευση από oikonomou » 20 Φεβ 2012 12:10

Ναι. Και μόλις το δοκίμασα χωρίς και παλι το ίδιο.
Έλεος με γκρίκλις πλέον. Γράψτε ελληνικά

Kypros Lambrou
Δημοσιεύσεις: 96
Εγγραφή: 17 Οκτ 2011 13:29

Chrome bug

Δημοσίευση από Kypros Lambrou » 20 Φεβ 2012 12:20

Δύσκολο να βρούμε λύση όμως χωρίς να μπορούμε να δούμε το πρόβλημα. Αν μπορείς ανέβασε κάπου την σελίδα με το πρόβλημα για να μπορούμε να το δούμε.

Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

Chrome bug

Δημοσίευση από oikonomou » 20 Φεβ 2012 13:04

Δεν μπορώ να δώσω λινκ συγνώμη. Έχω στείλει μέιλ και στην google support γιατί είναι λίγο παράξενο.

Είναι απλά ενα div

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div class="myname"><img src="myname.png" width="290" height="150" alt="" /></div>
με ένα transperant png και όταν εμφανίζετε τα Pixel του background σαν να μετατοπίζονται λίγο ψηλότερα και μόνο στον chrome.

Απλά έλεγα μήπως έχει ξανασυμβεί και σε κανέναν άλλο..
Έλεος με γκρίκλις πλέον. Γράψτε ελληνικά

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27622
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Chrome bug

Δημοσίευση από cordis » 20 Φεβ 2012 19:10

και τι γράφει το CSS για το img και το myname ;
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

Chrome bug

Δημοσίευση από oikonomou » 20 Φεβ 2012 20:22

για όλα τα img απλά no border και για την myname

Κώδικας: Επιλογή όλων

.myname&#123;
position&#58;absolute;
margin-left&#58; 199px;
top&#58; 145px;
display&#58;none;
&#125;
Έλεος με γκρίκλις πλέον. Γράψτε ελληνικά

Kypros Lambrou
Δημοσιεύσεις: 96
Εγγραφή: 17 Οκτ 2011 13:29

Chrome bug

Δημοσίευση από Kypros Lambrou » 20 Φεβ 2012 20:34

Η μικρή παραμόρφωση όπως λες μπορεί να εμφανίζεται και σε περιπτώσεις όπου η εμφάνιση κάποιου μέρους έχει ελάχιστη διαφορά. Πχ Αν ο chrome πάει 1px πιο αριστερά ένα container, στην λογική δεν υπάρχει διαφορά αλλά στην εμφάνιση εμφανίζεται ελαφρώς διαφορετικό λόγω του rendering που κάνει ο chrome σε σχέση με τους άλλους browsers

Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

Chrome bug

Δημοσίευση από oikonomou » 21 Φεβ 2012 10:52

εμφανίζεται ελαφρώς διαφορετικό λόγω του rendering που κάνει ο chrome σε σχέση με τους άλλους browsers
πολύ πιθανόν φίλε..
Έλεος με γκρίκλις πλέον. Γράψτε ελληνικά

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες